Καταρχάς πολύ καλή η επιλογή του μαγαζιού. όσες φορές και αν έχω πάει έχω μείνει ευχαριστημένος διότι παίζουν κάτι πολύ δυνατά κομμάτια, κατα βάσει Ρωσία .
Παρατήρηση πρώτη. Καταλαβαίνω το απωθημένο σου να πάς με στριπτητζού, αλλά νομίζω πως έγκειται σε μια λάθος εντύπωση που έχεις σχηματίσει και γι'αυτό σε εξιτάρει κιόλας, ότι δηλαδή δεν είναι που@@νες. Ιερόδουλες με την στενή έννοια του όρου δεν είναι και αυτό ακριβώς σε ενθουσιάζει. ΛΑΘΟΣ. Που@@νες είναι που απλά το παίζουν κυριλέ και έχουν και μια ευχέρεια στο να επιλέγουν ορισμένους πελάτες. Επαγγελματίες Ιερόδουλες δεν είναι λοιπόν.
Παρατήρηση δεύτερη. Όλες έχουν κάποιον manager από πίσω που κανονίζει τις εξωτερικές δουλειές τους. Καμία δεν άφησε την πατρίδα της για να έρθει στην Ελλάδα μονάχη της. Κάποιον είχε από πίσω της να της κανονίσει άδειες παραμονής και εργασίας, σπίτι, τα πρώτα έξοδα αλλά και τα πρώτα τους έσοδα.
Παρατήρηση τρίτη. Από τη στιγμή που σε γνώρισε στο μαγαζί για εκείνη είσαι ένας απλός πελάτης και ποτέ δεν θα γίνεις τίποτα παραπάνω. Ακόμα και στην περίπτωση που δουλεύει εκτός μαγαζιού δεν θα σου το πεί ποτέ. Μην προτείνεις "βίζιτα" για έξω, γιατί ήδη ξέρει πως είσαι στο μαγαζί της, πόσα έχεις πάνω σου και πως σε διαφορετική περίπτωση θα ήσουν ήδη σε ξενοδοχειάκι με ct. Χρειάζεσαι κονέ με τον manager για κάτι τέτοιο και αυτά τα έχουν άνθρωποι που δεν πάνε στο μαγαζί ως πελάτες. Οι δε "τιμές" είναι τιμές υπενοικίασης πολύ πιο πάνω από ct. Ούτε στο μαγαζί να επιχειρήσεις να κάνεις τέτοια βολιδοσκόπηση. Δεν τους αφορά τι γίνεται εκτός μαγαζιού με τις κοπέλες όσο αυτές έχουν πελάτες να τους τα τρώνε μέσα στο μαγαζί, αλλά και δεν θα σου παράσχουν καμία τέτοιου είδους πληροφορία.
Συμπέρασμα αυτά δεν ψαρεύονται μες στο μαγαζί και μπορεί να αποδειχθούν επικίνδυνα. Ποιος τους λέει πως εσύ δεν είσαι μπάτσος? Ψάξε λοιπόν άλλο τρόπο να τις ρίξεις και σίγουρα όχι προτείνοντας βίζιτες ή κατ' οίκον στριπτήζ. Στο ανάλογο thread αναζήτησε πρώτα πληροφορίες και μετά ρώτα.
Πάντως συμφωνώ απόλυτα με Ric Flair. Μην το επιδεικνύεις έτσι απροκάλυπτα... θα σου τα φάνε σε χρόνους dt, το απωθημένο σου δεν θα πραγματοποιηθεί και τουναντίον θα σε κρατάει δέσμιο τους.
Υ.Γ. Η Αλεξάνδρα μελαχρινό Ρωσάκι κοντοπού@@νο που κάνει παρέα και χορεύει στο σόου που γίνεται με όλες τις κοπέλες στην πίστα με μια ξανθιά μου@@ρα με γυαλιά και κοκκάλινο σκελετό χορεύει ακόμα le cabaret?
λοιπον καταρχας σορρυ αν δν γραφω σωστα αλλα δεν ξερω να γραφω ελληνικα! κ κατα 2. εχω να σου πω οτι δν ειναι ολλες ι στριππερ ετσι το οτι ιπαρχουν καπιες που το κανουν δν συμενει οτι ολες ανικουνε στο ιδιο καζανι!!! κ 3. δν εχουν ολες μανατσερ!!