Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Studio 55 (Βριλησσού 55)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 82K
  • Tagged users Καμία

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.096
Πόντοι
17.085
www.bourdela.tv/content/view/1708/224/]Το thread αυτό αναφέρεται στην καταχώρηση του σπιτιού στον κατάλογο[/url]

Νέες φωτός www.studio55-gr.com/]Studio 55 (Βριλησσού 55)[/url]:

www.studio55-gr.com/index.php?output=enviroment]χώρου[/url]...

01.jpg

www.studio55-gr.com/index.php?output=girls]Πάολας[/url]... :knockinb:

pa.jpg

και www.studio55-gr.com/index.php?output=girls]Margo[/url] :knockinb:

ma.jpg

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Ωραία η  Margo... :grin: :grin: :grin: :grin:

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Πω ρε κάβλα που είναι η Πάολα .  :jerking: :jerking: :jerking:

akatanomastos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
1
Πάολα ... είμαι εδώ μέσα κατι μήνες και βλέπω τις κριτικές που παίρνεις. Αλήθεια είσαι τόσο καλή επαγγελματίας ? και εαν ναι πως αισθάνεσαι ακούγοντας τόσο καλές κριτικές για το λειτούργημα σου? Αν θες απαντάς.
Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
Πάολα ... είμαι εδώ μέσα κατι μήνες και βλέπω τις κριτικές που παίρνεις. Αλήθεια είσαι τόσο καλή επαγγελματίας ? και εαν ναι πως αισθάνεσαι ακούγοντας τόσο καλές κριτικές για το λειτούργημα σου? Αν θες απαντάς.
Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.
λοιπόν κατ' αρχήν για το επαγγελματίας δεν μπορώ να απαντήσω εγώ... για τις κριτικές αισθάνομαι θαυμάσια. ποιος είναι αυτός που θα ακούει καλά σχόλια και δεν θα του αρεσουν.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Ενταξει ρε παιδια δε λεω ωραιες οι κοπελες στα στουντιο αλλα απο τη στιγμη που οι κοπελες δεν κανουν γλωσσιδια δεν υπαρχει κλιμα GFE στο δωματιο / εγω τα στουντιο τα αντιμετωπιζω ως μια μικρογραφια της Φυλης / οποτε γιατι να δωσω 50 Ευρω - επιδη η κοπελα μπορει να κατσει το πολυ 20 λεπτα αντι να κατσει 10 λεπτα οπως ειναι στη Φυλης / δηλαδη για αυτα τα 10 λεπτα παραπανω πληρωνω 30 Ευρω περισσοτερα σε σχεση με τη Φυλης / δεν λειτουργει νομιζω το συστημα καλα στα στουντιο / φευ .........

akntam

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ενταξει ρε παιδια δε λεω ωραιες οι κοπελες στα στουντιο αλλα απο τη στιγμη που οι κοπελες δεν κανουν γλωσσιδια δεν υπαρχει κλιμα GFE στο δωματιο / εγω τα στουντιο τα αντιμετωπιζω ως μια μικρογραφια της Φυλης / οποτε γιατι να δωσω 50 Ευρω - επιδη η κοπελα μπορει να κατσει το πολυ 20 λεπτα αντι να κατσει 10 λεπτα οπως ειναι στη Φυλης / δηλαδη για αυτα τα 10 λεπτα παραπανω πληρωνω 30 Ευρω περισσοτερα σε σχεση με τη Φυλης / δεν λειτουργει νομιζω το συστημα καλα στα στουντιο / φευ .........
Τα στούντιο τα πληρώνουμε για να γαμάμε σε πιο ανθρώπινο περιβάλλον, περισσότερο χρόνο και γιατί συνήθως τα κορίτσια είναι μια κλάση ανώτερα από τα μπουρδέλα (σχετικό αυτό). το GFE που ψάχνεις θα το βρεις και στα μπουρδέλα της Φυλής και στα στούντιο. Όμως έχει να κάνει (γνώμη μου) πιο πολύ με την "χημεία" και με τη συχνότητα επίσκεψης στην κοπέλα και λιγότερο με την ιδιότητα του σπιτιού!

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Τα στούντιο τα πληρώνουμε για να γαμάμε σε πιο ανθρώπινο περιβάλλον, περισσότερο χρόνο και γιατί συνήθως τα κορίτσια είναι μια κλάση ανώτερα από τα μπουρδέλα (σχετικό αυτό). το GFE που ψάχνεις θα το βρεις και στα μπουρδέλα της Φυλής και στα στούντιο. Όμως έχει να κάνει (γνώμη μου) πιο πολύ με την "χημεία" και με τη συχνότητα επίσκεψης στην κοπέλα και λιγότερο με την ιδιότητα του σπιτιού!

