αγαπητέ, δεν γίνεται έτσι απλά να ρίξεις μαύρο στο 55. να θυμίσω πως εκεί εργάζεται η πρωθιέρεια της ηδονής, Πάολα, η οποία πλην των άλλων προσόντων της, είναι και εκπληκτικός τύπος.
...πουλάνε αυτές, αγοράζουμε εμείς,...!
Δε κατάλαβα που είναι η μαλακία της υπόθεσης ?
Δηλαδή οταν αγοράζεις κανα παντελόνι να πούμε και σου χαμογελάσει η πωλήτρια και σου φερθεί ευγενικά και γενικα σε εξυπηρετήσει, δε λες μέσα σου, να ένα μαγαζί που βρίσκω αυτό που θέλω και με σέβονται και με υπολογίζουν σαν πελάτη και φυσικά θα ξανάρθω όταν θέλω παντελόνι? Η μήπως λές Α εδώ μου χαμογελάνε και με εξυπηρετουν και δε θα ξανάρθω γιατί θέλουν να με μαδάνε ?
Τελικά έχει πολύ ζέστη,...και δεν την αντέχουν μερικοί,...
Συμφωνώ απολύτως
Αλλωστε εν γνωση μας επισκεπτομαστε τις κοπέλες που
επι πληρωμή προσφέρουν οτι προσφέρουν.
Το θέμα είναι να μην ξεπερνούν τη λεπτή ισορροπία που χωρίζει την αξιοπρέπια απο το δούλεμα !
Την Παολα και την Κωνσταντινα ,όπως και άλλες κοπέλες, τις έχουμε ξεχωρίσει για τον ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ τους και όχι
μόνο για τα "φιλάκια" και τα "χαδάκια" τους.
Δεν υπάρχει συναισθημα και το γνωρίζουμε. Αλλα δεν είμαστε και ΤΟΣΟ μπουνταλάδες ότι μπουρούχα μας σερβίρουν να τη τρώμε! (ένας λογος που διαβάζουμε τις κριτικές στο site είναι και αυτος ή κάνω λάθος ?)
Για αυτο ΜΑΥΡΟ ωστε να καταλάβουν ότι το επίπεδο που εφτιαξαν οι Παολα ,η Κωνσταντινα κ.α δεν μπορεί να το χαλάει το κάθε τσουλάκι που ήρθε απλά για να τα μαζέψει και να φύγει γελοντας με τους...... μαλάκες !
Αυτο εγω δεν το δεχομαι!