Νέα

Στυλ γκομενας που κανουν τα πιο ανωμαλα γαμησιανε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Dr_Prokto
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 513
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Αυτές που ακούνε την πιο απλή μουσική (ποπ, μαντόνα, χατζηδάκη, Πλούταρχο, κλπ) κάνουν τα καλύτερα γαμήσιανε  :rockon:

Οι άλλες που φορτώνουν το μυαλό τους με στυλ (γκοθούδες, ροκούδες, αναρχοάπλυτες, κλπ) παρότι είναι πιο απελευθερωμένες γενικά, στο σεξ πάνε λίγο πίσω, γιατί χάνουν ενέργεια στις άλλες μαλακίες  :sunglasses:

εγω ειμαι αναρχοαπλυτη ροκου αλλα την θελω και την παολα μου  :rockon: :rockon: :rockon:

bob paulson

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
κ στον παντελιδη εχει καλα κομματια

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
τα πιο ωραια τα κανει αυτη που της αρεσει να καταπινει το σπερμα σου

OP
OP
D

Dr_Prokto

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
0
τα πιο ωραια τα κανει αυτη που της αρεσει να καταπινει το σπερμα σου
μη το λες τραβιομουνα με μια παντρεμενη 35αρα τα πινε καθημερινως αλλα κωλο δεν εδινε με τιποτα μονο μετα απο μεγαλη πιεση ενω τον ειχε δουλεμενο

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Δεν έχει να κάνει με στυλ γκόμενας. Το θέμα είναι πόσο σε γουστάρει, πόσο της το βγάζεις, πόσο καυλιάρης και ανωμαλιάρης είσαι και εσύ. Αν είσαι κάνας ανέραστος και δεν είσαι για πολλά τότε γάμησετο. Οποιαδήποτε μπορεί να γαμηθεί έκφυλα όταν υπάρχουν οι κατάλληλες προ'υ'ποθέσεις.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
oι alternative

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Δεν έχει να κάνει με στυλ γκόμενας. Το θέμα είναι πόσο σε γουστάρει, πόσο της το βγάζεις, πόσο καυλιάρης και ανωμαλιάρης είσαι και εσύ. Αν είσαι κάνας ανέραστος και δεν είσαι για πολλά τότε γάμησετο. Οποιαδήποτε μπορεί να γαμηθεί έκφυλα όταν υπάρχουν οι κατάλληλες προ'υ'ποθέσεις.
Φαντάσου να σε γουστάρει η Παπαρήγα. :S  :grin:

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
εγω ειμαι αναρχοαπλυτη ροκου αλλα την θελω και την παολα μου  :rockon: :rockon: :rockon:

Ένα θα σου πω μόνο. Έκανα ανακαίνιση στο μπάνιο. Στήλη τζακούζι, τηλέφωνο με 10 σκάλες υδρομασάζ, βροχή, πιτσίλισμα κτλ. και πήρα αιθέρια έλαια και αφρόλουτρα με aloe vera και εκχύλισμα μαστίχας. Κανόνισε...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ένα θα σου πω μόνο. Έκανα ανακαίνιση στο μπάνιο. Στήλη τζακούζι, τηλέφωνο με 10 σκάλες υδρομασάζ, βροχή, πιτσίλισμα κτλ. και πήρα αιθέρια έλαια και αφρόλουτρα με aloe vera και εκχύλισμα μαστίχας. Κανόνισε...

:-*  Και μιας και το αναφερες.. θεωρεις ανωμαλο το γαμησιονε στο ντουζ; :grin: και τι θεωρείτε γενικως ανωμαλο γαμησιανε;;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ωραιος

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Μαν παρε με τζοτζομπα και θα ματωσει η ψωλη σου...δεν θα τις προλαβαινεις....ουρα θα κανουν εξω απο το μπανιο σου!

nikosxp

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
136
Πόντοι
1
Αυτές που δεν πάει το μυαλό σου κάνουν τα πιο ανώμαλα γαμήσια....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom