gyrologos77777
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 5.959
- Πόντοι
- 1.046
Είμαι τυχερός γιατί λόγο δουλειάς γυρίζω όλη την Ελλάδα και έχω πολλές "φίλες".... Αλλά πάντα γυρίζω στην μόνιμη!Την ποικιλία σου να είχα
Είμαι τυχερός γιατί λόγο δουλειάς γυρίζω όλη την Ελλάδα και έχω πολλές "φίλες".... Αλλά πάντα γυρίζω στην μόνιμη!Την ποικιλία σου να είχα
Χριστινα;
Είχα καιρό να δεχτώ καλή φωτό και ας μην έχει στρινγκ αλλά νομίζω θα το δεχθεί το γκρουπάκι.
Οχι!Χριστινα;
ανοιξα&σας περιμενω!!!
Είχα καιρό να δεχτώ καλή φωτό και ας μην έχει στρινγκ αλλά νομίζω θα το δεχθεί το γκρουπάκι.
Να έκανα και εγώ τέτοια δουλειά...Είμαι τυχερός γιατί λόγο δουλειάς γυρίζω όλη την Ελλάδα και έχω πολλές "φίλες".... Αλλά πάντα γυρίζω στην μόνιμη!
Χυσαμε και εμείςΤο εβγαλε για να την χυσω πειραζει;
Απίστευτος…..oταν πας για μάθημα στο σχολείο και κάτω από την φούστα φοράς στρινγκακι
My goodness!!!!!!
Πανμεγιστη των κωλαρων εξ Ελληνίδων θηλέων. Μέγα το σεβας εις εσε τε του οικείου συμβιου σου ο οποίος μας χαρίζει απλόχερα ηδονιστική εκτόνωση.
Με τρέλαΜε μαγιό η καύλα μου!
Αχ ωραίο είναι
............. δουλεύει μόνο με καλώδιο ? δεν έχει ασύρματη φόρτιση ? έστω Bluetooth ?
Υπέροχη πατούρα ......oταν πας για μάθημα στο σχολείο και κάτω από την φούστα φοράς στρινγκακι
φιλε σβηνε το watermark απο κατω γιατι εχει 23 θύματα που το χάψανε πως ειναι δικη σου η φωτογραφιαoταν πας για μάθημα στο σχολείο και κάτω από την φούστα φοράς στρινγκακι
Είσαι ,,,εισαι,,,,εισαι πολύ παλιόπαιδο καλέ μου φίλε Υ13............. δουλεύει μόνο με καλώδιο ? δεν έχει ασύρματη φόρτιση ? έστω Bluetooth ?