Soldier of fortune
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Strapon
- Μέλος που άνοιξε το νήμα 2HOLE
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 148
- Εμφανίσεις 49K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
νομίζω οτι αμα στον φοράει άντρας θα σε εχει στήσει μπροστά στην τηλεόραση για να βλέπει και την μπάλα...
ίσως πάλι ο κώλος του φίλου μας εδώ να έχει αποκτήσει τόσο μεγάλη εξειδίκευση που να καταλαβαίνει όχι μόνο αν του τον φοράει άντρας ή γυναίκα, αλλά και πιο συγκεκριμένες λεπτομέρειες του οργάνου που εισχωρεί μέσα του. όπως π.χ. χρώμα, μέγεθος, σχήμα, κ.λπ. και εδώ ταριάζει η σοφή λαϊκή ρήση ''όσα ξέρει ο δικός του ο κώλος, δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος!''
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
εγω πιστευω οτι μας δουλευεις!!!!αν παντος δεν κανεις πλακα γιατι δεν πας να μεινεις σε κα,ια αραβικη χωρα οπου ολοι ειναι αγαμιτοι!Π.Χ. στο Αμμαν της Ιορδανιας.με καμια κατοστη Ευρω θα νοικιασεις διαμερισμα και η ζωη ειναι παμφτηνη.θα φχαρηστιθεις πουτσο!και αν βαρεθεις μπωρεις να πας εκδρομη για πουτσες Δαμασκο,Κα'ι'ρο.η ακομα καλητερη στο Ριαντ της Σαουδικης Αραβιας.εκει θα ξετραιλαθης!!!!!Ολα αρχισαν οταν μαζι με τη σύζυγο μου μέσω σαιτ ερωτικων αγγελιων συνευρεθήκαμε με αλλο ζευγάρι σε ξενοδοχείο της Πατησιων .Εκει για πρώτη φορα η γυναικά του ζευγαριού με πήδηξε με στραπον και μαλιστα διαφορων διαστάσεων και παχους μπροστά στη γυναικά μου,που στην αρχη δυσανασχέτησε αλλα μετα τις αρεσε γιατι καποιες φορες στις ιδιωτικές μας στιγμες χρησιμοποιεί το στραπον της στο κωλο μου.
Έκτοτε τρελαίνομαι με την ιδεα να με σχίζουν γυναικες με στραπον .Ειχα αλλαη μια εμπειρια με γυναικα μεγαλυτερης ηλικιας απο εμενα ξανα μεσω σαιτ ερωτικων αγγελιων αλλα περαν τούτου ουδεν
Καλω οσες μονες ή με την παρεα τους χωρις δεσμεύσεις θελουν να με πηδάνε με στραπον. Περιμένω απαντήσεις ή και συστάσεις για το που μπορω να βρω αυτο που ζητώ
καλυτερα να συνεχισεις την αναζητηση σε αναλογα σαιτ.Ολα αρχισαν οταν μαζι με τη σύζυγο μου μέσω σαιτ ερωτικων αγγελιων συνευρεθήκαμε με αλλο ζευγάρι σε ξενοδοχείο της Πατησιων .Εκει για πρώτη φορα η γυναικά του ζευγαριού με πήδηξε με στραπον και μαλιστα διαφορων διαστάσεων και παχους μπροστά στη γυναικά μου,που στην αρχη δυσανασχέτησε αλλα μετα τις αρεσε γιατι καποιες φορες στις ιδιωτικές μας στιγμες χρησιμοποιεί το στραπον της στο κωλο μου.
Έκτοτε τρελαίνομαι με την ιδεα να με σχίζουν γυναικες με στραπον .Ειχα αλλαη μια εμπειρια με γυναικα μεγαλυτερης ηλικιας απο εμενα ξανα μεσω σαιτ ερωτικων αγγελιων αλλα περαν τούτου ουδεν
Καλω οσες μονες ή με την παρεα τους χωρις δεσμεύσεις θελουν να με πηδάνε με στραπον. Περιμένω απαντήσεις ή και συστάσεις για το που μπορω να βρω αυτο που ζητώ
η γραψε την ιστορια σου... ακουγεται ενδιαφερουσα.