Φιλε μου σωστα το θετεις το θεμα αλλα νομιζω οτι με τις κοπελες στα στουντιο υπαρχει το προβλημα του rotation = δηλ. εναλασσονται μεταξυ τους πολυ τακτικα και αλλαζουν στουντιο πολυ συχνα οποτε εκει που τις εχεις γνωρισει καλυτερα, με ολα τα παρελκομενα αυτου, τσουπ σου φυγανε και αντε ξανα απο την αρχη / ραβε ξηλωνε η υποθεση λοιπον .....

akntam

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε μου σωστα το θετεις το θεμα αλλα νομιζω οτι με τις κοπελες στα στουντιο υπαρχει το προβλημα του rotation = δηλ. εναλασσονται μεταξυ τους πολυ τακτικα και αλλαζουν στουντιο πολυ συχνα οποτε εκει που τις εχεις γνωρισει καλυτερα, με ολα τα παρελκομενα αυτου, τσουπ σου φυγανε και αντε ξανα απο την αρχη / ραβε ξηλωνε η υποθεση λοιπον .....
Πολύ σωστός σε αυτό που λες! Απλά εγώ ότι είπα παραπάνω τα καταθέτω με την εμπειρία του "που περνάω καλύτερα" όταν αποφασίζω να πάω σε μπουρδέλο ή σε στούντιο...

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Πολύ σωστός σε αυτό που λες! Απλά εγώ ότι είπα παραπάνω τα καταθέτω με την εμπειρία του "που περνάω καλύτερα" όταν αποφασίζω να πάω σε μπουρδέλο ή σε στούντιο...

Παντως στα στουντιο νομιζω πως το Οριακο Οφελος < Οριακο Κοστος => Συνολικο Οφελος < Συνολικο Κοστος ( για περαιτερω αναλυση της παραπανω ισοτητας ελατε αυριο στο Hilton στην Αιθουσα Αρτεμις που θα οργανωσω ημεριδα - τσαμπα εισοδος ) / Φυλης και παλι Φυλης και CG ......

akntam

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Παντως στα στουντιο νομιζω πως το Οριακο Οφελος < Οριακο Κοστος => Συνολικο Οφελος < Συνολικο Κοστος ( για περαιτερω αναλυση της παραπανω ισοτητας ελατε αυριο στο Hilton στην Αιθουσα Αρτεμις που θα οργανωσω ημεριδα - τσαμπα εισοδος ) / Φυλης και παλι Φυλης και CG ......
βλέπω μακροοικονομική ανάλυση... Τι ώρα αύριο στο Hilton;;; (τελευταίο μήνυμα γιατί είμαστε off topic και σέβομαι αυτούς που μπαίνουν κάπου για συγκεκριμένη ενημέρωση... Άλλωστε και εγώ βρίζω όταν μπαίνω να ενημερωθώ για κάτι συγκεκριμένο και διαβάζω διαλόγους ....)

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
βλέπω μακροοικονομική ανάλυση... Τι ώρα αύριο στο Hilton;;; (τελευταίο μήνυμα γιατί είμαστε off topic και σέβομαι αυτούς που μπαίνουν κάπου για συγκεκριμένη ενημέρωση... Άλλωστε και εγώ βρίζω όταν μπαίνω να ενημερωθώ για κάτι συγκεκριμένο και διαβάζω διαλόγους ....)

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

akatanomastos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
1
Παολα σε ευχαριστώ για την απαντησή σου.
Σε ρωτησα απο περιεργεια δεδομένου οτι εχουμε μαθει να εννοουμε επαγελματιες τους ασχολουμενους με <νορμαλ> επαγγελματα. Παντως εαν νιωθεις καλα με αυτο που προσφερεις εισαι τέλεια και ακρως αυτεξουσιο ατομο.

Αυτα

gpsgr

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια να ρωτησω
η samantha παιζει ??
και θελω και μια αλλη ερωτηση
επειδη τα 50€ ειναι 50€ ποσο αξιο
και επειδη εγω με το που δω την παολα Εχυσα αυτο ειναι στανταρ
εχουμε καμμια συμβουλη μπας και κρατησουμε κανα 15 παραπανω??

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom