Νέα

Στρατό πουτάνες Ελληνίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 249
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166

undesirable

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Με εκπαιδευση και διαφορες εργασιες στο στρατοπεδο δεν καταλαβενης πως περνα η μερα

παντως αμα μου τη μπει κανενας ανωτερος,θα τον πιασω απο το γιακα κ θα του πω:

"ελα δω ρε σκουλικι! ποιος εισαι εσυ ρε που θα μου την μπεις; εγω ξερεις ποιος ειμαι ρε;;;" :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

"ελα δω ρε σκουλικι! ποιος εισαι εσυ ρε που θα μου την μπεις; εγω ξερεις ποιος ειμαι ρε;;;" :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ποιος είσαι;  :boobies:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
Εγώ παλι με εικασια φανταζομαι ότι δεν θα ειναι τζαμπε,γιατί μονο στην Ελλάδα ψαχνουν για τζάμπα υπηρεσιες.Και στην Κυπρο υπαρχει και πλουτος επειδη εκει περα δεν καταχρωνται ολο τον προυπολογισμο οι βουλευτες και τα λαμογια και να φορτωνουν τα βαρη στους μεροκαματιαρηδες.

ρωτησα τον αδερφο μου κ εμαθα
100 ευρω το μηνα τους δινουν
εσας 8 ευρω το μηνα μου ειπε ενας ελλαδιτης φιλος μου

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
αντε δωστε το,γιατι αντε να την βγαλω 9 μηνες εκει...κ μαλιστα χωρις ιντερνετ. :o :o :o :o :o :o
Και θα σου φάει την μπάιτ κάποιος άλλος...
Μπορείς να το παίξεις γκέυ μόλις παρουσιαστείς! :boobies:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166

Ελπιζω να κανης πλακα και οχι να το λες στα σοβαρα.
το ξερης οτι στο στρατοπεδο υπαρχη και [size=17pt]απομονωση[/size] :headbang: :headbang: :headbang:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Ελπιζω να κανης πλακα και οχι να το λες στα σοβαρα.
το ξερης οτι στο στρατοπεδο υπαρχη και [size=17pt]απομονωση[/size] :headbang: :headbang: :headbang:
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
ρωτησα τον αδερφο μου κ εμαθα
100 ευρω το μηνα τους δινουν
εσας 8 ευρω το μηνα μου ειπε ενας ελλαδιτης φιλος μου
100 ευρω μόνο??Κριμα οι κυπραιοι φιλοι μας!!!Ούτε μια ολονυχτια βιζιτα απο καμπαρε δεν παιρνουν με 100 ευρω!!!Με τί θέρμη να υπηρετησουν μετα την πατριδα?? :rockon: :zfuck:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
μα για 9 μηνες κανετε ετσι?
σκοτωνεστε χαχαχαχα

στη κυπρο που πανε 26 μηνες στα 18 τους τι να πουν δλδ? κ οι γυναικες πολιτικη αμυνα νομιζω για 2 χρονια.. δεν εχω παει να σας πω
βεβαια θα μου πειτε εσεις εχετε κολλητους τους τουρκους.. ορθον αλλα κ παλι να μας φτυσουν εχουμε πνιγει χαχαχαχαχα

Δηλαδή τι είναι αυτή η πολιτική άμυνα; Κάτι σαν σεμινάρια;  :think:
Μένετε σπίτι σας ή μένετε σε κοιτώνες; Μπορείτε να δουλεύετε παράλληλα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom