Studio Deluxe
Sex Studio
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2017
- Like
- 10.453
Ξενια
[size=60pt]live[/size]
πω πω πω .... πολυ καλη σταση για γλειφοκωλι
Φίλε πριν λίγες ώρες ήμουν εκεί και δεν υπάρχει πρόγραμμα ώρας.Πολύ όμορφη η Ξένια. Πολύ πολύ όμορφη. Συνεχίζει να είναι διαθέσιμη μόνο με πρόγραμμα ώρας? Μου λέτε παρακαλώ και το αντίστοιχο ποσό? Με PM αν δεν θέλετε να μοιραστείτε αυτές τις πληροφορίες εδώ
Σε πιστευωΕγώ λέω ότι πανω από 60 με 70 δεν τα αξίζει με την καμία!!!
10.00-20.00
Ναομι
Αριανα σε τι τιμη παιρνουμε ?
Φίλε μου η κουβέντα για τις τιμές στον καπιταλισμό και ειδικά σε περίοδο κρίσης Ποτέ δεν είναι ανούσια.Η αιώνια ανούσια κουβέντα για τις τιμές ("ποιος τα δίνει","γιατί τα δίνει","αν είναι δυνατόν","για όνομα του Θεού").
Η τιμή της συγκεκριμένης κοπέλας είναι αυτή.
Έπιασε κάποιον απ'τον σβέρκο ή απ'το λαιμό ή απ'όπου αλλού για να την πάρει και να τα δώσει;
Ο καθένας κάνει κουμάντο στην τσέπη του εκτός κι αν έχουμε όλοι μία ή και κοινή τσέπη.
Όποιος τα έχει,αν θέλει τα δίνει.
Όποιος δεν τα έχει,ακούει,φεύγει και πάει εκεί που του λέει η τσέπη του και το γούστο του.Απλά πράγματα.
Εμείς ομως σαν πορνοκαταναλωτες οφείλουμε να αξιολογούμε και μα ενημερώνουμε τους υπόλοιπους αν το εμπόρευμα που ψωνίζουμε στα πορνομαγαζα αξίζει τα λεφτά του.
Ο λόγος ύπαρξης αυτού του σάιτ άλλωστε είναι να προστατεύει τα συμφέροντα των πορνοκαταναλωτων και δευτερευόντως των πορνοεμπορων.
Ή μήπως κάνω λάθος???