Νέα

Ad Studio Πειραιώς 193

• Μέλος που άνοιξε το νήμα wiser_guy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 295K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 193

Ιερόδουλη
Εγγρ.
15 Μαρ 2010
Like
48
17.00 - 23.00 ΛΑΡΙΣΑ :lheel:

Συνημμένα

• larisa1.jpg
    larisa1.jpg
    162,9 KB · Εμφανίσεις: 55

taskanas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Κριτικές
6
Like
354
Πόντοι
301
λεμε η κυρια ειναι πεταμενα λεφτα περασα χαλια οταν ειχα παει

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
την εχεις δει απο κοντα?

αν δεν εισαι πανω απο 90κιλα δεν νομιζω να πρεπει να μπεις στο δωματιο μαζι της... :2funny:
Φιλε μου χωρισ να θελω να κανω τον δικηγορο τησ κοπελασ νομιζω οτι αυτα ειναι γουστα για τον καθενα διαφορετικα δεν μπορει ολοι να πιστευουμε το ιδιο και να μασ αρεσει το ιδιο γι αυτο μην εισαι τοσο πολλυ καταφατηκοσ εγω την ασπαζομαι την γνωμη σου αλλα δεξου και σι του αλλου φιλου μασ να σαι καλα και με συγχωρεισ για την παρεμβαση αλλα αυριο μπορει να πω το ιδιο και για σενα σε μια αντιστοιχη περιπτωση

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
Φιλε μου χωρισ να θελω να κανω τον δικηγορο τησ κοπελασ νομιζω οτι αυτα ειναι γουστα για τον καθενα διαφορετικα δεν μπορει ολοι να πιστευουμε το ιδιο και να μασ αρεσει το ιδιο γι αυτο μην εισαι τοσο πολλυ καταφατηκοσ εγω την ασπαζομαι την γνωμη σου αλλα δεξου και σι του αλλου φιλου μασ να σαι καλα και με συγχωρεισ για την παρεμβαση αλλα αυριο μπορει να πω το ιδιο και για σενα σε μια αντιστοιχη περιπτωση

εγω θα συμφωνησω παντως με τον προλαλησαντα..η κοπελα περα του οτι εχει πατσες ειναι κ σκετη ξεπετα.πεταμενα λεφτα.. :headbang: :headbang: :headbang:

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
1.969
Πόντοι
5.235
φυσικα και ειναι γουστα...απλα την γνωμη μου ειπα...περι ορεξεως... :grin:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
την εχεις δει απο κοντα?

αν δεν εισαι πανω απο 90κιλα δεν νομιζω να πρεπει να μπεις στο δωματιο μαζι της... :2funny:
Kαι εγω που ειμαι τι καταλαβα ?
Γυναικαρα, αλλα μαζι μου αστα να πανε...........

Ευκολα μεσα στις 3 χειροτερες εμπειριες μου.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom