You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Studio Filis 104, 104 Filis str.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 657
- Εμφανίσεις 143K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
oh my god....
why darling?
now till 17:00 Νancy
![Έρωτας :smitten: :smitten:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/smitten.gif)
many kisses
![Έρωτας :smitten: :smitten:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/smitten.gif)
![Mrs 5grouphug :grouphug: :grouphug:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_5grouphug.gif)
Dear Filis104(or, should I say Broad at Filis 104?
),
Your English is far from being good!! Need I say more?
Well, I strongly reccomend that you should employ an engilsh speaking tutor!!
Cheerio!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Your English is far from being good!! Need I say more?
Well, I strongly reccomend that you should employ an engilsh speaking tutor!!
Cheerio!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
i died and went to heaven...what a body...and facewhy darling?
now till 17:00 Νancy
many kisses![]()
![]()
![]()
Μήπως είναι το γεγονός ότι διαφέρω με την Άντεζα στις απόψεις μου περί εκμετάλλευσης;
Αναρωτιέμαι τι είπα που την προσέβαλε; Και αν αυτή δεν προσβλήθηκε, όπως φαίνεται, γιατί να προσβάλλονται τρίτοι που δεν έχουν άμεση σχέση με το επάγγελμα που κάνουν οι κοπέλες του Φ104;
Είναι πράγματι απορίας άξιο!!!
Αναρωτιέμαι τι είπα που την προσέβαλε; Και αν αυτή δεν προσβλήθηκε, όπως φαίνεται, γιατί να προσβάλλονται τρίτοι που δεν έχουν άμεση σχέση με το επάγγελμα που κάνουν οι κοπέλες του Φ104;
Επισκέπτης
ρε μαρουλια παρατηρω μια εμπαθεια και στο λεω χωρις να εχω παει σε στουντιο προς την αντζελα. αντιθετα σε αλλα στουντιο και με αλλες κοπελες που κανουν την ιδια δουλεια δεν εχεις τις ιδιες ανησυχιες!!!! και λεω εγω ειναι τυχαιο ισως και να ειναι!!! αλλα δεν μπορει αλλου να εισαι πλακιτσα και γελακια και αλλου να σου βγαινει η ευαισθησια σου ειναι λιγο οξυμορο αυτο δεν νομιζεις;Μήπως είναι το γεγονός ότι διαφέρω με την Άντεζα στις απόψεις μου περί εκμετάλλευσης;
Δεν νομίζω η άποψη κάποιου μπορεί να υποκρύπτει εμπάθεια. Άλλωστε την Άντζελα προσωπικά δεν τη γνωρίζω. Η ίδια δεν είπε ποτέ οτι είμαι εμπαθής απέναντί της. Απλούστατα προσπαθώ να μιλήσω πιο σοβαρά μαζί της επειδή είναι του συγκεκριμένου χώρου και Ελληνίδα. Η φυλετική της ταυτότητα της δίνει τη δυνατότητα να καταλάβει καλύτερα τι εννοώ και να μου απαντήσει με μεγαλύτερη σαφήνεια!!
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Θα το πω απλά, με όλη την καλή πρόθεση (...μου)
που είναι
ή ποιό είναι
το αρνητικό (απορριπτέο στοιχείο) στα ποστάκια του Μαρούλια
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μήπως είναι το γεγονός ότι διαφέρω με την Άντεζα στις απόψεις μου περί εκμετάλλευσης;
ρε μαρουλια παρατηρω μια εμπαθεια και στο λεω χωρις να εχω παει σε στουντιο προς την αντζελα. αντιθετα σε αλλα στουντιο και με αλλες κοπελες που κανουν την ιδια δουλεια δεν εχεις τις ιδιες ανησυχιες!!!! και λεω εγω ειναι τυχαιο ισως και να ειναι!!! αλλα δεν μπορει αλλου να εισαι πλακιτσα και γελακια και αλλου να σου βγαινει η ευαισθησια σου ειναι λιγο οξυμορο αυτο δεν νομιζεις;
Δεν νομίζω η άποψη κάποιου μπορεί να υποκρύπτει εμπάθεια. Άλλωστε την Άντζελα προσωπικά δεν τη γνωρίζω. Η ίδια δεν είπε ποτέ οτι είμαι εμπαθής απέναντί της. Απλούστατα προσπαθώ να μιλήσω πιο σοβαρά μαζί της επειδή είναι του συγκεκριμένου χώρου και Ελληνίδα. Η φυλετική της ταυτότητα της δίνει τη δυνατότητα να καταλάβει καλύτερα τι εννοώ και να μου απαντήσει με μεγαλύτερη σαφήνεια!!
dear farkeli, bodos, maroulias
sorry but you are tottaly out of topic :-
please if you continiue do it in english cause this is the english speaking part of foroum and unfortounatelly there is a danger someone to erase your posts :'(
ps. there is not any problem, anyone is responsible for its words and actions ;)
Now Nana
![](http://img186.imageshack.us/img186/6492/img3290w.jpg)
in the afternoon Katerina
![](http://img30.imageshack.us/img30/9535/img4585g.jpg)
at night Frantzeska
![](http://img200.imageshack.us/img200/5752/img3870n.jpg)
many kisses
![Mrs 5grouphug :grouphug: :grouphug:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_5grouphug.gif)
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
No Angela, he's wrong!! He hasn't realised, and I'm sure he never will, the point of our conversation.
And please, try to correct your grammar. When one reads your sentences, one does clearily see that they make absolutely no sense. Try also to remember, my dear, practise makes perfect!!
And please, try to correct your grammar. When one reads your sentences, one does clearily see that they make absolutely no sense. Try also to remember, my dear, practise makes perfect!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 2
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις