You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στριπτιτζούδες Θεσσαλονίκης/επαγγελματίες ιερόδουλες ναί ή όχι;;;;;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Καινούργιος
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 109
- Εμφανίσεις 20K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
πριν λίγα χρόνια είχα πάει με γκόμενα στο Καλιγούλα. Μου είχε αρέσει μια ουκρανέζα, η οποία δεν ήταν ιδιαίτερα όμορφη, αλλά είχε τσαχπινιά στο χορό και ένα γαλλικό στυλάκι... Είχα απωθημένο να δω την δικιά μου με άλλη, το είχαμε ψιλοσυζητήσει και δεν είχαμε σκοπό να επιδιώξουμε κάτι εκεί αλλά να που προέκυψε... Της είπα ότι μου αρέσει η τύπισσα και την κάλεσα στο τραπέζι. Κάθισε ανάμεσα μας, της κέρασα φυσικά ποτό και οδήγησα την κουβέντα εκεί που ήθελα. Μας πρότεινε να πάμε στον πριβέ χώρο. Η δικιά μου δέχτηκε. Πήγαμε και η ουκρανέζα την άρχισε με χάδια και μετά της άνοιξε τα πόδια, της έβγαλε το εσώρουχο και της έκανε ένα υπέροχο γλυφομούνι. Η δικιά μου έχυσε αλλά φαίνεται ότι άρεσε και στην ουκρανέζα. Επιστρέψαμε στο τραπέζι και η ίδια μου έδωσε το τηλέφωνο της και πρότεινε αν θέλαμε να βρεθούμε κάποια στιγμή οι τρεις μας εκτός. Δεν ξέρω αν ήταν τύχη ή όχι. Πάντως ήταν πολύ ευγενική και ξηγημένη.
wrangler1996
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2018
- Like
- 951
- Πόντοι
- 96
Πότε ανοίγουν αυτά;
Από 1/7 ανοίγουνΠότε ανοίγουν α
Νομίζω από 15/07 ανοίγουνΑπό 1/7 ανοίγουν
Όχι το λε καμπαρέ πάντως έβαλε φβ φωτό ότι ανοίγει σήμεραΝομίζω από 15/07 ανοίγουν
Cantfindname
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2017
- Like
- 1.640
- Πόντοι
- 206
Πολλά μαγαζιά είχαν βάλει photos/ανακοινώσεις ότι ανοίγουν 1/2 Ιουλίου ΠΡΙΝ τις επίσημες ανακοινώσεις της κυβέρνησης! Ενημερώνεστε τύποι ή έτσι τα γράφετε?
Για μενα η πιο ομορφη κοπελα που περασε απο το Platinum ηταν η Λολιτα. Γερμανιδα ελεγε οτι ειναι, και εμοιαζε και ολας. Πρεπει να εχει 6+ μηνες που εφυγε. Απιστευτο σωμα και προσωπο. 300 τα εδινα ανετα για αυτην.
Οπως λεει john μεγαλη ευρωρουφηχτρα. Δεν το κανε τοσο επιδεικτικα οσο η Αλεξανδρα και η Μαρια, αλλα σε καθαριζε γρηγορα.
Professoras
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.034
- Πόντοι
- 1.011
Μπήκα στο thread για να δω τι παίζει, μιας και έχω καιρό πολύ να νυχτοπερπατήσω και διαβάζω ότι το μαγαζί έχει κλείσει... Όντως τώρα;;;
Και μη χειρότερα έχω να πω η κατάσταση σε αυτή την πόλη...
Και μη χειρότερα έχω να πω η κατάσταση σε αυτή την πόλη...