epivitoras300
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Ξερει κανεις την πραγματικη χωρα προελευσεως της ΑΓΑΠΗΣ ??
Γιατί τι δηλώνει η Αγάπη?Ξερει κανεις την πραγματικη χωρα προελευσεως της ΑΓΑΠΗΣ ??
Για την Πατριτσια λες.Καλησπέρα παιδιά το πρώτο μου ποστ και θα θελα να ρωτήσω αν και το βρίσκω λίγο απίθανο κάποιος να θυμάται μια κοπέλα στο studio 55 τον ιούνη ή αύγουστο του 2008(δεν θυμάμαι ακριβώς)? Ήταν λίγο μαυριδερή και μου είχε πεί ότι ήταν από βενεζουέλα. Αντικαθιστούσε μια άλλη που είχε πάει διακοπές τότε νομίζω η πάολα αν δεν κάνω λάθος. Έβγαζε απίστευτη κίνηση στο κρεβάτι και μπόλικο GFE. Από τότε σε όσα έχω πατήσει στούντιο και μπουρδελάκια καμία δεν μου έβγαλε αντίστοιχη φάση και όλες μου μοιάζανε ότι πηγαίναν για την ξεπέτα. Βέβαια 40 λεπτά με 50 ευρώ καμία δεν βγάζει(κολοφαρδία χεχε) ή ίσως να έπεφτα και σε περιπτώσεις βέβαια. Τέσπα αν θυμάται κανείς πως την λέγανε ή που συχνάζει πλέον ας πει τπτ.
thanx guys πάντα γεροί και καλά γαμήσια...
μάλλον στην Πατρίτσια αναφέρεσαι, όπως λέει και παραπάνω...Καλησπέρα παιδιά το πρώτο μου ποστ και θα θελα να ρωτήσω αν και το βρίσκω λίγο απίθανο κάποιος να θυμάται μια κοπέλα στο studio 55 τον ιούνη ή αύγουστο του 2008(δεν θυμάμαι ακριβώς)? Ήταν λίγο μαυριδερή και μου είχε πεί ότι ήταν από βενεζουέλα. Αντικαθιστούσε μια άλλη που είχε πάει διακοπές τότε νομίζω η πάολα αν δεν κάνω λάθος. Έβγαζε απίστευτη κίνηση στο κρεβάτι και μπόλικο GFE. Από τότε σε όσα έχω πατήσει στούντιο και μπουρδελάκια καμία δεν μου έβγαλε αντίστοιχη φάση και όλες μου μοιάζανε ότι πηγαίναν για την ξεπέτα. Βέβαια 40 λεπτά με 50 ευρώ καμία δεν βγάζει(κολοφαρδία χεχε) ή ίσως να έπεφτα και σε περιπτώσεις βέβαια. Τέσπα αν θυμάται κανείς πως την λέγανε ή που συχνάζει πλέον ας πει τπτ.
Κυριακή , Δευτέρα , Πέμπτη απόγευμα στο Κωνσταντινουπόλεως 130 δουλεύειΚαλησπέρα παιδιά το πρώτο μου ποστ και θα θελα να ρωτήσω αν και το βρίσκω λίγο απίθανο κάποιος να θυμάται μια κοπέλα στο studio 55 τον ιούνη ή αύγουστο του 2008(δεν θυμάμαι ακριβώς)? Ήταν λίγο μαυριδερή και μου είχε πεί ότι ήταν από βενεζουέλα. Αντικαθιστούσε μια άλλη που είχε πάει διακοπές τότε νομίζω η πάολα αν δεν κάνω λάθος. Έβγαζε απίστευτη κίνηση στο κρεβάτι και μπόλικο GFE. Από τότε σε όσα έχω πατήσει στούντιο και μπουρδελάκια καμία δεν μου έβγαλε αντίστοιχη φάση και όλες μου μοιάζανε ότι πηγαίναν για την ξεπέτα. Βέβαια 40 λεπτά με 50 ευρώ καμία δεν βγάζει(κολοφαρδία χεχε) ή ίσως να έπεφτα και σε περιπτώσεις βέβαια. Τέσπα αν θυμάται κανείς πως την λέγανε ή που συχνάζει πλέον ας πει τπτ.
Έχει σταματήσει εδώ και αρκετό καιρό!παιδιά η Άντα που χάθηκε?
Έχει σταματήσει εδώ και αρκετό καιρό!
εντελώς???γιατί?φαινόταν πολύ καλή και δε τη πρόλαβα να τη δοκιμάσω.. :'(
Μόλις είδα ότι έχει βάρδια κάποια στιγμή μέσα στην εβδομάδα στο 55παιδιά η Άντα που χάθηκε?
καλα χτές απο ότι βλέπω το πρόγραμμα έλεγε Ρομίνα, κρίμα και το ειχα σε εκτίμηση το συγκεκριμένο studioΠηρατε γραμμή τι παίχτηκε με το 55 και το 57 (Βλ κριτική thios και countVronsky www.bourdela.tv/content/view/1708/224/]http://www.bourdela.tv/content/view/1708/224/[/url]).
Μετά τα γκάζια από τον anoixtomyalo και εμένα (FRM) για το απαράδεκτο βλαχαδερό στο 57 (ΒΛ. www.bourdela.tv/content/view/500/224]http://www.bourdela.tv/content/view/500/224 [/url]) κάποιος που περνιέται για σαΐνι την πήγε δίπλα στο 55 μαζί με την ψεύτρα τη τσατσα.
Μα καλά .
Για πόσο ηλίθιους μας περνάνε ?
ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
καλα χτές απο ότι βλέπω το πρόγραμμα έλεγε Ρομίνα, κρίμα και το ειχα σε εκτίμηση το συγκεκριμένο studio
Πηρατε γραμμή τι παίχτηκε με το 55 και το 57 (Βλ κριτική thios και countVronsky www.bourdela.tv/content/view/1708/224/]http://www.bourdela.tv/content/view/1708/224/[/url]).
Μετά τα γκάζια από τον anoixtomyalo και εμένα (FRM) για το απαράδεκτο βλαχαδερό στο 57 (ΒΛ. www.bourdela.tv/content/view/500/224]http://www.bourdela.tv/content/view/500/224 [/url]) κάποιος που περνιέται για σαΐνι την πήγε δίπλα στο 55 μαζί με την ψεύτρα τη τσατσα.
Μα καλά .
Για πόσο ηλίθιους μας περνάνε ?
ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΙΔΡΥΜΑΤΑ