Διάβασα όλες τις απόψεις και έχω να πω σε αυτούς που είναι αντίθετη στο strap on γιατί έχουν μπει στο forum και το διαβάζουν από απλη περιέργεια ?? , δεν μπορείς να κατηγορείς την φαντασίωση του καθενός??? πάντως εγώ μόλις χθες ικανοποίησα την επιθυμία μου με μια συνομήλικη μου είμαστε 42 και οι δυο και διατηρούμε παράνομο δεσμό καθότι παντρεμένοι αλλά πολύ απελευθερωμένοι στο σεξ για αυτό και ταιριάξαμε ένα έχω να πω σε αυτούς που θέλουν να το δοκιμάσουν ότι τέτοια κάβλα δεν είχα ξανανιώσει ούτε την είχα φανταστεί ποτέ παρόλο που έψαχνα πολλά χρόνια για κάτι τέτοιο, έπαθα πλάκα και εγώ και η σύντροφος μου, ασε που το πέος μου έγινε πιο σκληρό από ποτέ και αφού με ξέσκισε μετά κάναμε το πιο ωραίο σεξ παρέα με τους δονητές μας , το παν μάγκες είναι να χαίρεστε το σεξ εσείς που το κατηγορείτε απλά μείνετε με στον μικρόκοσμο της δήθεν βαρβατίλας σας !!!!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Strapon
- Μέλος που άνοιξε το νήμα 2HOLE
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 148
- Εμφανίσεις 49K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
violetta24
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2012
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Εδώ είναι που ταιριάζει το 'ἠ περιέργια σκότωσε την γάτα'.
Στην προκειμένη περίπτωση
'η περιέργια σκότωσε το αντρικό φὐλο'
Στην προκειμένη περίπτωση
'η περιέργια σκότωσε το αντρικό φὐλο'
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
σε λίγο θα πρέπει να ζητάμε και συγνώμη επειδή τον κώλο τον έχουμε μόνο για χέσιμο.
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
οταν λες οτι το πεος σου εγινε πιο σκληρο;ειναι μονιμο αυτο μετα το στραποναρισμα;γιατι μου ειναι μαλακο τον τελευταιο καιροΔιάβασα όλες τις απόψεις και έχω να πω σε αυτούς που είναι αντίθετη στο strap on γιατί έχουν μπει στο forum και το διαβάζουν από απλη περιέργεια ?? , δεν μπορείς να κατηγορείς την φαντασίωση του καθενός??? πάντως εγώ μόλις χθες ικανοποίησα την επιθυμία μου με μια συνομήλικη μου είμαστε 42 και οι δυο και διατηρούμε παράνομο δεσμό καθότι παντρεμένοι αλλά πολύ απελευθερωμένοι στο σεξ για αυτό και ταιριάξαμε ένα έχω να πω σε αυτούς που θέλουν να το δοκιμάσουν ότι τέτοια κάβλα δεν είχα ξανανιώσει ούτε την είχα φανταστεί ποτέ παρόλο που έψαχνα πολλά χρόνια για κάτι τέτοιο, έπαθα πλάκα και εγώ και η σύντροφος μου, ασε που το πέος μου έγινε πιο σκληρό από ποτέ και αφού με ξέσκισε μετά κάναμε το πιο ωραίο σεξ παρέα με τους δονητές μας , το παν μάγκες είναι να χαίρεστε το σεξ εσείς που το κατηγορείτε απλά μείνετε με στον μικρόκοσμο της δήθεν βαρβατίλας σας !!!!!!
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
επιτελους το εκανες!!!!!!!!!!!!!!!οταν λες οτι το πεος σου εγινε πιο σκληρο;ειναι μονιμο αυτο μετα το στραποναρισμα;γιατι μου ειναι μαλακο τον τελευταιο καιρο
Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!!
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
οχι ακομα,απλα γνωμες παιρνω,πηρα κατι τρομπες αλλα δεν εκαναν δουλεια,το φοβαμε λιγο το στραποναρισμα...θα πονεσω;επιτελους το εκανες!!!!!!!!!!!!!!!
Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!!
