Η Μπέτυ δεν έχει φύγει;Καιρό τώρα;
Είχε φύγει, ξανά ήρθε, ξανά έφυγε. Από ότι έχω καταλάβει έρχεται μια στο τόσο για κάνα μήνα το πολύ πολύ και φεύγει
Η Μπέτυ δεν έχει φύγει;Καιρό τώρα;
Είχε φύγει, ξανά ήρθε, ξανά έφυγε. Από ότι έχω καταλάβει έρχεται μια στο τόσο για κάνα μήνα το πολύ πολύ και φεύγει
Αρπαχτές μεν αλλα σωστή στις υπηρεσίες χωρίς βιασύνες. Και πρωκτικο τρομερό και βιτσια πολύ καλή. Περίεργη φάση. Σαν να έρχεται και μετά λεφτά ενός μήνα να ζει το υπόλοιπο εξάμηνο.Αρπαχτές κατάλαβα.........
Αρπαχτές μεν αλλα σωστή στις υπηρεσίες χωρίς βιασύνες. Και πρωκτικο τρομερό και βιτσια πολύ καλή. Περίεργη φάση. Σαν να έρχεται και μετά λεφτά ενός μήνα να ζει το υπόλοιπο εξάμηνο.
Είχε πολύ δυνατά κομμάτια τώρα έχει πέσει κατακόρυφα θυμάμαι μια αλέξία που σταμάτησε φθινώπορο του 19 μιλάμε για πολυβόλο όχι αστεία
Ναι, έχει πέσει... Καί ναί , η Αλεξία ήταν ΚΑΙ μούναρος ΚΑΙ πολυβόλο: απ΄ τις λίγες με τις οποίες θα ξαναπήγαινα... Μου αρέσει η ποικιλία....
κοκο μπλολο ολοι παθαιναν όταν την εβλεπαν,αλογο κανονικο,αν ειχε λιγο μεγαλυτερο στηθος πηγαινε για 10αρι ανετα.Εχουν χάσει δυστυχώς και εκει την παλιά αίγλη που ήταν, εγώ θυμάμαι πριν χρόνια μια ψηλή με τακούνια ήταν 2 Μετρα, μια Αναστασία, την πρώτη φορά μου πέσανε τα σαγόνια όταν την ειδα
την ειχα παρει 3 φορες τιμουσε τα λεφτα η αλεξανδρα,στηθαρα και καλο κοριτσι εκανε τα παντα.παλια ηταν ωραιο ..ειχε καλες γυναικες ..τωρα τα τελευταια χρονια εχει ριξει πολυ το επιπεδο ...θυμαμαι την αλεξανδρα ....αστερι απο τα λιγα .....
Και πόσο δηλαδή πάει η ώρα;γιατί άμα τα πενήντα ευρώ είναι για δεκάλεπτο η ώρα θα έχει κάνα εκατοπενηνταρι και βάλε
Αχ αλησμόνητα χρόνια.
Την Άντζελα την ξεκολιαζα τρεις φορές την εβδομάδα.
το αριστουργημα ξεχασες και τη μαριναη αλικη ηταν καθαρα girlfriend experience.
θεικο κορμη και πολύ καλη γκομενα.
η ελενη αφησε εποχη,αναστασια,αλεξανδρα,η μπετυ
παολα πρεπει να εχει βγαλει φραγκο αρκετο
ποσο ειναι? 35?Για να συνεχίζει ακόμα... Ή είναι άρρωστη με τα χρήματα και τα σπαταλαει ή χρωστάει σε νταβαδες από παλιά ή όντως γουστάρει να γαμιεται
Πιστεύω 39-40ποσο ειναι? 35?