Big Rocket
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2023
- Like
- 193
- Πόντοι
- 0
Η Νεφέλη τι τιμές έχει;
40 το απλό αν κάνεις ντους 50 την αλάμαι α κάτι άλλο π.χ. ελεύθεορ κ σε τι τιμες. Πάντως τα βασικά είναι αυτά.Η Νεφέλη τι τιμές έχει;
50 το ντους;;; δηλαδή;40 το απλό αν κάνεις ντους 50 την αλάμαι α κάτι άλλο π.χ. ελεύθεορ κ σε τι τιμες. Πάντως τα βασικά είναι αυτά.
Αξίζει τα λεφτά της; Επειδή έχω να πάω πάρα πολύ καιρό τώρα δεν ξέρω τι παίζει, πάντως ο χώρος για μένα κατά τη γνώμη μου είναι παλατάκι. Κάποια περίοδο είχε και δύο κοπέλες η μία ήταν η Κορίνα και η άλλη η Ειρήνη αν δεν με απατά η μνήμη μου.40 το απλό αν κάνεις ντους 50 την αλάμαι α κάτι άλλο π.χ. ελεύθεορ κ σε τι τιμες. Πάντως τα βασικά είναι αυτά.
Σωστά τα λες. Αν κάνεις ντους 50 € χωρίς ντους 40 €.. Τωρά αν έχει έξτρα δεν ξέρω. Ο χώρος είναι πολυ΄καλός , όσο για την κοπέλα δεν υπάρχει άλλη στο Ρέθυμνο , οπότε καλή ή κακή με αυτήν βολεύομαστε.Αξίζει τα λεφτά της; Επειδή έχω να πάω πάρα πολύ καιρό τώρα δεν ξέρω τι παίζει, πάντως ο χώρος για μένα κατά τη γνώμη μου είναι παλατάκι. Κάποια περίοδο είχε και δύο κοπέλες η μία ήταν η Κορίνα και η άλλη η Ειρήνη αν δεν με απατά η μνήμη μου.
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.Σωστά τα λες. Αν κάνεις ντους 50 € χωρίς ντους 40 €.. Τωρά αν έχει έξτρα δεν ξέρω. Ο χώρος είναι πολυ΄καλός , όσο για την κοπέλα δεν υπάρχει άλλη στο Ρέθυμνο , οπότε καλή ή κακή με αυτήν βολεύομαστε.
Νομίζω ότι έχει νοικιάσει το στούντιο κ γι αυτό είναι σχεδόν δύο χρόνια στην πόλη , αλλά δεν είμαι σίγουρος.
πριν κάνα μήνα που πήγα , πάλι η Νεφέλη ήταν.Ήρθε κάποια άλλη κοπέλα στο studio η ακόμα η Νεφέλη?????
Πραγματικά κρίμα. Εμείς φταίμε, που είμαστε σκορποχώρι. Αν πιέσουμε λίγο όλοι να φέρει άλλες κοπέλες, και ρίξουμε φυσικά βέτο ως τότε, κάτι θα γίνει. Ας κάνει ο καθένας την προσπάθειά του. Το τηλ του studio (όπως έχει αναφερθεί εδω) είναι 2831029471.Βρε παιδιά είναι κρίμα να έχουμε studio στο Ρέθυμνο και να μην μπορούμε να πάμε
Ενδιαφέρον ακούγεται , αν πάει κανείς ....Πήρα τηλέφωνο προχθές..το σήκωσε η Νεφέλη αλλά έχει φέρει μια νέα κοπέλα τη Silvia.. φαίνεται καλό..τη ρώτησα πόσο θα κάτσει αλλά δεν μου είπε..κ η ταρίφα ξεκινά πλέον από ςτα 50!!εγώ δε μπόρεσα να πάω λόγω υποχρεώσεων.
Εγώ πήγα , να πω την αλήθεια για Τρανσέξουαλ δεν την έκοψα . Θα φύγει την Πέμπτη. Πάντως κ να έμενε δεν θα ξαναπήγαινα γιατί από υπηρεσίες είναι μάπα. ¨Οτι κ αν είναι ήρθε στο Ρέθυμνο γι αρπαχτή. Να τα πάρει απο΄τους επαρχιώτες.Πέρασα ρε μάγκες, αλλά έκανα μεταβολή, γιατί εμένα τουλάχιστον, μου έκανε μπαμ για τρανσεξουαλ.
Αν πάει κάποιος ας το επιβεβαιώσει. Μας δουλεύει ψιλό γαζί η νεφέλη..
Πέρασα ρε μάγκες, αλλά έκανα μεταβολή, γιατί εμένα τουλάχιστον, μου έκανε μπαμ για τρανσεξουαλ.
Πέρασα ρε μάγκες, αλλά έκανα μεταβολή, γιατί εμένα τουλάχιστον, μου έκανε μπαμ για τρανσεξουαλ.
Στούντιο είναι μόνο στ όνομα.Καλησπερα,ειμαι ο Βασιλης μενω στο Ρεθυμνο,ξερει κανεις για τα studio που ειναι στα Χανια Μινωος.