Διαγραμμένο μέλος 148280
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2014
- Like
- 1.560
- Πόντοι
- 206
Έμπειρος κωλος.Καυλα
Απλά θέλω να το γλύψω!!!! Πολύ όμως....
Απορώ πως αντέχεις και βγάζεις φωτό και δεν έχει μπει εκεί ανάμεσα..... Αλλά και πάλι, το να αραξεις και να απολαμβάνεις το θέαμα είναι ότι καλύτερο!!!!!
εσύ δώσε το ξύλο εγώ το...λούτσοΓια πολύ ξύλο… και πούτσο
Αν θελει καποιος να δει φωτογραφιες της κοπελας μου της Αννας και να μου πει τη γνωμη του, να μου στειλει μηνυμα στην προσωπικη συνομιλια....οι φωτο ειναι μεχρι μαγιο....απλες καθημερινες
καθημερινές με μαγιό κιόλας!!!!!Αν θελει καποιος να δει φωτογραφιες της κοπελας μου της Αννας και να μου πει τη γνωμη του, να μου στειλει μηνυμα στην προσωπικη συνομιλια....οι φωτο ειναι μεχρι μαγιο....απλες καθημερινες
Θα την ανεβάσεις σε πολλά θέματα την αγγελία σου;; Δεν ενδιαφερόμαστε ούτε για σένα, ούτε για την Αννούλα σου. Θες την ανεβάσεις να την αξιολογήσουμε,δεν θες προχώρα παρακάτω..Αν θελει καποιος να δει φωτογραφιες της κοπελας μου της Αννας και να μου πει τη γνωμη του, να μου στειλει μηνυμα στην προσωπικη συνομιλια....οι φωτο ειναι μεχρι μαγιο....απλες καθημερινες
κατι αλλο παιζει εδω νομιζωΘα την ανεβάσεις σε πολλά θέματα την αγγελία σου;; Δεν ενδιαφερόμαστε ούτε για σένα, ούτε για την Αννούλα σου. Θες την ανεβάσεις να την αξιολογήσουμε,δεν θες προχώρα παρακάτω..
η αυτο που σκεφτεσαι η αυτο που λενε revenge η καπως ετσιΘέλει να την βγάλει στο σφυρί μάλλον.Τι άλλο να παίζει;
Βρε καλώς τα παιδιά τα δικά μας,σαν τα σαλιγκάρια και εσύ με το που έπιασε η βροχή εμφανίστηκες πάλι!!!Αν θελει καποιος να δει φωτογραφιες της κοπελας μου της Αννας και να μου πει τη γνωμη του, να μου στειλει μηνυμα στην προσωπικη συνομιλια....οι φωτο ειναι μεχρι μαγιο....απλες καθημερινες
Αν θελει καποιος να δει φωτογραφιες της κοπελας μου της Αννας και να μου πει τη γνωμη του, να μου στειλει μηνυμα στην προσωπικη συνομιλια....οι φωτο ειναι μεχρι μαγιο....απλες καθημερινες
Bill και κάτι, trucker και ξερωγώ, δε θυμάμαι αλλά είναι πάνω από 10 κλωνάρια!!!Αν θελει καποιος να δει φωτογραφιες της κοπελας μου της Αννας και να μου πει τη γνωμη του, να μου στειλει μηνυμα στην προσωπικη συνομιλια....οι φωτο ειναι μεχρι μαγιο....απλες καθημερινες