ΠΕΙΡΑΙΩΣ 193
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2010
- Like
- 48
2 Ημέρες στο ένα και 2 στο άλλο :-*Μπορούμε να βρούμε την αφροδίτη και κάπου αλλού εκτός από Πειραιώς 193 και Κιφησσού 30. Μόνο 2 μέρες είναι στο πρόγραμμα!!!
10.00 - 17.00 ΝΤΑΙΑΝΝΑ
Nαι :-*Η Νταϊάνα έχει ξανθύνει το μαλλί πλέον;
Με όσες θές .........το πόσο πάρε ενα τηλ και θα μάθεις :-*Ερώτημα που έχει ξαναγραφτεί από άλλο συναγωνιστή χωρίς απάντηση.
Μια ώρα με δύο εκτονώσεις γίνεται και πόσο;
λογικα θα σου πει ενα 200αρι...Ερώτημα που έχει ξαναγραφτεί από άλλο συναγωνιστή χωρίς απάντηση.
Μια ώρα με δύο εκτονώσεις γίνεται και πόσο;
Δηλαδή αν ντυθώ βγώ στο σαλόνι και ξαναμπώ στο δωμάτιο θα δώσω 2 Χ 50=100 € και αν κάτσω συνεχόμενα 200; Σωστό από μέρους τους ;;;;; Δεν νομίζω.πηρα εγω τηλ παιχτη...οντως 200 ζηταει για 1 ωρα
Δηλαδή αν ντυθώ βγώ στο σαλόνι και ξαναμπώ στο δωμάτιο θα δώσω 2 Χ 50=100 € και αν κάτσω συνεχόμενα 200; Σωστό από μέρους τους ;;;;; Δεν νομίζω.
οταν σε λιγο καιρο θα πεσει η πεινα η κανονικη τοτε θα γαμασ με 50 ευρω οσεσ φορεσ θελεισ,αν κανονισουμε ολοι μασ και δεν παμε να γαμισουμε για μια βδομαδα τη θα γινει? δεν το λεω για το συγκεκριμενο στουντιο ημαρτον ισα ισα που ειναι και απο τα πολλυ καλα τησ πιατσασ......αλλα το λεω σχετικα με τισ τιμεσ,ειναι τσουχτερεσ για μασ που ειμαστε του μεροκαματου και των 700 ευραιων
δεν με εχουν διωξει ακομα ειμαι 4 χρονια και περνω τοσα ,τα χρστουγενα που θα σκασει η απολυση και εγω τοσα θα παιρνω και ειμαι και 35 χρονων και προσφατα χωρισα λογω οικονομικων προβληματωνΚαλά, με 700 και παραπονιέσαι; Περάσαν αυτά! 592 πλέον και με το ζόρι
δεν με εχουν διωξει ακομα ειμαι 4 χρονια και περνω τοσα ,τα χρστουγενα που θα σκασει η απολυση και εγω τοσα θα παιρνω και ειμαι και 35 χρονων και προσφατα χωρισα λογω οικονομικων προβληματων