Studio Deluxe
Sex Studio
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2017
- Like
- 10.453
Οπως βλεπεται γινεται μαχη στηθος με στηθος απο τρεις κοπελες.Μονικα Ινες και Ζανετ.Ψηφιστε να ξεκαθαρισει το αποτελεσμαΠοια κοπέλα, κατά τη γνώμη σας, έχει τις καλύτερες live φωτογραφίες;
Αλέξια - 1 (2.3%)
Αμαρυλλίς - 1 (2.3%)
Άννα (Ρουμάνα) - 4 (9.1%)
Άννα (Σέρβα) - 0 (0%)
Αντζελίνα - 0 (0%)
Άρτεμις - 5 (11.4%)
Βικτώρια - 0 (0%)
Γιασμίν - 0 (0%)
Έμμυ - 0 (0%)
Ζανέτ - 9 (20.5%)
Ines - 10 (22.7%)
Καμέλια - 0 (0%)
Katy - 0 (0%)
Kyra - 0 (0%)
Λία - 0 (0%)
Λίλιαν - 1 (2.3%)
Μαράϊα - 2 (4.5%)
Μόνικα (Σέρβα) - 8 (18.2%)
Morena - 1 (2.3%)
Nancy - 1 (2.3%)
Paris - 1 (2.3%)
Ρομπέρτα - 0 (0%)
Τάιρα - 0 (0%)
Αλλαγή ψηφοφορίας
Σύνολο ψηφοφόρων: 44
Η Λία νομίζω είναι κορμάρα μέγιστη. Αύριο με την Ζανετ, επιβάλεται μια σούπερ σεξυ φώτο παρέα και με πρόσωπα για να μας "βοηθήσει" στην ψηφοφορία. Για να βγάλουμε τον μήνα. Μια πρόταση επίσης είναι για τις τελευταίες μέρες του μήνα, να υπάρχει ευέλικτο απλό πρόγραμμα...Και μαζι
... Μια πρόταση επίσης είναι για τις τελευταίες μέρες του μήνα, να υπάρχει ευέλικτο απλό πρόγραμμα...
Καλημέρα και πάλι!Δεν είμαστε σίγουροι τι ακριβώς εννοείς. Βοήθα λίγο!
Δεν έχεις παράπονο.Μαζι στις φωτο τα κορίτσια.Οσον αφορά τις τιμές μακάρι να γινόταν αλλα τότε δεν θα ήταν αυτές οι κοπέλες ουτε αυτό το μαγαζί με όλες αυτές τις παροχές και υπηρεσιεςΗ Λία νομίζω είναι κορμάρα μέγιστη. Αύριο με την Ζανετ, επιβάλεται μια σούπερ σεξυ φώτο παρέα και με πρόσωπα για να μας "βοηθήσει" στην ψηφοφορία. Για να βγάλουμε τον μήνα. Μια πρόταση επίσης είναι για τις τελευταίες μέρες του μήνα, να υπάρχει ευέλικτο απλό πρόγραμμα...
Αμάν πάνε τα λεφτουδάκια μας.. το ξανάγραψα, καταπληκτική κίνηση οι live photos, από άποψη marketing παίρνετε άρισταΔεν έχεις παράπονο.Μαζι στις φωτο τα κορίτσια.Οσον αφορά τις τιμές μακάρι να γινόταν αλλα τότε δεν θα ήταν αυτές οι κοπέλες ουτε αυτό το μαγαζί με όλες αυτές τις παροχές και υπηρεσιες
Κανένα παράπονο!!! Αυτές είναι φώτο το είχα μυριστεί οτι έχουμε να κάνουμε με αψεγάδιαστες κορμάρες γιατί εχω καλλιτεχνικό μάτι!!! Κρίμα για το απλό πρόγραμμα, θα ηταν κίνηση ματ απέναντι στον ανταγωνισμό....Δεν έχεις παράπονο.Μαζι στις φωτο τα κορίτσια.Οσον αφορά τις τιμές μακάρι να γινόταν αλλα τότε δεν θα ήταν αυτές οι κοπέλες ουτε αυτό το μαγαζί με όλες αυτές τις παροχές και υπηρεσιες