ΠΕΙΡΑΙΩΣ 193
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2010
- Like
- 48
καλα γαμαει το μωρο17.00 - 23.00 ΑΦΡΟΔΙΤΗ
καλα γαμαει το μωρο
την εχεις δει απο κοντα?καλα γαμαει το μωρο
Φιλε μου χωρισ να θελω να κανω τον δικηγορο τησ κοπελασ νομιζω οτι αυτα ειναι γουστα για τον καθενα διαφορετικα δεν μπορει ολοι να πιστευουμε το ιδιο και να μασ αρεσει το ιδιο γι αυτο μην εισαι τοσο πολλυ καταφατηκοσ εγω την ασπαζομαι την γνωμη σου αλλα δεξου και σι του αλλου φιλου μασ να σαι καλα και με συγχωρεισ για την παρεμβαση αλλα αυριο μπορει να πω το ιδιο και για σενα σε μια αντιστοιχη περιπτωσητην εχεις δει απο κοντα?
αν δεν εισαι πανω απο 90κιλα δεν νομιζω να πρεπει να μπεις στο δωματιο μαζι της...
Φιλε μου χωρισ να θελω να κανω τον δικηγορο τησ κοπελασ νομιζω οτι αυτα ειναι γουστα για τον καθενα διαφορετικα δεν μπορει ολοι να πιστευουμε το ιδιο και να μασ αρεσει το ιδιο γι αυτο μην εισαι τοσο πολλυ καταφατηκοσ εγω την ασπαζομαι την γνωμη σου αλλα δεξου και σι του αλλου φιλου μασ να σαι καλα και με συγχωρεισ για την παρεμβαση αλλα αυριο μπορει να πω το ιδιο και για σενα σε μια αντιστοιχη περιπτωση
φυσικα και ειναι γουστα...απλα την γνωμη μου ειπα...περι ορεξεως...Φιλε μου χωρισ να θελω να κανω τον δικηγορο τησ κοπελασ νομιζω οτι αυτα ειναι γουστα για τον καθενα διαφορετικα δεν μπορει ολοι να πιστευουμε το ιδιο και να μασ αρεσει το ιδιο γι αυτο μην εισαι τοσο πολλυ καταφατηκοσ εγω την ασπαζομαι την γνωμη σου αλλα δεξου και σι του αλλου φιλου μασ να σαι καλα και με συγχωρεισ για την παρεμβαση αλλα αυριο μπορει να πω το ιδιο και για σενα σε μια αντιστοιχη περιπτωση
Kαι εγω που ειμαι τι καταλαβα ?την εχεις δει απο κοντα?
αν δεν εισαι πανω απο 90κιλα δεν νομιζω να πρεπει να μπεις στο δωματιο μαζι της...