Ρέ σύ 2HOLE,γιά ψιλοτραβέλι μου φαίνεσαι ,πάντως γιά να μήν τρέχεις στς Ιορδανίες και στά Κάϊρα,σύρε κατά Βασσ.Σοφίας 69,είναι η πρεσβεία τής Νιγηρίας,γιά κάτι ξεφτιλισμένες αδελφές έχουν ένα καλαπόδι στήν είσοδο,κάτσε πάνω γιά να στρώσεις.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
εχεις δικιο tsar.δεν χροιαζεται να παει πουθενα.η Αθηνα ειναι γεματη Νηγηριανους,Αιγυπτιους,Πακηστανους.παντος καλητερα να γαμιουνται.μας μενουν περισσοτερες γυναικες!παντος εγω πιστευω οτι μας δουλευει και μεις σα μαλακες καθομαστε και γραφουμεΡέ σύ 2HOLE,γιά ψιλοτραβέλι μου φαίνεσαι ,πάντως γιά να μήν τρέχεις στς Ιορδανίες και στά Κάϊρα,σύρε κατά Βασσ.Σοφίας 69,είναι η πρεσβεία τής Νιγηρίας,γιά κάτι ξεφτιλισμένες αδελφές έχουν ένα καλαπόδι στήν είσοδο,κάτσε πάνω γιά να στρώσεις.
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
georgebest για να μήν εχουμε παρεξηγήσεις ελπίζω να καταλαβαίνεις οτι δεν μίλησα για σενα συγκεκριμένα αλλα γενικα σαν προσθήκη στο σχόλιο σου.
ναι ρε, το κατάλαβα. δεν είμαι και τόσο . άλλωστε αν μιλούσες για μένα, δεν ήταν ανάγκη να είναι άντρας από πίσω μου για να με στήσει μπροστά στην τηλεόραση να βλέπει και μπάλα. αν τον έπαιρνα, κι από γυναίκα να ήταν, πάλι μπροστά στην τηλεόραση θα στηνόμασταν για να βλέπω εγώ μπάλα.
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
αγαπητοί φίλοι tsar & dimitraki, ίσως να μην το γνωρίζετε, αλλά υπάρχουν και άντρες οι οποίοι όντες σε παθητικό ρόλο στο σεξουαλικό παιχνίδι κυριαρχίας μεταξύ άντρα και γυναίκας, απολαμβάνουν το να γαμιούνται από γυναίκες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι απολαμβάνουν το να γαμιούνται γενικώς. δεν είναι καν bisexual δηλαδή, τουτ' έστιν καυλώνουν όταν τους γαμάει μια γυναίκα, αλλά δεν γουστάρουν ούτε να τους αγγίξει άντρας.
μην του συστήνετε αράπηδες λοιπόν. γυναίκα να τον γαμήσει θέλει.
μην του συστήνετε αράπηδες λοιπόν. γυναίκα να τον γαμήσει θέλει.
Διαγραμμένο μέλος 26508
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2007
- Like
- 1.498
- Πόντοι
- 216
Κι εγώ έχω πάει με κοπέλα που ήθελε να βάζει δάχτυλο. Και πράγματι το ευχαριστήθηκα.. Είναι μεγάλη ηδονή
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Κι εγώ έχω πάει με κοπέλα που ήθελε να βάζει δάχτυλο. Και πράγματι το ευχαριστήθηκα.. Είναι μεγάλη ηδονή
βέβαια, δάχτυλο με πούτσο έχει μια διαφορά. μην τα συγχέουμε
Διαγραμμένο μέλος 26508
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2007
- Like
- 1.498
- Πόντοι
- 216
Δε διαφωνώ... Αλλά η λογική είναι ίδια . Ότι και η κοπέλα καυλώνει να σου χώνει κάτι από πίσω αλλά και αρκετοί άντρες
Γεια σας,
μόλις ήρθα στην παρέα και έπεσα σε αυτό το ενδιαφέρον θέμα. Η εμπειρία μου μου έχει δείξει ότι υπάρχουν πολλοί άντρες που γουστάρουν το pegging (έτσι ονομάζεται το όλο αυτό σύστημα με το strap on). Το ότι ένας άντρας γουστάρει κάτι τέτοιο, δεν τον βάζει στην κατηγορία του ομοφυλόφιλου. Συμφωνώ, λοιπόν, με κάποιους προλαλήσαντες: είναι θέμα υποταγής στην γυναίκα.
Περί ορέξεως...
μόλις ήρθα στην παρέα και έπεσα σε αυτό το ενδιαφέρον θέμα. Η εμπειρία μου μου έχει δείξει ότι υπάρχουν πολλοί άντρες που γουστάρουν το pegging (έτσι ονομάζεται το όλο αυτό σύστημα με το strap on). Το ότι ένας άντρας γουστάρει κάτι τέτοιο, δεν τον βάζει στην κατηγορία του ομοφυλόφιλου. Συμφωνώ, λοιπόν, με κάποιους προλαλήσαντες: είναι θέμα υποταγής στην γυναίκα.
Περί ορέξεως...
οποιος θελει μπορει να χωνει οτι θελει απο πισω του , και το πορτατιφ και το κομοδινο ολοκληρο . τωρα τι διαφορα εχει να τα χωνει μονος του να του τα χωνουν αλλοι ανδρες η γυναικες η μηχανηματα .......αντικειμενικα η υποκειμενικα υποταγη στα κεφια του θα κανουμε εμεις?
Είσαι σωστός για το τελευταίο μέρος... χαχαχαε τωρα μην τα ισοπεδώνουμε ολα δεν ειναι και φυσιολογικό να θελεις να σε πηδάνε γυναίκες με πλαστικούς πουστους.. αλλα απο την αλλη ο καθενας με τον κολο του κανει οτι θελει..........
ε τωρα μην τα ισοπεδώνουμε ολα δεν ειναι και φυσιολογικό να θελεις να σε πηδάνε γυναίκες με πλαστικούς πουστους.. αλλα απο την αλλη ο καθενας με τον κολο του κανει οτι θελει..........
το ιδιο μη φυσιολογικο και ανουσιο ειναι να πηδας απο τον κωλο αλλα λιγο πολυ ολοι το κανουμε ;)
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
το ιδιο μη φυσιολογικο και ανουσιο ειναι να πηδας απο τον κωλο αλλα λιγο πολυ ολοι το κανουμε ;)
μη φησιολογικο?γιατι το λες αυτο?το να πηδάω τον κολο της κοπελας μου με κανει ανομαλο?
Ολα αρχισαν οταν μαζι με τη σύζυγο μου μέσω σαιτ ερωτικων αγγελιων συνευρεθήκαμε με αλλο ζευγάρι σε ξενοδοχείο της Πατησιων .Εκει για πρώτη φορα η γυναικά του ζευγαριού με πήδηξε με στραπον και μαλιστα διαφορων διαστάσεων και παχους μπροστά στη γυναικά μου,που στην αρχη δυσανασχέτησε αλλα μετα τις αρεσε γιατι καποιες φορες στις ιδιωτικές μας στιγμες χρησιμοποιεί το στραπον της στο κωλο μου.
Ο τύπος λέει ψέματα.
Ή είναι γυναίκα και το παίζει άντρας για να μας τη σπάσει, ή είναι απλά ομοφυλόφιλος.
Σε αυτό συνηγορούν τα μόλις 4 μηνύματά του.