Νέα

Strapon

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 2HOLE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 148
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.097
Πόντοι
22.785
Ειναι πραγματικοτητα ότι άρεσει σε πολλους άντρες.
Οπως είναι πραγματικότητα πώς είναι δύσκολο να βρούν παρτενέρ γιά αύτο......

Εγω πάντως ψάχνω και δέν τα καταφέρνω να βρώ !!!!!!!! :think: :think: :think: :headbang: :headbang: :headbang:

anonuser

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
808
Πόντοι
86
Γεια σας παιδια! εγω παντως ψαχννω κοπελα με στραπ ον ειμαι 28 και μενω αθηνα οποια ενδιαφερεται ας μου στειλει πμ. ευχαριστω (δεν εχω προβλημα στα μεγεθη :) )

katsikaras

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας παιδια! εγω παντως ψαχννω κοπελα με στραπ ον ειμαι 28 και μενω αθηνα οποια ενδιαφερεται ας μου στειλει πμ. ευχαριστω (δεν εχω προβλημα στα μεγεθη :) )
[/quote

ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

ring

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2006
Like
4
Πόντοι
0
Και εμενα μου αρεσει το στραπον...εχω καποιες εμπειριες αλλα οντως ειναι σπορ που στην ελλαδα  δεν το βρισκεις τοσο ευκολα...εκτος απο στουντιο κλπ εκτος αν εισαι τυχερος!!!

rythmodamasths90

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Mην αγχωνεστε βρε κοριτσια,ολες θα βρειτε καποιον με strapon να σας βαλει κατω να δειτε το Χριστο φανταρο  :boobies:

:2funny:

Επισκέπτης
Αμα φιλε μου σου αρεσει ο πρωκτικος ερωτα με Strapon ( Dong ) και σου αρεσει να σε γαμανε απο πισω  ομορφα γκομενακια. Τοτε θα κανεις αυτο που θα σου πω. Αγορασε 2 Strapon απο το ebay . Πηγαινε στην ιστοσειδα ebay. Επειτα πηγαινε στο CATEGORIES επανω αριστερα .Επειτα θα πας στο Everything Else και μετα  στο Adult Only . Και μετα πληκτρολογισε στην μηχανη αναζητηση το εξης ULTRA HARNESS 2 . Θα σου βγαλει αρκετα Strapon. Κατα την δικη μου γνωμη σου πρωτεινω τα εξης. 1) Αν θες ενα καλο  μετριου μεγεθους Strapon- Dong  θα αγορασεις το ULTRA HARNESS 2 6 INCH. Σε περιπτωση που γουσταρεις μεγαλο μεγεθου 20 εκατοστα Strapon-Dong θα αγορασεις το ULTRA HARNESS 2 8 INCH . Ειναι τα καλυτερα και τα εχω δοκιμασει. Γληστρανε ευκολα στον πρωκτο και δεν πονανε ειναι μαλακα και θα ευχαριστηθεις ευχαριστο πρωκτικο ερωτα. Μπορεις επισης και να τα αγορασεις απο την ιστοσελιδα . Τα πουλαν απο $49 ως $59 το καθενα Strapon αναλογα τον πωλητη. Και τα εξοδα αποστολης ειναι μονο $13.00 .Ψαχνει ομορφα γκομενακια για σε γαμησουν τοτε πηγαινε και ψαξε στα call-girls. Τη κυνηγος εισαι? Σε αρκετες τους αρεσουν αυτα τα παιχνιδια  και μπορεις  και αλλα βιτσιοζικα παιχνιδια η λαγνειες να κανεις. Στα Στουντιο σου συμβουλευω να μην πας γιατι εκει θα πεταξεις τα λεφτα σου φιλε μου. Βαριουνται τα κοριτσια, μικρος ο χρονος συμμετοχης θα κατσει γυρω στα 20-30 λεπτα. Επισης το κυριοτερο εχουν μαλακια Strapon- Dong. Ειναι σκληρα και μπορει σε πονεσουν. Στα call-girls θα πληρωσεις απο 100-150 Ευρω την ωρα αναλογα την κοπελα . Και στο Studio  θα πληρωσεις απο 70 -100 ευρω τα 20-30 Λεπτα . Εκτος βεβαια αν εχεις δικια σου γκομενα τοτε ολα αλλαζουν.

ring

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2006
Like
4
Πόντοι
0
Ναι λυσεις υπαρχουν πολλες...εξαρταται τι ψαχνει ο καθενας!!!εγω προσωπικα θα προτιμουσα κοπελα σε σχεσει κλπ...οντως σε συγγκρινεται με στουντιο ή αλλα...εκει χαλας και χρηματα και ειναι απλα επαγγελματικα αυτο τα λεει ολα!!!

vaskores

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
122
Πόντοι
6
Σας εχει παρει ποτε γυναικα με strap on?

Εγω πολύ θα ήθελα να δοκιμασω.....

Τι λετε?

Συνημμένα

• STRAP-ON.jpg
    STRAP-ON.jpg
    57,1 KB · Εμφανίσεις: 117

Επισκέπτης
Άμα φτάσεις μέχρι εκεί, γιατί δεν κάθεσαι σ' έναν άντρα που το έχει φυσικό και ξέρει να το χρησιμοποιεί και καλύτερα; :sunglasses:

vaskores

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
122
Πόντοι
6
Υπαρχει καμια γυναικα εδω μεσα να με staronαρει???

Επισκέπτης
Φίλε.....δοκίμασε να πεις στη γκόμενα,όταν φορέσει το strap on,να σε σηκώσει αγκαλιά,να σε κολήσει στον τοίχο και να σε γαμάει!!!! Δοκίμασε το........ :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
Φίλε.....δοκίμασε να πεις στη γκόμενα,όταν φορέσει το strap on,να σε σηκώσει αγκαλιά,να σε κολήσει στον τοίχο και να σε γαμάει!!!! Δοκίμασε το........ :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
το εχεις κανει κιθαρα η απλα το φανταζεσε....?

vaskores

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
122
Πόντοι
6
Αυτό θέλω να πάθω.....

Συνημμένα