Driver1981
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2022
- Like
- 6.746
- Πόντοι
- 1.056
Ελπίζω να κατεθεσες και τα δικά σου!!!Ωραιοτατα χυμενα της δικιας μου...
Ελπίζω να κατεθεσες και τα δικά σου!!!Ωραιοτατα χυμενα της δικιας μου...
... αν δεν είναι δικά του, ΤΟΤΕ ...ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΜΑΣ !!! και όχι της δικιάς του !Ελπίζω να κατεθεσες και τα δικά σου!!!
Τι εννοεις;... αν δεν είναι δικά του, ΤΟΤΕ ...ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΜΑΣ !!! και όχι της δικιάς του !
Και εγώ δεν το κατάλαβαΤι εννοεις;
πλυμένα δεν έχουν αξιατα καθημερινα στριγκακια της.... μολις τα πηρα απο το πλυντηριο
Δεν εχω λογο να αποδειξω σε κανεναν οτι ειναι αληθινα αλλα αν θες κανε μια προσπαθεια να δεις ;)Αν δεν είναι δικά σου, θα είναι αλλουνού ! οπότε μπορεί να είναι οποιουδήποτε ! Αυτό.
Δεν χρειάζεται φίλε, έτσι τα κάνει και η δικιά μου και το καταλαβαίνωΔεν εχω λογο να αποδειξω σε κανεναν οτι ειναι αληθινα αλλα αν θες κανε μια προσπαθεια να δεις ;)
μας εχεις τρελανει!!
... αν δεν γίνομαι αδιάκριτος, που και με τι ασχολείται το κορμί που φοράει αυτό ?Μετα την δουλεια..
... αν δεν γίνομαι αδιάκριτος, που και με τι ασχολείται το κορμί που φοράει αυτό ?
Πωλητρια... αν δεν γίνομαι αδιάκριτος, που και με τι ασχολείται το κορμί που φοράει αυτό ?
Πωπω καύλα είναι.... πόσο χρονών είναι χυστρα???Μετα την δουλεια..
24...πολυ καυλιαραΠωπω καύλα είναι.... πόσο χρονών είναι χυστρα???
Μμμ,θα ήθελα να το έβλεπα στο κωλαρακι της24...πολυ καυλιαρα
για ποιον λες;;;Ε ρε και σε πάρει χαμπαρι η μάνα σου και ο πατέρας σου να δούμε το δικό σου βρακάκι χεσμενο αυτή την φορά