sanitec67
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2015
- Like
- 181
- Πόντοι
- 0
Επαγγελματική λήψηΠολύ καλή μέρα!!
Πάρα πολύ καλή!!
Επαγγελματική λήψηΠολύ καλή μέρα!!
Πάρα πολύ καλή!!
ωω να σου γαμησω πρωι πρωι!!!!!!!!!
Καλημερες
Εντάξει, τί να λέμε τώρα?
Καλημερες
Μουναρα για τρελά γαμισια
Καλημερες
Δεν εχω ζηλέψει ποτε περισσότερο γκομενα αλλου στο μπου..τον εχω κάνει λάστιχο για πάρτη της
Καλημερες
Πω ρε φίλε... Σκέψου πόσους κάνεις ευτυχισμενους
Καλημερες
συναγωνιστή μη φοβάσαι.....όλες οι κλειδαριές ξεκλειδώνουν απλά πρέπει κάποιος να θέλει....αν την έχεις ποτισμένη την κυρία σου δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς ακόμα και αν είσαι...Αεκτζης!!!Παίχτη, πιστεύω το ΑΕΚτζης, να μην είναι για να ρίξεις στάχτη στα μάτια....
Γιατί ανησυχούμε και οι υπόλοιποι...
Αίολε, δε στέλνεις και της δικιά σου, να σου πούμε με σιγουριά αν ήταν αυτή που γλέντισε ο τύπος??
Πάντα κορυφή!
Καλημερες
Μόνο για γλύψιμο , τίποτε άλλοΝα κάνω κι εγώ μια αρχή...
Αλλη μια με τα πόδια ανοικτά και θα ανατιναχτεί το νήμα
Καλημερες
ΝαιιιιΑλλη μια με τα πόδια ανοικτά και θα ανατιναχτεί το νήμα
Καλημερες
Πολύ δυνατό !!! Κώλο δίνει;
Καλημερες
Την να την κάνετε την γυναίκα μου ρε μύστες ψιλοχαλια είναι και 47-48....και δεν θα σας αρέσει!!!!!συναγωνιστή μη φοβάσαι.....όλες οι κλειδαριές ξεκλειδώνουν απλά πρέπει κάποιος να θέλει....αν την έχεις ποτισμένη την κυρία σου δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς ακόμα και αν είσαι...Αεκτζης!!!
Σχετικά με τον Αίολο μια χαρά μου φαίνεται η πρότασή σου....θα ανεβάσω άλλο ένα πλάνο από την...Αεκάρα μη γίνει καμία παρανόηση....
Πολύ δυνατό έως παρα πολύ δυνατό θα το έλεγαΠολύ δυνατό !!! Κώλο δίνει;
Τι έχει η ηλικία της Αιολε! Εγώ μια χαρά τη βρίσκω! ΧαχαΤην να την κάνετε την γυναίκα μου ρε μύστες ψιλοχαλια είναι και 47-48....και δεν θα σας αρέσει!!!!!
απο τα πιο δυνατα εδω μεσα !!!!
Καλημερες
ωραιο μαγιο διακριτικο!!
Ναι, ποιος είναι;
Δώσε και την φώτο με ανοικτά πόδια να το ισοπεδώνουμε
Ναι, ποιος είναι;