Νέα

Studio 1 Ρέθυμνο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ettore
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 621
  • Εμφανίσεις 145K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rimondi

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Μαρ 2011
Κριτικές
80
Like
1.619
Πόντοι
2.480

Big Rocket

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2023
Like
193
Πόντοι
0
40 το απλό αν κάνεις ντους 50 την αλάμαι α κάτι άλλο π.χ. ελεύθεορ κ σε τι τιμες. Πάντως τα βασικά είναι αυτά.
Αξίζει τα λεφτά της; Επειδή έχω να πάω πάρα πολύ καιρό τώρα δεν ξέρω τι παίζει, πάντως ο χώρος για μένα κατά τη γνώμη μου είναι παλατάκι. Κάποια περίοδο είχε και δύο κοπέλες η μία ήταν η Κορίνα και η άλλη η Ειρήνη αν δεν με απατά η μνήμη μου.

rimondi

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Μαρ 2011
Κριτικές
80
Like
1.619
Πόντοι
2.480
Αξίζει τα λεφτά της; Επειδή έχω να πάω πάρα πολύ καιρό τώρα δεν ξέρω τι παίζει, πάντως ο χώρος για μένα κατά τη γνώμη μου είναι παλατάκι. Κάποια περίοδο είχε και δύο κοπέλες η μία ήταν η Κορίνα και η άλλη η Ειρήνη αν δεν με απατά η μνήμη μου.
Σωστά τα λες. Αν κάνεις ντους 50 € χωρίς ντους 40 €.. Τωρά αν έχει έξτρα δεν ξέρω. Ο χώρος είναι πολυ΄καλός , όσο για την κοπέλα δεν υπάρχει άλλη στο Ρέθυμνο , οπότε καλή ή κακή με αυτήν βολεύομαστε.
Νομίζω ότι έχει νοικιάσει το στούντιο κ γι αυτό είναι σχεδόν δύο χρόνια στην πόλη , αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Big Rocket

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2023
Like
193
Πόντοι
0
Σωστά τα λες. Αν κάνεις ντους 50 € χωρίς ντους 40 €.. Τωρά αν έχει έξτρα δεν ξέρω. Ο χώρος είναι πολυ΄καλός , όσο για την κοπέλα δεν υπάρχει άλλη στο Ρέθυμνο , οπότε καλή ή κακή με αυτήν βολεύομαστε.
Νομίζω ότι έχει νοικιάσει το στούντιο κ γι αυτό είναι σχεδόν δύο χρόνια στην πόλη , αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

streth

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2017
Like
437
Πόντοι
26
Ήρθε κάποια άλλη κοπέλα στο studio η ακόμα η Νεφέλη?????

streth

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2017
Like
437
Πόντοι
26
Βρε παιδιά είναι κρίμα να έχουμε studio στο Ρέθυμνο και να μην μπορούμε να πάμε

Camus

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2024
Like
0
Πόντοι
0
Βρε παιδιά είναι κρίμα να έχουμε studio στο Ρέθυμνο και να μην μπορούμε να πάμε
Πραγματικά κρίμα. Εμείς φταίμε, που είμαστε σκορποχώρι. Αν πιέσουμε λίγο όλοι να φέρει άλλες κοπέλες, και ρίξουμε φυσικά βέτο ως τότε, κάτι θα γίνει. Ας κάνει ο καθένας την προσπάθειά του. Το τηλ του studio (όπως έχει αναφερθεί εδω) είναι 2831029471.

Αντε μπας και ξεκολλήσει από κει η νεφέλη, έχει βγάλει ρίζες και σκατά τουπέ. Αίσχος.

Johnnygousta

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2022
Like
119
Πόντοι
0
Πήρα τηλέφωνο προχθές..το σήκωσε η Νεφέλη αλλά έχει φέρει μια νέα κοπέλα τη Silvia.. φαίνεται καλό..τη ρώτησα πόσο θα κάτσει αλλά δεν μου είπε..κ η ταρίφα ξεκινά πλέον από τα 50!!εγώ δε μπόρεσα να πάω λόγω υποχρεώσεων

rimondi

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Μαρ 2011
Κριτικές
80
Like
1.619
Πόντοι
2.480
Πήρα τηλέφωνο προχθές..το σήκωσε η Νεφέλη αλλά έχει φέρει μια νέα κοπέλα τη Silvia.. φαίνεται καλό..τη ρώτησα πόσο θα κάτσει αλλά δεν μου είπε..κ η ταρίφα ξεκινά πλέον από ςτα 50!!εγώ δε μπόρεσα να πάω λόγω υποχρεώσεων.
Ενδιαφέρον ακούγεται , αν πάει κανείς ....

Camus

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2024
Like
0
Πόντοι
0
Πέρασα ρε μάγκες, αλλά έκανα μεταβολή, γιατί εμένα τουλάχιστον, μου έκανε μπαμ για τρανσεξουαλ.
Αν πάει κάποιος ας το επιβεβαιώσει. Μας δουλεύει ψιλό γαζί η νεφέλη..

rimondi

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Μαρ 2011
Κριτικές
80
Like
1.619
Πόντοι
2.480
Πέρασα ρε μάγκες, αλλά έκανα μεταβολή, γιατί εμένα τουλάχιστον, μου έκανε μπαμ για τρανσεξουαλ.
Εγώ πήγα , να πω την αλήθεια για Τρανσέξουαλ δεν την έκοψα . Θα φύγει την Πέμπτη. Πάντως κ να έμενε δεν θα ξαναπήγαινα γιατί από υπηρεσίες είναι μάπα. ¨Οτι κ αν είναι ήρθε στο Ρέθυμνο γι αρπαχτή. Να τα πάρει απο΄τους επαρχιώτες.

BILLGRE

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα,ειμαι ο Βασιλης μενω στο Ρεθυμνο,ξερει κανεις για τα studio που ειναι στα Χανια Μινωος.

rimondi

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Μαρ 2011
Κριτικές
80
Like
1.619
Πόντοι
2.480

Καλησπερα,ειμαι ο Βασιλης μενω στο Ρεθυμνο,ξερει κανεις για τα studio που ειναι στα Χανια Μινωος.
Στούντιο είναι μόνο στ όνομα.
Εμένα μ αρέσει η Σάρα.
Πολύ φιλική κ Καλή εμφάνιση όπως κ υπηρεσίες.
Κοίτα στο νήμα < αγοραιο έρωτας στα Χανιά,>.
Εκεί γράφουν πιο πολλά.

BILLGRE

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα,ευχαριστω θα παω μαλλον η KARLA μου αρεσει ειδα φωτογραφιες

BILLGRE

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα,ξερει κανεις τιποτα για την sonia που δουλευει στα Χανια.

Big Rocket

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2023
Like
193
Πόντοι
0
Τι παίζει αυτό το διάστημα στο στούντιο;

Stories

Νέο!

Stories