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Οχι αγορι μου. Ελα το βράδι εκει που ξέρεις θα είμαστε ολα τα καλα παιδια!!!!οχι ακομα,απλα γνωμες παιρνω,πηρα κατι τρομπες αλλα δεν εκαναν δουλεια,το φοβαμε λιγο το στραποναρισμα...θα πονεσω;
Θα σε προσέξουμε για την 1η σου φορα
Υ.Γ. την 1η φορα θα είναι δωρεαν. Τις επόμενες θα πληρώσεις!
osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
οταν λες οτι το πεος σου εγινε πιο σκληρο;ειναι μονιμο αυτο μετα το στραποναρισμα;γιατι μου ειναι μαλακο τον τελευταιο καιρο
osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
σε λίγο θα πρέπει να ζητάμε και συγνώμη επειδή τον κώλο τον έχουμε μόνο για χέσιμο.
να ζητήσεις! που δεν ήξερες ότι ο κώλος είναι πολυεργαλείο!
xronistiktak
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
πολυεργαλειο..να ζητήσεις! που δεν ήξερες ότι ο κώλος είναι πολυεργαλείο!
StrangeKindOfHuman
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 111
- Like
- 531
- Πόντοι
- 1.211
οχι ακομα,απλα γνωμες παιρνω,πηρα κατι τρομπες αλλα δεν εκαναν δουλεια,το φοβαμε λιγο το στραποναρισμα...θα πονεσω;
StrangeKindOfHuman
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 111
- Like
- 531
- Πόντοι
- 1.211
Ολα καλα αλλα αυτο δεν ακούστηκε και πολύ αντρικό ρε μαν...Διάβασα όλες τις απόψεις και έχω να πω σε αυτούς που είναι αντίθετη στο strap on γιατί έχουν μπει στο forum και το διαβάζουν από απλη περιέργεια ?? , δεν μπορείς να κατηγορείς την φαντασίωση του καθενός??? πάντως εγώ μόλις χθες ικανοποίησα την επιθυμία μου με μια συνομήλικη μου είμαστε 42 και οι δυο και διατηρούμε παράνομο δεσμό καθότι παντρεμένοι αλλά πολύ απελευθερωμένοι στο σεξ για αυτό και ταιριάξαμε ένα έχω να πω σε αυτούς που θέλουν να το δοκιμάσουν ότι τέτοια κάβλα δεν είχα ξανανιώσει ούτε την είχα φανταστεί ποτέ παρόλο που έψαχνα πολλά χρόνια για κάτι τέτοιο, έπαθα πλάκα και εγώ και η σύντροφος μου, ασε που το πέος μου έγινε πιο σκληρό από ποτέ και αφού με ξέσκισε μετά κάναμε το πιο ωραίο σεξ παρέα με τους δονητές μας , το παν μάγκες είναι να χαίρεστε το σεξ εσείς που το κατηγορείτε απλά μείνετε με στον μικρόκοσμο της δήθεν βαρβατίλας σας !!!!!!
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
ξέρεις τι μουνιά έχει γαμήσει αυτός;Ολα καλα αλλα αυτο δεν ακούστηκε και πολύ αντρικό ρε μαν...
αυτά με την τρύπα στη μέσα.
όχι για να μάθεις.
οχι ακομα,απλα γνωμες παιρνω,πηρα κατι τρομπες αλλα δεν εκαναν δουλεια,το φοβαμε λιγο το στραποναρισμα...θα πονεσω;
Πονούνε ωρέ οι άντρες Λαγουδάκη;
Υπαρχει εδω γυναικα προθυμη να με strapon-αρει?
Σου έχω στείλει pm για γυναικείο μέλος του forum, που δεν θα έλεγε όχι.... ;)
pinelopi
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ισως να θελει να το δοκιμασει μονο σε σενα!!!!!!! ;) ;) ;)Σου έχω στείλει pm για γυναικείο μέλος του forum, που δεν θα έλεγε όχι.... ;)
ισως να θελει να το δοκιμασει μονο σε σενα!!!!!!! ;) ;) ;)
Απελθέτω απ'εμού το ποτήριον τούτον!
pinelopi
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ελαααααα θα σ αρεσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Απελθέτω απ'εμού το ποτήριον τούτον!
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.270
- Πόντοι
- 25.467
ελαααααα θα σ αρεσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Όσο τον στραπονάρετε, μπορώ εγώ να πινελώνω τις οπές σας;