open4all
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2007
- Like
- 660
- Πόντοι
- 81
Θεαματικη κωλαρα... Συγχαρητηρια!
Να την χαίρεσαι
Εμάς καθόλου , εσύ να μην κρυώσειςΠειράζει που δεν το φοράει αλλά το έχει σηκώσει πιο πάνω?
Φατσες μπορει να μη θυμασαι, αλλα μουνοχειλα δεν ξεχνας ποτε ε;Μήπως τυγχάνει τη γυναίκα σου να τη λένε Ζιζέλ;
σκετη απολαυση&οχι μονο!!Έλα την καλημέρα μας και καλή σας απόλαυση ...
Αυτά είναι της μάνας μου
Έλα την καλημέρα μας και καλή σας απόλαυση ...
Έτοιμες για χύσιμο ειναι οι τρυπούλες της καλέ μου φίλε,, αλλά η ρώγα της ,,για δάγκωμα....
Μπραβο της καλέ μου φίλε ...αλλά και καμιά φώτο από τη μανουλα δεν θα μας χάλαγε..Αυτά είναι της μάνας μου
Να συμπληρώσω, κωλος που ετοιμάζεται να πάει για το μεροκάματο ε... Καθημερινός τίμιος που σηκώθηκε πρωί πριν την δουλειά έκανε το μπανάκι του και είναι έτοιμος για μια μέρα γεμάτη
Για πολύ γλυψιμο και κάρφωμα στημένοΣτα 4 με την στριγκαρα της η καύλα μου
..... έστω και αν πρέπει να ψηφίσουμε τι και πως.....Μπραβο της καλέ μου φίλε ...αλλά και καμιά φώτο από τη μανουλα δεν θα μας χάλαγε..
ΚΑΥΛΑΣτα 4 με την στριγκαρα της η καύλα μου
Πωω πωω λες καλέ μου φίλε Υ13???..... έστω και αν πρέπει να ψηφίσουμε τι και πως.....
Μπααα οχι ρε φιλε δεν νομιζω...ανεβαζει γενικα προκλητικες φωτο αλλα μονο για να προκαλεσει σχολια κλπ τιποτα παραπανω...δοκιμασα να γινω και συνδρομιτης της στο ινσταγκραμ αλλα για καποιο περιεργο λογο μου βγαζει το ινσταγκραμ οτι οι συνδρομες δεν ειναι διαθεσιμες ακομα για εμενα...δεν ξερω αν εκει εχει κατι παραπανω αλλα γενικα απο εμφανιση σκιζει!! Αν καποιος εχει δει κατι περισσοτερο ας βοηθησει!!Ξερουμε αν έχει only fans?
Kαι μενα μια απο τα ιδια για συνδρομιτης στο insta αμα μαθω κατι θα σου πω...προκαλει παντως πολυΜπααα οχι ρε φιλε δεν νομιζω...ανεβαζει γενικα προκλητικες φωτο αλλα μονο για να προκαλεσει σχολια κλπ τιποτα παραπανω...δοκιμασα να γινω και συνδρομιτης της στο ινσταγκραμ αλλα για καποιο περιεργο λογο μου βγαζει το ινσταγκραμ οτι οι συνδρομες δεν ειναι διαθεσιμες ακομα για εμενα...δεν ξερω αν εκει εχει κατι παραπανω αλλα γενικα απο εμφανιση σκιζει!! Αν καποιος εχει δει κατι περισσοτερο ας βοηθησει!!