[size=30pt]LIVE[/size]
Katy
Νομίζω δεν υπάρχει σε στούντιο άλλο τέτοιο πιπίνι όπως η Katy!
[size=30pt]LIVE[/size]
Katy
Μπραβο μυστη. Φοβερο scouting Αυτη πρεπει να ειναι. Τα μπροστνα της δοντακια με πειθουν οτι εχεις δικιο.οι φωτογραφίες της αυτές χάνουν, ίσως ο φωτισμός ή κάτι άλλο φταίει. Στις ρετουσαρισμένες πάντως δίνει μια αίσθηση πλησίον της πορνοσταρ Leanna Sweet.
Νομίζω δεν υπάρχει σε στούντιο άλλο τέτοιο πιπίνι όπως η Katy!
Ουδεμία σχέση μεταξύ Katy και Leanna Sweet.
Από σώμα η Καιτούλα είναι αυτό που βλέπετε και από πρόσωπο πολύ πολύ γλυκιά -κατά τη γνώμη μου (υποκειμενικά μιλάω) είναι σαφώς ωραιοτερη από την Leanna Sweet.
Ουδεμία σχέση μεταξύ Katy και Leanna Sweet.
Από σώμα η Καιτούλα είναι αυτό που βλέπετε και από πρόσωπο πολύ πολύ γλυκιά -κατά τη γνώμη μου (υποκειμενικά μιλάω) είναι σαφώς ωραιοτερη από την Leanna Sweet.
Για την Βαλεντίνα λενε φίλε νοιώσε
Πάντωςεπειδή στο εξωτερικό πλασάρεται ως έσκορτ ίσως να μη θέλει να μαθευτεί ότι πέρασε από στούντιο εδώ. Ας το κρατήσουμε ως εθνικό μυστικό για να μη την αποθαρρύνουμε, και κλείσουμε το δρόμο και σ'άλλες πορνέσκορτς που θα θελαν να μας επισκεφτούν!
Σχετικά με τη Βαλεντίνα:
Σε πολλές περιπτώσεις διάσημα κορίτσια θέλουν να κρατήσουν χαμηλό προφίλ.
Για το λόγο αυτό και εμείς, σαν STUDIO DELUXE, προσπαθούμε να διαφυλάξουμε την επιθυμία τους και να βοηθήσουμε στη διατήρηση της "ανωνυμίας" τους, προκειμένου και στο μέλλον να έχουμε τη δυνατότητα να φέρουμε γυναίκες αντίστοιχου βεληνεκούς ;)
Μόλις γύρισα από επίσκςψη στο Ισμήνης 2, όπου και πήρα τη Βαλεντίνα σε απλό πρόγραμμα. Ο (ευγενέστατος) άνθρωπος της υπηρεσίας ανέφερε τα προγράμματα όπως τα ξέρουμε όλοι για όλες τις κοπέλες ανεξαιρέτως (50 το απλό, κτλ...). Από εντυπώσεις, let me put it this way... πάει και ο μισθός που ΘΑ πάρω, θα τα φάω όλα εκεί μου φαίνεται.
Υ.Γ. Ναι, πρώτο μήνυμα στα forum (για την ακρίβεια 4ο), αλλά το παρακολουθώ το site εδώ και χρόοοοονια. Απλά πηγαίνω ως επι το πλείστον σε (διαχρονικά) στανταράκια, οπότε δεν είμαι και τόσο της τσάρκας, του ρίσκου της φόλας, και της ενημέρωσης όπως άλλοι (και μπράβο τους).
Για πληροφορίες για πρόγραμματα και σχετικές πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 210 – 97.13.239
Η Μιχαέλα θα επιστρέψει?