VILLAGE
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 154
- Πόντοι
- 16
άρα πρέπει να είσαι γρήγορος
άρα πρέπει να είσαι γρήγορος
Αλλαξαν μεχρι και τα περιπτερα...παλια η περιπτερου εμπαινε με το κεφαλι και εβγαινε με τον κωλοεμενα μαρεσει μια περιπτερου αλλα φοβαμαι να της την πεσω
Αλλαξαν μεχρι και τα περιπτερα...παλια η περιπτερου εμπαινε με το κεφαλι και εβγαινε με τον κωλο
ΟΙ θΕΟΥΣΕΣ!
να την πετυχεις την ωρα που βγαινει.....τι εννοεις?
τι να κανω με την κοπελα?
να ζητήσεις τσίχλες σοκολάτες χαρτομάντηλα προφυλακτικά και να της κλείσεις το μάτι :-* :-*τι εννοεις?
τι να κανω με την κοπελα?
να ζητήσεις τσίχλες σοκολάτες χαρτομάντηλα προφυλακτικά και να της κλείσεις το μάτι :-* :-*
τα χαρτομάντηλα θα τα ζητήσεις γι αυτό το λόγοφοβαμαι να κανω κινηση
κατεβαζω τα ματια οταν με κοιταει
εχω χεστει πανω μου
Πειτε ρε καμια καλη ιστορια με καμια ανωμαλιαρα. Εγω ειχα μια που ηθελε να την δερνω την ωρα που την γαμουσα
:o :o :o
[size=16pt] οι παντρεμενες που αγανακτησανε με τον βλακα συζυγο κανουν τα καλυτερα γαμησια.....[/size]
Πολυ πιθανοεγω μια που εμενε με την μανα της κ ηθελε να γαμιομαστε στην μεγαλη κρεβατοκαμαρα της μαμας της
λες να ειχε νταντυ ισιους?
ο πατερας της ειχε πεθανει οταν ηταν πιο μικρη
Ηotel Remvi πατησιων παλια ειχε κλειδαροτρυπες, τοτε γκομενακι τωρα καθηγητρια επισης τις αρεσε να βγαινουμε στον διαδρομο να βλεπει απο την κλειδαρια και ετσι να την παιρνεις...Πειτε ρε καμια καλη ιστορια με καμια ανωμαλιαρα. Εγω ειχα μια που ηθελε να την δερνω την ωρα που την γαμουσα
:o :o :o
οι χοντροι ανθρωποι ειναι τα μεγαλυτερα μουνοπανα
οι κοντόχοντροι?????Οι κοντοί ειναι χειρότεροι.
Ηotel Remvi πατησιων παλια ειχε κλειδαροτρυπες, τοτε γκομενακι τωρα καθηγητρια επισης τις αρεσε να βγαινουμε στον διαδρομο να βλεπει απο την κλειδαρια και ετσι να την παιρνεις...
Απολύτως ορθο.ΤΑ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΕΜΑΤΟΥΛΕΣ ΛΟΓΩ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ,ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ
οι παντρεμενες
τι εβλεπε τον διαδρομο;