trimis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 6
- Like
- 15.143
- Πόντοι
- 2.526
Ο μεγας Αλέξανδρος, πρέπει να έρθει, να το κόψει χαχαχα.... άντε να μπλέξει εκεί μέσα, πούτσος, τρίχες και αρχίδια, την γάμησες ! ... στην κυριολεξία !
Ο μεγας Αλέξανδρος, πρέπει να έρθει, να το κόψει χαχαχα.... άντε να μπλέξει εκεί μέσα, πούτσος, τρίχες και αρχίδια, την γάμησες ! ... στην κυριολεξία !
Μπράβο για την αυτογνωσίαΧοντροκωλα για ξεκωλιασμα...
Μια χαρά είναι η κοπέλα !!!Χοντροκωλα για ξεκωλιασμα...
Ωραίο σκυψειμοΧοντροκωλα για ξεκωλιασμα...
Ωραίο σκυψειμο
τι σχέση εχει το κορμι του;Για στείλε μια το σμιλεμένο κορμί σου, να δούμε κάτι! Μάθαμε όλοι με τα μπυροκοιλια, να κρίνουμε τα ξένα σώματα...
Όση σχέση έχει το σεξι, με το γυμνασμένο και το αδύνατο. Καμία δηλαδή.τι σχέση εχει το κορμι του;
Και πως γράφεις καλέ μου φίλε ???? Ο τυφλός ακούει μόνο,, δεν γράφει...Κοίτα να δεις το τι έχει τη ευχαριστήσει να στέλνει ο κάθε φίλος εδώ και μην κοιτάς ορθογραφία ...Μας τυφλωσες! Δες τουλαχιστον πως γραφετε στο google
....απ το γόνατο και κάτω δεν τα ξυρίζει ?
Όχι καλέ μου φίλε Υ13 ειναι καινούργια μόδα γλείφουμε από το γόνατο και πάνω όχι από γόνατο και κάτω....χα χα χα χα ......απ το γόνατο και κάτω δεν τα ξυρίζει ?
Έχουμε κανέναν βίντεο ;
απλά υπέροχο
Θελουμε βίντεο να την ξεφτιλίζειςΧοντροκωλα για ξεκωλιασμα...
τι σχεση εχει το κορμι του τυπου με την αρκούδα που ανεβασες. Ο διαιτολογος αν σου προτείνει διαιτα δηλαδη πρεπει να εχει γυμνασμενο κορμι; Τη δικαιολογια κατω απο την γλωσσα την εχετεΌση σχέση έχει το σεξι, με το γυμνασμένο και το αδύνατο. Καμία δηλαδή.
Ρε γίδι το δικό μου πόδι ειναι....απ το γόνατο και κάτω δεν τα ξυρίζει ?
Τρικυμία εν κρανιω έχεις τύπε...τι σχεση εχει το κορμι του τυπου με την αρκούδα που ανεβασες. Ο διαιτολογος αν σου προτείνει διαιτα δηλαδη πρεπει να εχει γυμνασμενο κορμι; Τη δικαιολογια κατω απο την γλωσσα την εχετε
τη μαλακια σου την πεταξες παλιΤρικυμία εν κρανιω έχεις τύπε...