Studio Deluxe
Sex Studio
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2017
- Like
- 10.453
Οπως και μου το ειπατε περασα σημερα απο το συνεργαζομενο σας στουντιο στην τριγγετα 3 και ζητησα της εξετασεις της jennas
η κυρια αφου πηγε μεσα γυρισε και μου ειπε οτι η συνενοηση με την κοπελα δεν ειναι πολυ εφικτη γιατι μιλαει αγγλικα και ισπανικο μονο και πως οι εξετασεις δεν της εχει εκει αλλα βρισκουνται στο γιατρο.
τωρα η μας δουλευετε η δεν ξερω και γω τι να πω....
περιμενω να δω τις εξετασεις της εν λογο κοπελας καθως και οποιας κοπελας δουλευει ανερτησμενες στο site που εχει link για το δικο σας και αναφερομαι στο *******.
οπως και ειναι απαραδεκτο να μην εχει τις εξετασεις μαζι της.τι σημαινει τις εχει ο γιατρος.αυτο δεν γινεται γιατι οι εξετασεις παντα δινοντε στον εξεταζομενο και αν ας πουμε τις εχει ο γιατρος να εβγαζε μια φωτοτυπια.
για να μην μακρηγορω περιμενω να δω τις εξετασεις και στο site και πολυ συντομα και σε καθε στουντιο που δουλευει η οποια κοπελα καθε φορα οπως και ειναι δικαιωμα μου και του καθε πελατη
Καλησπέρα σας,
αυτές είναι οι εξετάσεις της Jenna. Η κοπέλα θα τις έχει μαζί της και είναι στη διάθεση όποιου θέλει να τις δει.
Στο μέλλον περιμένουμε να δείξετε την ίδια ευαισθησία για κορίτσια και των υπολοίπων Studios, ειδικά όσα δεν δημοσιεύουν στο Internet τις εξετάσεις των κοριτσιών τους.