Χωρίς να δυσφημίσουμε ή να κακοχαρακτηρίσουμε ένα strip αναφέροντας το όνομα του, ας μείνουμε σε αυτά τα strip που πιστεύουμε ότι έχουν γνήσιο, καλό ποτό. Eπίσης να πούμε τις απόψεις μας για τα μπουκάλια στα strip και πόσο αυθεντικά είναι. Και εδώ να αναφερθούμε μόνο στα strip που πιστεύουμε ότι έχουν βότκα και ουίσκι γνήσια.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Strip Clubs και ποιότητα ποτών
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antony777
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 32
- Εμφανίσεις 1K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ΤΙΜΩΡΟΣ(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.017
- Πόντοι
- 456
Γνήσια έχουν, αλλά όχι για όλους.
Μια stoli έξω κοστίζει 20 ευρώ. Τι να πεις πια! Θα μου πεις βάζει και το ηλεκτρικό ρεύμα και τις γυναίκες και όσα άλλα έξοδα, αλλά και πάλι μέχρι τα 130 είναι τεράστια η διαφορά. Θα έπρεπε να είναι γνήσια 100%.
Gigifiogkos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2023
- Κριτικές
- 28
- Like
- 3.352
- Πόντοι
- 2.596
πας ετοιμος και παιρνεις μια μπυρα απλα να υπαρχει, οπως κανουν κεντρικη και βορεια ευρωπη.
Slavrlfucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2024
- Like
- 921
- Πόντοι
- 81
Ποτέ δεν είχα θέμα σε Alcatraz, Kinky Opera, Caissa.
dinamitisc5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.893
- Πόντοι
- 746
Μου έχει τύχει στο AQ να πιώ vodka πύραυλο αλλά μου έχει τύχει να πιώ και καθαρότατο.
Το ίδιο ισχύει και για Golden's.
Στο String γκάζι που έχω πάει γύρω στις 7 φορές,τα ποτά είτανε πάντα καθαρά.
Queens of the North έχω πάει κάπου στις 20 φορές την μία μόνο το ποτό μύριζε μπαρούτι.
Το ίδιο ισχύει και για Golden's.
Στο String γκάζι που έχω πάει γύρω στις 7 φορές,τα ποτά είτανε πάντα καθαρά.
Queens of the North έχω πάει κάπου στις 20 φορές την μία μόνο το ποτό μύριζε μπαρούτι.
Και αν θέλεις να έρθει μια θεογκομενα στο τραπέζι σου τότε τι κάνεις; Αγοράζεις μπύρα; Τα strip έχουν συγκεκριμένο τρόπο λειτουργίας διαχρονικά. Μπορεί τα λιγότερο επισφαλή να είναι το κινκυ και το caissa, όσο για το Alcatraz δεν μου αρέσει το κοινό και οι πολλοί άντρες που χορεύουν . Ίσως και στα βόρεια προάστια να περπατάνε καλούτσικα τα πράγματα. Μιλάμε πάντα για μπουκάλι και όχι για ποτό σε ποτήρι βέβαια.πας ετοιμος και παιρνεις μια μπυρα απλα να υπαρχει, οπως κανουν κεντρικη και βορεια ευρωπη.
Τελευταία τροποποίηση:
Cantfindname
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2017
- Like
- 1.310
- Πόντοι
- 206
Λες στον τύπο να στη φέρει φίλοςΚαι αν θέλεις να έρθει μια θεογκομενα στο τραπέζι σου τι κάνεις; Αγοράζεις μπύρα; Τα strip έχουν συγκεκριμένο τρόπο λειτουργίας διαχρονικά.
Ναι, κι όπως θα πίνεις την μπύρα σου και θα ρευεσαι, θα σου πει ο σερβιτόρος,"την ψηλή, την ξανθιά, το μοντέλο θέλεις; Σφύρα κι έρχεται. Έχω και μια κοντή, ωραία μαυριδερη Λατίνα αν σου κάνει, να βολευτεις για λίγη ωρίτσα κι όλα καλά." Το θέμα είναι ότι το μπουκάλι είναι το εισιτήριο για ωραιότερες γυναίκες, γιατί αυτομάτως κοζάρουν πόσα πήγες να ξοδέψεις. Πέφτει σύρμα αμέσως. Δινεις 50; Είσαι για εκεί. Δινεις 150; Είσαι για παραπέρα. Δίνεις 400 plus; Πηγαίνεις στις καλύτερες. Ολόκληρο το θέμα είναι τι λογαριασμό θα κάνεις.Λες στον τύπο να στη φέρει φίλος
Τελευταία τροποποίηση:
Cantfindname
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2017
- Like
- 1.310
- Πόντοι
- 206
Ακριβώς όπως στο είπα. Δε ξέρω γιατί σου φαίνεται περίεργο. Απλό είναι.Ναι, κι όπως θα πίνεις την μπύρα σου και θα ρευεσαι, θα σου πει ο σερβιτόρος,"την ψηλή, την ξανθιά, το μοντέλο θέλεις; Σφύρα κι έρχεται. Έχω και μια ωραία μαυριδερη Λατίνα αν σου κάνει, να βολευτεις για λίγη ωρίτσα κι όλα καλά."
