nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 7.605
- Πόντοι
- 1.206
Ρε συ πορνοστάρ ειναι και την παιρνεις με 50€!!!!οτι κ να ναικαλες η ταινίες στα του αγώνα τι λέει είναι το θέμα για 50 ευρώ
Ρε συ πορνοστάρ ειναι και την παιρνεις με 50€!!!!οτι κ να ναικαλες η ταινίες στα του αγώνα τι λέει είναι το θέμα για 50 ευρώ
Ρε συ πορνοστάρ ειναι και την παιρνεις με 50€!!!!οτι κ να ναι
Ρε συ πορνοστάρ ειναι και την παιρνεις με 50€!!!!οτι κ να ναι
αυτο. Το ερώτημα παραμένει την έχει πάρει κανείς; Θα πάω γιατί κάτι μου βγάζει αλλά θέλω να είμαι έτοιμος ψυχολογικά για τυχών φόλαμε μια ταινια γινεται καποια πορνο-σταρ?
αυτο. Το ερώτημα παραμένει την έχει πάρει κανείς; Θα πάω γιατί κάτι μου βγάζει αλλά θέλω να είμαι έτοιμος ψυχολογικά για τυχών φόλα
Εχω την γυναίκα αλλιώς θα ήμουν καθοδον. ΕΑΝ πας ενημέρωσε με pm πως περασες!λοιπον επειδη και εγω ψηθηκα θα επαιρνα τηλ να δω τι παιζει
γιατι εχουν ακουστει και για αλλα προγραμματα με τσιμπημενες τιμες
αν οντως κανει με 50 πμως θα το σκεφτω μηπως παω πιο αργα
Οχι ρε μια μονομε μια ταινια γινεται καποια πορνο-σταρ?
Να φροντίσει το στούντιο να έχει λινκ με κριτικές όπως τα υπόλοιπα κ όχι να ψάχνουμε πέρα δώθε ΜΗΠΩΣ έχουν γράψει κάτι!Κάποιος τη πήρε κ έγραψε ρε παιδιά! Για κοιτάξτε κ στην ενημέρωση για στούντιο κ στα αλλα νήματα της αλυσίδας
το στουντιο που φροντιζει να βαφτιζει τη Βουλγαρα,Τσεχα και να αποκρυπτει οτι εχει τρανς στις κοπελες του....μαλιστα!Να φροντίσει το στούντιο να έχει λινκ με κριτικές όπως τα υπόλοιπα κ όχι να ψάχνουμε πέρα δώθε ΜΗΠΩΣ έχουν γράψει κάτι!
με πμ κ ολας! σσσσσσσσωραιος!Εχω την γυναίκα αλλιώς θα ήμουν καθοδον. ΕΑΝ πας ενημέρωσε με pm πως περασες!
Μόλις γύρισα από επίσκςψη στο Ισμήνης 2, όπου και πήρα τη Βαλεντίνα σε απλό πρόγραμμα. Ο (ευγενέστατος) άνθρωπος της υπηρεσίας ανέφερε τα προγράμματα όπως τα ξέρουμε όλοι για όλες τις κοπέλες ανεξαιρέτως (50 το απλό, κτλ...). Από εντυπώσεις, let me put it this way... πάει και ο μισθός που ΘΑ πάρω, θα τα φάω όλα εκεί μου φαίνεται.
Υ.Γ. Ναι, πρώτο μήνυμα στα forum (για την ακρίβεια 4ο), αλλά το παρακολουθώ το site εδώ και χρόοοοονια. Απλά πηγαίνω ως επι το πλείστον σε (διαχρονικά) στανταράκια, οπότε δεν είμαι και τόσο της τσάρκας, του ρίσκου της φόλας, και της ενημέρωσης όπως άλλοι (και μπράβο τους).
μπράβο ρε καυλαμανΑυτό γράφτηκε για την Βαλεντίνα-όπως την έλεγαν πριν την αποκάλυψη ότι είναι πορνοστάρ.
Να φροντίσει το στούντιο να έχει λινκ με κριτικές όπως τα υπόλοιπα κ όχι να ψάχνουμε πέρα δώθε ΜΗΠΩΣ έχουν γράψει κάτι!
Επειδη ξέρω οτι θα γράψουν κ άλλοι κ πιθανόν να χαθεί ζήτησα με pm. Μπορεί βέβαια να κάνει ότι θέλει..!το στουντιο που φροντιζει να βαφτιζει τη Βουλγαρα,Τσεχα και να αποκρυπτει οτι εχει τρανς στις κοπελες του....μαλιστα! με πμ κ ολας! σσσσσσσσωραιος!
Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Όσο για το λινκ εννοούσα να υπάρχει στην σελίδα σας όπως στα περισσότερα site. Όπως κ να έχει θα περάσω για μια δοκιμή με την κοπέλα! Θα είναι κάποιο συγκεκριμένο διάστημα σε εσάς η δεν γνωρίζετε;Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα.
Το λινκ για τις κριτικές του στούντιο ειναι το παρακάτω: