Sotomayor
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2022
- Like
- 670
- Πόντοι
- 81
Όλο το πακέτο...Να ρωτήσω κάτι ; Στο νήμα εκτίθενται τα στριγκάκια ή και οι κώλοι που τα φοράνε;
Όλο το πακέτο...Να ρωτήσω κάτι ; Στο νήμα εκτίθενται τα στριγκάκια ή και οι κώλοι που τα φοράνε;
Καλό αυτό γιατί μόνο το στριγκακι μπορεί να είναι και από φίλους μας …. Πού ξέρεις;;;;Όλο το πακέτο...
Υπάρχει κάποιος που φτιάχνεται με ένα "άδειο" στρινγκάκι;;;Καλό αυτό γιατί μόνο το στριγκακι μπορεί να είναι και από φίλους μας …. Πού ξέρεις;;;;
Με σοβρακοΥπάρχει κάποιος που φτιάχνεται με ένα "άδειο" στρινγκάκι;;;
Φοβερός πάτος για χυσιματα και ξυλοΈλειψε σε κανέναν το μωρό μου?
Όλα καλά αδελφέ αλλά τα σεντόνια με τον Πλούτο και τα λοιπά Μίκυ Μάους δεν σε προδιαθέτουν για δυνατό γαμήσι...Σας ευχαριστούμε για τα μηνύματα
Κάποτε αδερφέ είχαμε σεντόνια βελούδινα μαύρα μπορντό τώρα κοιμαμαι στο παιδικό μόνο γιατί το παιδί φοβάται και θέλει τη μάνα να κοιμάται μαζί του. Θα μεγαλώσεις και θα καταλάβεις.....Όλα καλά αδελφέ αλλά τα σεντόνια με τον Πλούτο και τα λοιπά Μίκυ Μάους δεν σε προδιαθέτουν για δυνατό γαμήσι...
Δεν κοιτάω μόνο την ορθογραφία κοιτάω κ το συντακτικό. "το τι έχει τη ευχαριστήσει" προφανώς θες να πεις "το τι έχει την ευχαρίστηση" ε?
Οχι καλαι μου φηλε θελο να πο εφχαριστισι ....εε???Δεν κοιτάω μόνο την ορθογραφία κοιτάω κ το συντακτικό. "το τι έχει τη ευχαριστήσει" προφανώς θες να πεις "το τι έχει την ευχαρίστηση" ε?
Αυτό να το λύσετε ακόμα και με επίσκεψη σε ειδικό. Δεν είναι αστείο.Κάποτε αδερφέ είχαμε σεντόνια βελούδινα μαύρα μπορντό τώρα κοιμαμαι στο παιδικό μόνο γιατί το παιδί φοβάται και θέλει τη μάνα να κοιμάται μαζί του. Θα μεγαλώσεις και θα καταλάβεις.....
Είσαι που κωλόπαιδο καλέ μου φίλε...Χα χα χα χα
Φιλαράκι μου σ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον είναι αρκετά μικρ ο το παιδί ακόμα (2 ετών) οπότε είμαστε οκ. Το σετ κρεβατιού το πήραμε δίνοντας το βρεφικό. Αρκετά είπαμε όμως το λουσαμε με το γκουφιΑυτό να το λύσετε ακόμα και με επίσκεψη σε ειδικό. Δεν είναι αστείο.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.ΣΥΝΕΧΥΣΤΕΣας ευχαριστούμε για τα μηνύματα
ΚωλαραΣας ευχαριστούμε για τα μηνύματα
Τι ωραίο που είναι το τιγράκι
.... συγνώμη, επειδή δεν μπόρεσα να καταλάβω από την απάντηση, εσύ είσαι η ΜΑΝΑ ! Σωστα ?Κάποτε αδερφέ είχαμε σεντόνια βελούδινα μαύρα μπορντό τώρα κοιμαμαι στο παιδικό μόνο γιατί το παιδί φοβάται και θέλει τη μάνα να κοιμάται μαζί του. Θα μεγαλώσεις και θα καταλάβεις.....