johngeorgie
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2009
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
θα ηθελα να πω και εγω την μικρη εμπειρια μου πανω στο θεμα. Ειχα γραψει οτι στο πλατινουμ μετα το φιξ μου ειχε τυχει δυο φορες να μου δωσσουν τηλ καποιες κοπελες. Η μια ηταν ελληνιδα και την λεγανε Στεφανια ξανθια με τεραστιους πλαστικουσ βυζους, πολυ καλο τουμπανο. Μου ειχε δωσει τηλεφωνο για να βρεθουμε εξω απο το μαγαζι, ενω της ειχα κερασει ενα μονο ποτακι. Ειπε οτι παιρνει 200-300 ευρω τα οποια μου φανηκαν παρα πολλα και δεν την πηρα. Μετα μια αλλη φορα μια αλλη κοπελα που την λεγανε λολιτα μου ειχε προτεινει να βρεθουμε εκτος μαγαζιου. Ηταν 19-20 χρονων με φυσικες βυζαρες, καταξανθη με γαλαζια ματια, πολυ απαλο μεταξενιο δερμα. Τρομερη γυναικα απο εξωτερικη ομορφια και σχετικα καλος χαρακτηρας αλλα ολιγον τι ευρωρουφηχτρα. Ειχε πει και αυτη για 200-300 ευρω. Αλλα λογω ελλειψης χρηματων εκεινη την περιοδο δεν την πηρα τηλ. Πολυ θα γουσταρα παντως. Τελευταια φορα που πηγα δεν ειδα καμια απο αυτες τισ κοπελες. Βεβαια ηταν αναμενομενο αφου το ολο σκηνικο ειχε γινει πριν απο δυο χρονια.
Πιστευετε οτι τα μαγαζια αντιδρουν στο να κανονιζουν οι κοπελες με 'καλους' πελατες εκτος μαγαζιου? η' μηπως τους συμφερει αφου ο καλος πελατης θα συνεχισει να ερχεται?
Και εγω καποια στιγμη θα γουσταρα πολυ να παω με μια στριπτιζου.
Πιστευετε οτι τα μαγαζια αντιδρουν στο να κανονιζουν οι κοπελες με 'καλους' πελατες εκτος μαγαζιου? η' μηπως τους συμφερει αφου ο καλος πελατης θα συνεχισει να ερχεται?
Και εγω καποια στιγμη θα γουσταρα πολυ να παω με μια στριπτιζου.