spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Μαλλον θα παει στο Κων/λεως 61!!!Δουλεύει πουθενά αλλού;
Μαλλον θα παει στο Κων/λεως 61!!!Δουλεύει πουθενά αλλού;
Βλάβη στους σωλήνες και επισκευή. Δεν ξέρουν πόσο θα διαρκέσει...
Mπορει να διαρκεσουν λιγο οι επισκευες...μπορει και για παντα
Αύριο Δευτέρα πρώτη βάρδια στο www.studioeros-gr.com/schedule]Studio Έρως (Δροσοπούλου 95)[/url].Μάγκες, γνωρίζει κανένας πού θα βρούμε τη Lana?
είναι κλειστό το μαγαζί γι αυτό! ;) ;) ;)εχει βγει και απο τον καταλογο ή εγω δεν το βρισκω?
τηλ παντως δεν σηκωνουν :-
εκει στην βουρβαχη η τσατσα ευγενικη παντα,διαφημιζε μια λολα...οτι ειναι 19 χρο και θα περασουμε τελεια .στο σαλονι ημασταν 3 και χαζευαμε την κολοτρυπ μιας στην τηλεοραση .περιμεναμε αρκετα..τουλαχιστον ενα 20λεπτο σιγουρα ,και σκεφτηκα οτι κατι καλο θα εμφανιστει.και μολις εμφανιστικε η ΛΟΛΑ εμεινα καγκελο. :o.......μια κοντη με μηδεν βυζι και κατι ποδαρακια .το ωραιο ειναι που οι αλλοι 2 εκατσαν και στο φευγα η κυρια μου λεει ...χανεισ που δε περνας.
τελικα παιδια αξιζει?.....τοσο σουξε εχει αυτη η λολα???κανει κατι καλο στο δωματιο???....γιατι με την πρωτη ματια δε λεει....δεν ειναι βαρβαρα το θωρηκτο.
Μαλλον ετυχε, την εχω παρει μια φορα, ουτε στο δωματιο μου αρεσε.εκει στην βουρβαχη η τσατσα ευγενικη παντα,διαφημιζε μια λολα...οτι ειναι 19 χρο και θα περασουμε τελεια .στο σαλονι ημασταν 3 και χαζευαμε την κολοτρυπ μιας στην τηλεοραση .περιμεναμε αρκετα..τουλαχιστον ενα 20λεπτο σιγουρα ,και σκεφτηκα οτι κατι καλο θα εμφανιστει.και μολις εμφανιστικε η ΛΟΛΑ εμεινα καγκελο. :o.......μια κοντη με μηδεν βυζι και κατι ποδαρακια .το ωραιο ειναι που οι αλλοι 2 εκατσαν και στο φευγα η κυρια μου λεει ...χανεισ που δε περνας.
τελικα παιδια αξιζει?.....τοσο σουξε εχει αυτη η λολα???κανει κατι καλο στο δωματιο???....γιατι με την πρωτη ματια δε λεει....δεν ειναι βαρβαρα το θωρηκτο.
Πριν από κανένα μήνα περίπου κουβέντιασα μαζί της στου Βούρβαχη οπού μου είπε οτι δεν κάνει γλυψίματα από τη μέση και κάτω και δεν γλύφει αρχίδια.Πριν της είχα πει οτι κάνω πάντα το μπάνιο μου στο δωμάτιο.Όταν υπάρχουν τόσες που κάνουν γλυψίματα στα 50 ευρώ γιατί να πας σ'αυτή;Κοπέλες με την μέτρια εμφάνιση της Λόλας αντισταθμίζουν αυτό το μειονέκτημα με πολύ καλές υπηρεσίες.Την Λολα την ειδα και εγω χθες το βαρδυ στο studio Eros στην Δροσοπουλου.
θελω Βαρβαρα!!! Δεν παει αλλο....
Eτσι ακριβως!!Όταν υπάρχουν τόσες που κάνουν γλυψίματα στα 50 ευρώ γιατί να πας σ'αυτή;Κοπέλες με την μέτρια εμφάνιση της Λόλας αντισταθμίζουν αυτό το μειονέκτημα με πολύ καλές υπηρεσίες.