You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
βρε παληκαρια, εχω αγνοια..
ποιος ειναι αυτος ο χωρος?
ποιος ειναι αυτος ο χωρος?
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
...το καυτο μωρο μιλαει για το στουντιο που ειναι στην οδο αθανασιας στο παγκρατι....λειτουργει απο τις 10:00 εως τις 24:00,βασικα με δυο κοπελες, την κατερινα και την λενα(?)...τιμες απο 50 ευρω...αυτα κυριοι.Καυτό Μωρό πες μας για ποιο μιλας συγκεκριμενα ? αν θες να γίνετε σωστη δουλειά και να μην ξεκολλαμε απο το μέρος...ενημερωσε για τιμες,προγραμμα,τοποθεσια...
να σαι καλά και να σας πηδαμε...!!!
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 211
- Πόντοι
- 36
μαγκές καλή η Λένα; απο εμφάνιση λέει τίποτα για δώστε τα φώτα σας ;)
δεν χρειαζεται τα ειπε ολα ο φιλτατος kinky30
...να σου πω την αληθεια εγω που την ειδα μπροστα μου δεν μου αρεσε..κατι σε στρουθοκαμηλο μου εβγαλε.....γνωμη μου.... : :
Καλημέρα ερωτιάρηδες... ευχαριστώ για τις ευχές σας και για όσα γράψατε. Το Studio σωστά το ?εντοπίσατε?, στο ονομά μου πέσατε λίγο έξω, δεν είμαι η Λένα.Τέλως πάντων αυτά μικρή σημασία έχουν. Απ΄ότι είδα οι περισσότεροι ρωτάνε πράγματα που σχετίζονται με το πρόγραμμα κτλ... νομίζω πως το site ανήκει σε εσάς, τα σχόλια για τα μαγαζιά μας πρέπει εσείς να τα κάνετε αλλίως θα αρχίσουν όσοι είναι ιδιοκτήτες των χώρων να κάνουν διαφήμιση, τότε όμως δεν θα είναι αυθετνικό και γνήσιο το site και τα σχόλια του...οπότε αφήνω την ενημέρωση στα ικανότητα μέλη του site που κάνουν πολυ ωραίες και κατατοπιστικές περιγραφές. Φιλάκια πολλά και να είστε όλοι ¨όρθιοι¨!!!
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Καιρό έχω να φάω στρουθοκάμηλο )) ))
pervertboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2006
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Αυτη η Λενα τη λεει εμφανισιακα?Ηλικια?
specialguy
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Εγω παντος είμαι ερωτευμενος με την Κατερινουλα......
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 82K
?
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 570