You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
klearxos papous
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
H Λένα δουλεύει? η έχει σταματήσει την ψαχνό :-
explorer9950
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σε όλους! Μηπως υπάρχει καμια πληροφορια για την Βανεσσα που δουλευει σήμερα γιατί δεν μπορώ να βρω τίποτα σε κριτικές?
ευχαριστώ για κάθε απαντηση
ευχαριστώ για κάθε απαντηση
Δουλέυει και Θησέως 79, Καλιθέα στον πρώτο όροφοΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Η ΜΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ?
παρθένος19
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
καλημεεεεεεεεερα συναγωνιστες των κοκκινων σπιτιων....καλημερα στα ομορφα κοριτσια του στουντιο κ ειδικα στην νικολ ....
Παιδες γινετε να με βοηθησετε??μπορειτε να μου πειτε το προγρμμα της νικολ κ αν δινει κουλουρακι??βασικα ειμαι καινουριος στην αθηνα ειμαι απο επαρχια κ ακομη ψαχνομαι για την σωστη καταθεση κ καταληγω στην νικολ ....
Παιδες γινετε να με βοηθησετε??μπορειτε να μου πειτε το προγρμμα της νικολ κ αν δινει κουλουρακι??βασικα ειμαι καινουριος στην αθηνα ειμαι απο επαρχια κ ακομη ψαχνομαι για την σωστη καταθεση κ καταληγω στην νικολ ....
dimitrisniva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Και γιατη ρε τυπε ροτας εμας και οχι τι νικολ??? οσο για τα αλλα λευτα να εχεις και θα παρεις και κουλουρι θα παρεις και μαρμελαδα..το νου σου μονο μην αρπαξις καμια μερεντα...καλημεεεεεεεεερα συναγωνιστες των κοκκινων σπιτιων....καλημερα στα ομορφα κοριτσια του στουντιο κ ειδικα στην νικολ ....
παρθένος19
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Και γιατη ρε τυπε ροτας εμας και οχι τι νικολ??? οσο για τα αλλα λευτα να εχεις και θα παρεις και κουλουρι θα παρεις και μαρμελαδα..το νου σου μονο μην αρπαξις καμια μερεντα...
γιατι δικε μου τελη αυγουστου κατεβαινω για μονιμα κ ψαχνω απο τωρα για οταν ερθω να παω κατευθειαν....χα0χα0χα0χα0...
με τετοιο κολαρακι της νικολ αποκλειετε να δωσει μερεντουλα.. ;)
dimitrisniva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Τυπε το νου σου ειναι υποπτα και σκοτινα τα μονοπατια της μερενταςγιατι δικε μου τελη αυγουστου κατεβαινω για μονιμα κ ψαχνω απο τωρα για οταν ερθω να παω κατευθειαν....χα0χα0χα0χα0...
με τετοιο κολαρακι της νικολ αποκλειετε να δωσει μερεντουλα.. ;)
παρθένος19
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Τυπε το νου σου ειναι υποπτα και σκοτινα τα μονοπατια της μερεντας
καλα οτι πεις.....μπορεις να βοηθησεις τουλαχιστον??
dimitrisniva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Χαβαλε κανω ρε τυπε..εξαλου σε βοηθησα αλλα δεν το καταλαβες..κατσε να στο κανω πενηνταρακια...καλα οτι πεις.....μπορεις να βοηθησεις τουλαχιστον??
Ροτα στο σαιτ του μαγαζιου θα λαβεις αμεση απαντηση με λεπτομεριες..
παρθένος19
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Χαβαλε κανω ρε τυπε..εξαλου σε βοηθησα αλλα δεν το καταλαβες..κατσε να στο κανω πενηνταρακια...
Ροτα στο σαιτ του μαγαζιου θα λαβεις αμεση απαντηση με λεπτομεριες..
συγνωμη για τον τροπο ομιλιας μου,αλλα καταλαβαινεις φιλε μου....θα φανει ηλιθια η ερωτηση μου αλλα θα την κανω ειμαι 20 κ δν ξερω τπτ απο αθηνα...απο καλλιθεα για το στουντιο υπαρχει περιπτωση να ξερεις πως παω???
dimitrisniva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
εεεεεεεεεεεεεε τωρα μας δουλευεις...συγνωμη για τον τροπο ομιλιας μου,αλλα καταλαβαινεις φιλε μου....θα φανει ηλιθια η ερωτηση μου αλλα θα την κανω ειμαι 20 κ δν ξερω τπτ απο αθηνα...απο καλλιθεα για το στουντιο υπαρχει περιπτωση να ξερεις πως παω???
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 82K
?
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 570