Νέα

Strapon

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 2HOLE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 148
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

sad_lover

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Διάβασα όλες τις απόψεις και έχω να πω σε αυτούς που είναι αντίθετη στο strap on γιατί έχουν μπει στο forum και το διαβάζουν από απλη περιέργεια ?? , δεν μπορείς να κατηγορείς την φαντασίωση του καθενός??? πάντως εγώ μόλις χθες ικανοποίησα την επιθυμία μου με μια συνομήλικη μου είμαστε 42 και οι δυο και διατηρούμε παράνομο δεσμό καθότι παντρεμένοι αλλά πολύ απελευθερωμένοι στο σεξ για αυτό και ταιριάξαμε ένα έχω να πω σε αυτούς που θέλουν να το δοκιμάσουν ότι τέτοια κάβλα δεν είχα ξανανιώσει ούτε την είχα φανταστεί ποτέ παρόλο που έψαχνα πολλά χρόνια για κάτι τέτοιο, έπαθα πλάκα και εγώ και η σύντροφος μου, ασε που το πέος μου έγινε πιο σκληρό από ποτέ και αφού με ξέσκισε μετά κάναμε το πιο ωραίο σεξ παρέα με τους δονητές μας , το παν μάγκες είναι να χαίρεστε το σεξ εσείς που το κατηγορείτε απλά μείνετε με στον μικρόκοσμο της δήθεν βαρβατίλας σας !!!!!!

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
Εδώ είναι που ταιριάζει το 'ἠ περιέργια σκότωσε την γάτα'.

Στην προκειμένη περίπτωση

'η περιέργια σκότωσε το αντρικό φὐλο'

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
σε λίγο θα πρέπει να ζητάμε και συγνώμη επειδή τον κώλο τον έχουμε μόνο για χέσιμο.

sad_lover

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
τα μουνιά που έχω παρει εγώ φίλε εσύ ουτε που τα έχεις φανταστεί ας νομίζεισ ότι θέλεις

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Διάβασα όλες τις απόψεις και έχω να πω σε αυτούς που είναι αντίθετη στο strap on γιατί έχουν μπει στο forum και το διαβάζουν από απλη περιέργεια ?? , δεν μπορείς να κατηγορείς την φαντασίωση του καθενός??? πάντως εγώ μόλις χθες ικανοποίησα την επιθυμία μου με μια συνομήλικη μου είμαστε 42 και οι δυο και διατηρούμε παράνομο δεσμό καθότι παντρεμένοι αλλά πολύ απελευθερωμένοι στο σεξ για αυτό και ταιριάξαμε ένα έχω να πω σε αυτούς που θέλουν να το δοκιμάσουν ότι τέτοια κάβλα δεν είχα ξανανιώσει ούτε την είχα φανταστεί ποτέ παρόλο που έψαχνα πολλά χρόνια για κάτι τέτοιο, έπαθα πλάκα και εγώ και η σύντροφος μου, ασε που το πέος μου έγινε πιο σκληρό από ποτέ και αφού με ξέσκισε μετά κάναμε το πιο ωραίο σεξ παρέα με τους δονητές μας , το παν μάγκες είναι να χαίρεστε το σεξ εσείς που το κατηγορείτε απλά μείνετε με στον μικρόκοσμο της δήθεν βαρβατίλας σας !!!!!!
οταν λες οτι το πεος σου εγινε πιο σκληρο;ειναι μονιμο αυτο μετα το στραποναρισμα;γιατι μου ειναι μαλακο τον τελευταιο καιρο

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
οταν λες οτι το πεος σου εγινε πιο σκληρο;ειναι μονιμο αυτο μετα το στραποναρισμα;γιατι μου ειναι μαλακο τον τελευταιο καιρο
επιτελους το εκανες!!!!!!!!!!!!!!!
Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!!
:rockon: :rockon: :rockon:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
οχι ακομα,απλα γνωμες παιρνω,πηρα κατι τρομπες αλλα δεν εκαναν δουλεια,το φοβαμε λιγο το στραποναρισμα...θα πονεσω;
Οχι αγορι μου. Ελα το  βράδι εκει που ξέρεις θα είμαστε ολα τα καλα παιδια!!!!
Θα σε προσέξουμε για την 1η σου φορα

Υ.Γ. την 1η φορα θα είναι δωρεαν. Τις επόμενες θα πληρώσεις! :cheesy:

StrangeKindOfHuman

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2012
Κριτικές
111
Like
531
Πόντοι
1.211
Ολα καλα αλλα αυτο δεν ακούστηκε και πολύ αντρικό ρε μαν...  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom