Nearozeugari
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2024
- Like
- 840
- Πόντοι
- 81
Για τον χαμηλωμένο πιτσιρικα που ξεφτιλίζει την μάνα του εδώ μέσα. ξέρει αυτόςγια ποιον λες;;;
... ο γυναικολόγος της, τι λέει ?Και το μαγιο της εννοειται μουσκευει η καυλιαρα μου...
Τέσσερις φορές τη μέρα,,έτσι σαν αντιβίωση,,, Μια από τον άντρα της,,δυο από τον γαμιά της και μια από τον κουμπάρο ..Χα χα χα χα... ο γυναικολόγος της, τι λέει ?
Τέλεια της κάθετε
Ζηλιάρης ή μερακλής ?Παίζει μερικοί να ανεβάζουν τα δικά τους στρινγκ κι όχι της γυναίκας τους
Μα σου είπε μετά την δουλειά χαχαχαχα.... βίζιτα??? Στρίπερ???? Εγώ αυτό σκέφτηκα μετά από αυτό που διαβασα κάτω από την φωτό... αν δεν γίνομαι αδιάκριτος, που και με τι ασχολείται το κορμί που φοράει αυτό ?
Δεν βγαίνουν τα υγρά από την θάλασσα?????Και το μαγιο της εννοειται μουσκευει η καυλιαρα μου...
... τσιμεντοκονίαμα σειρά, δεν ξέρεις εσύ απ' αυτά !Δεν βγαίνουν τα υγρά από την θάλασσα?????
Κάνεις δεξιά το στρινγκ και γλύφεις
Εσυ πολυ εξυπνος φαινεσαι για σκεφτειτε καλυτερα!... τσιμεντοκονίαμα σειρά, δεν ξέρεις εσύ απ' αυτά !
Αν εχεις καμια ωρα να μπεις μεσα και φευγετε μετα μεχρι να πατε σπιτι εχει γινει η δουλεια απλο! Τι καθομαι και εξηγω.... την μαλακια στο στομα την εχετε ομωςΔεν βγαίνουν τα υγρά από την θάλασσα?????