erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
φοβαμαι την απορριψη
Να το πας λάου λαου ρε παιδι και βλέπεις τι εχεις να χασεις στο κατω κατω;
φοβαμαι την απορριψη
Αυτές που ακούνε την πιο απλή μουσική (ποπ, μαντόνα, χατζηδάκη, Πλούταρχο, κλπ) κάνουν τα καλύτερα γαμήσιανε
Οι άλλες που φορτώνουν το μυαλό τους με στυλ (γκοθούδες, ροκούδες, αναρχοάπλυτες, κλπ) παρότι είναι πιο απελευθερωμένες γενικά, στο σεξ πάνε λίγο πίσω, γιατί χάνουν ενέργεια στις άλλες μαλακίες
Να το πας λάου λαου ρε παιδι και βλέπεις τι εχεις να χασεις στο κατω κατω;
στην ελλαδα εισαι δικαιολογησε gril mix αντιαισθητικη καταστασηεγω ειμαι αναρχοαπλυτη ροκου αλλα την θελω και την παολα μου
τα γαμησνες ολα τωρα λεμαι!και οι κορες αυτωνανε που εχουν περιφτερα εξου και το τραγουδι η κορη του περιφτερα
δειχτεις τα βυζγια σου ρε μπομπαρε και πεστηνες οτι αν δεν γουσταρει στρειτ μπορει να τριψετε τα μασταρια σας....τι να της πω δηλαδη?
απο εκει παιρνω τσιγαρα
μετα απο σκυλοκαψουρα...πανω σε αυτην τι θολουρα γινονται τα καλητερα γαμησιαεγω ειμαι αναρχοαπλυτη ροκου αλλα την θελω και την παολα μου
μη το λες τραβιομουνα με μια παντρεμενη 35αρα τα πινε καθημερινως αλλα κωλο δεν εδινε με τιποτα μονο μετα απο μεγαλη πιεση ενω τον ειχε δουλεμενοτα πιο ωραια τα κανει αυτη που της αρεσει να καταπινει το σπερμα σου
Φαντάσου να σε γουστάρει η Παπαρήγα. :SΔεν έχει να κάνει με στυλ γκόμενας. Το θέμα είναι πόσο σε γουστάρει, πόσο της το βγάζεις, πόσο καυλιάρης και ανωμαλιάρης είσαι και εσύ. Αν είσαι κάνας ανέραστος και δεν είσαι για πολλά τότε γάμησετο. Οποιαδήποτε μπορεί να γαμηθεί έκφυλα όταν υπάρχουν οι κατάλληλες προ'υ'ποθέσεις.
εγω ειμαι αναρχοαπλυτη ροκου αλλα την θελω και την παολα μου
Ένα θα σου πω μόνο. Έκανα ανακαίνιση στο μπάνιο. Στήλη τζακούζι, τηλέφωνο με 10 σκάλες υδρομασάζ, βροχή, πιτσίλισμα κτλ. και πήρα αιθέρια έλαια και αφρόλουτρα με aloe vera και εκχύλισμα μαστίχας. Κανόνισε...
ωραιοςΔεν έχει να κάνει με στυλ γκόμενας. Το θέμα είναι πόσο σε γουστάρει, πόσο της το βγάζεις, πόσο καυλιάρης και ανωμαλιάρης είσαι και εσύ. Αν είσαι κάνας ανέραστος και δεν είσαι για πολλά τότε γάμησετο. Οποιαδήποτε μπορεί να γαμηθεί έκφυλα όταν υπάρχουν οι κατάλληλες προ'υ'ποθέσεις.
Οι αναρχοκομμουνιστριες
Μαν παρε με τζοτζομπα και θα ματωσει η ψωλη σου...δεν θα τις προλαβαινεις....ουρα θα κανουν εξω απο το μπανιο σου!Ένα θα σου πω μόνο. Έκανα ανακαίνιση στο μπάνιο. Στήλη τζακούζι, τηλέφωνο με 10 σκάλες υδρομασάζ, βροχή, πιτσίλισμα κτλ. και πήρα αιθέρια έλαια και αφρόλουτρα με aloe vera και εκχύλισμα μαστίχας. Κανόνισε...
γκοθουδες