Εκτός αν είσαι κάνας ρομά κλπ
Δεν κοστίζουν όλα τα πράγματα το ίδιο σε αυτή την ζωή. Δυστυχώς. Είτε το θέλουμε είτε όχι. Οι πολύ καλές είναι πάντα πιασμένες από λίγους.Ακριβώς όπως στο είπα. Δε ξέρω γιατί σου φαίνεται περίεργο. Απλό είναι.
Εκτός αν είσαι κάνας ρομά κλπ
Cantfindname
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2017
- Like
- 1.310
- Πόντοι
- 206
Άσχετο αυτό τελείως. Δηλαδή εσύ έχεις πάει σε κλαμπ, έχεις δει γκόμενα που γουστάρεις να είναι ελεύθερη, έχεις πει στο τύπο να σου τη φέρει και σου έχει πει όχι?Δεν κοστίζουν όλα τα πράγματα το ίδιο σε αυτή την ζωή. Δυστυχώς. Είτε το θέλουμε είτε όχι.
Και πες την πρώτη φορά σε αγνοεί. Πες το πάλι. 'Η πες του να μου την φέρεις γιατί θέλω να αράξουμε να πιούμε. Τι σχέση έχει ρε φίλε τι πίνεις?
Εκτός αν θέλεις να σε βλέπουνε οι γκόμενες με το μπουκάλι
Εγώ μπορώ να πίνω την μπύρα μου και να βάζω στη πουτάνα σαμπάνια (και το κάνω)
Cantfindname
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2017
- Like
- 1.310
- Πόντοι
- 206
Δεν υπάρχει καμία αντιπαράθεση φίλε μου. Απλά σε ρωτάω. Έχεις πει ποτέ σε σερβιτόρο φέρε μου τη τάδε γιατί θέλω να της βάλω ποτά να αράξουμε και σου έχει πει όχι δε στη φέρνω, με βάση του τι πίνεις?Εντάξει εσύ είσαι σπουδαίος και κάνεις ο,τι θέλεις. Δεν έχει νόημα να μπαίνουμε σε αντιπαράθεση.
Αν δεν σκάσεις μίνιμουμ ένα τετρακοσαρι, σουίτα δεν βλέπεις ούτε με το κιαλι. Αυτές ούτε για ψευτοχαριεντισμα δεν κάθονται. Στο δε κινκυ ούτε που πλησιάζουν. Δεν είναι μόνο οι γυναίκες χωρισμένες σε διάφορες ποιότητες αλλά και οι πελάτες ανάλογα με το πόσα θα ακουμπήσουν. Σταματάω εδώ γιατί προσπαθείς να με κατεβάσεις στο επίπεδο σου, συμπεριφορά κλασική και διαχρονική
για νεοέλληνα.
για νεοέλληνα.
Cantfindname
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2017
- Like
- 1.310
- Πόντοι
- 206
Ρε φίλε πραγματικά είσαι εκτός τόπου και χρόνου. Αυτό τι το γράφεις? Φιλανθρωπικό ίδρυμα είναι?Αν δεν σκάσεις μίνιμουμ ένα τετρακοσαρι, σουίτα δεν βλέπεις ούτε με το κιαλι. Αυτές ούτε για ψευτοχαριεντισμα δεν κάθονται. Στο δε κινκυ ούτε που πλησιάζουν. Δεν είναι μόνο οι γυναίκες χωρισμένες σε διάφορες ποιότητες αλλά και οι πελάτες ανάλογα με το πόσα θα ακουμπήσουν. Σταματάω εδώ γιατί προσπαθείς να με κατεβάσεις στο επίπεδο σου, συμπεριφορά κλασική και διαχρονική
για νεοέλληνα.
Ας το ξαναγράψω λοιπόν. Στο kinky που λες για παράδειγμα (όχι ότι δεν ισχύει σε άλλα), για να αράξεις καναπέ Παρασκευή/Σάββατο πρέπει να σε ξέρουν ότι χαλάς. Πολλά. Μπορείς να έχεις κάνει κράτηση (για μπουκάλι φυσικά!). Και καθημερινή να πας δηλαδή, πάλι σε τραπεζάκι ή στο μπαρ θα σε πετάξουν αν δε σε ξέρουν (το πιο πιθανό). Αυτά για το που θα κάτσεις
Εσύ όπου και στο πούτσο να κάτσεις και στο πάτωμα ακόμα, θα πάρεις πχ τη μπύρα σου και όποια γκόμενα δεις που γουστάρεις και αράζει/είναι ελεύθερη, θα πεις στο τύπο να σου τη φέρει γιατί θέλεις να της βάλεις ποτά και να χαλάσεις λεφτά για πάρτη της. Θα στη φέρει! Οι γκόμενες μπορεί να σε γράφουν στο μουνί τους και από μόνες τους να μην έρθουν, αλλά θα στη φέρει! Το πόσα χρήματα θα χαλάσεις εσύ για να πιεις δεν έχει καμία σχέση με το πόσα θα χαλάσεις στο μαγαζί!
Πάμε πάλι λοιπόν. Αν τους κάνεις να καταλάβουν ότι είσαι διατεθημένος να ξοδέψεις, και νερό να πάρεις δεν έχει καμία σημασία!
Το έχουμε?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 21