Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Studio 55 (Βριλησσού 55)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 82K
  • Tagged users Καμία

epivitoras300

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Ξερει κανεις την πραγματικη χωρα προελευσεως της ΑΓΑΠΗΣ ??

jim1212

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
η αγαπη ποδομα λακια κανει?ποια κοπελα το κατεχει καλυτερα το αθλημα εκει?

kasperghost

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά το πρώτο μου ποστ και θα θελα να ρωτήσω αν και το βρίσκω λίγο απίθανο κάποιος να θυμάται μια κοπέλα στο studio 55 τον ιούνη ή αύγουστο του 2008(δεν θυμάμαι ακριβώς)? Ήταν λίγο μαυριδερή και μου είχε πεί ότι ήταν από βενεζουέλα. Αντικαθιστούσε μια άλλη που είχε πάει διακοπές τότε νομίζω η πάολα αν δεν κάνω λάθος. Έβγαζε απίστευτη κίνηση στο κρεβάτι και μπόλικο GFE. Από τότε σε όσα έχω πατήσει στούντιο και μπουρδελάκια καμία δεν μου έβγαλε αντίστοιχη φάση και όλες μου μοιάζανε ότι πηγαίναν για την ξεπέτα. Βέβαια 40 λεπτά με 50 ευρώ καμία δεν βγάζει(κολοφαρδία χεχε) ή ίσως να έπεφτα και σε περιπτώσεις βέβαια. Τέσπα αν θυμάται κανείς πως την λέγανε ή που συχνάζει πλέον ας πει τπτ.
thanx guys πάντα γεροί και καλά γαμήσια... :)

wild mustang

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά το πρώτο μου ποστ και θα θελα να ρωτήσω αν και το βρίσκω λίγο απίθανο κάποιος να θυμάται μια κοπέλα στο studio 55 τον ιούνη ή αύγουστο του 2008(δεν θυμάμαι ακριβώς)? Ήταν λίγο μαυριδερή και μου είχε πεί ότι ήταν από βενεζουέλα. Αντικαθιστούσε μια άλλη που είχε πάει διακοπές τότε νομίζω η πάολα αν δεν κάνω λάθος. Έβγαζε απίστευτη κίνηση στο κρεβάτι και μπόλικο GFE. Από τότε σε όσα έχω πατήσει στούντιο και μπουρδελάκια καμία δεν μου έβγαλε αντίστοιχη φάση και όλες μου μοιάζανε ότι πηγαίναν για την ξεπέτα. Βέβαια 40 λεπτά με 50 ευρώ καμία δεν βγάζει(κολοφαρδία χεχε) ή ίσως να έπεφτα και σε περιπτώσεις βέβαια. Τέσπα αν θυμάται κανείς πως την λέγανε ή που συχνάζει πλέον ας πει τπτ.
Για την Πατριτσια λες.

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
μάλλον στην Πατρίτσια αναφέρεσαι, όπως λέει και παραπάνω...
αν κόψεις βόλτες την βρίσκεις...για ξεκίνημα πήγαινε στο brazil house και ρώτα...εκεί την είδα τελευταία φορά!

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Κυριακή , Δευτέρα , Πέμπτη απόγευμα στο Κωνσταντινουπόλεως 130 δουλεύει

OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Νέες φωτός Ρομίνας στη σελίδα του Στούντιο...

www.studio55-gr.com/girls] [/url]
[size=9pt](κλικ στη φωτό)[/size]

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
405
Πόντοι
3.235
τελικά αυτο το studio το θεωρώ απο τα δυνατότερα αν ίσως όχι το δυνατότερο, μωρά όπως η Σαμάνθα η Μπρέντα και η Ρομίνα (την οποία δεν έχω επισκεφτεί ακόμη) είναι τρομερά όμορφα

Koulouri_

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
καλη η Αντα. ωραο σωματακι και εξαιρετο βυζακι. φαινεται ακι απο τις φωτογραφιες νομιζω.  ;)

rdeliaris

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2009
Κριτικές
29
Like
1.218
Πόντοι
3.910
Παιδιά η Πάολα που αλλού δουλεύει;

FRM

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Κριτικές
48
Like
88
Πόντοι
11
Πηρατε γραμμή τι παίχτηκε με το 55 και το 57 (Βλ κριτική thios και countVronsky www.bourdela.tv/content/view/1708/224/]http://www.bourdela.tv/content/view/1708/224/[/url]).

Μετά τα γκάζια από τον anoixtomyalo και εμένα (FRM) για το απαράδεκτο βλαχαδερό στο 57 (ΒΛ. www.bourdela.tv/content/view/500/224]http://www.bourdela.tv/content/view/500/224 [/url]) κάποιος που περνιέται για σαΐνι την πήγε δίπλα στο 55 μαζί με την ψεύτρα τη τσατσα.

Μα καλά .
Για πόσο ηλίθιους μας περνάνε ?  :idiot:

ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΙΔΡΥΜΑΤΑ

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
405
Πόντοι
3.235
Πηρατε γραμμή τι παίχτηκε με το 55 και το 57 (Βλ κριτική thios και countVronsky www.bourdela.tv/content/view/1708/224/]http://www.bourdela.tv/content/view/1708/224/[/url]).

Μετά τα γκάζια από τον anoixtomyalo και εμένα (FRM) για το απαράδεκτο βλαχαδερό στο 57 (ΒΛ. www.bourdela.tv/content/view/500/224]http://www.bourdela.tv/content/view/500/224 [/url]) κάποιος που περνιέται για σαΐνι την πήγε δίπλα στο 55 μαζί με την ψεύτρα τη τσατσα.

Μα καλά .
Για πόσο ηλίθιους μας περνάνε ?   :idiot:

καλα χτές απο ότι βλέπω το πρόγραμμα έλεγε Ρομίνα, κρίμα και το ειχα σε εκτίμηση το συγκεκριμένο studio

FRM

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Κριτικές
48
Like
88
Πόντοι
11
καλα χτές απο ότι βλέπω το πρόγραμμα έλεγε Ρομίνα, κρίμα και το ειχα σε εκτίμηση το συγκεκριμένο studio

Καλά τα προγράμματα στο banner είναι για κλάματα.  :headbang:  :headbang:
Καλύτερα πάρτε ένα τηλέφωνο πριν την επισκεψη.

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66

Μα καλά .
Για πόσο ηλίθιους μας περνάνε ?   :idiot:

αγαπητέ, δεν γίνεται έτσι απλά να ρίξεις μαύρο στο 55. να θυμίσω πως εκεί εργάζεται η πρωθιέρεια της ηδονής, Πάολα, η οποία πλην των άλλων προσόντων της, είναι και εκπληκτικός τύπος.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom