μου αρέσει το γυναικάρες και η ευγένεια,αλλά πολλοί εδώ τις θέλουν και ξεκολιάρες
Αυτά, με την είσοδο στο δωμάτιο χαλάρωσης! ;)
μου αρέσει το γυναικάρες και η ευγένεια,αλλά πολλοί εδώ τις θέλουν και ξεκολιάρες
Φίλτατε, μην εκχυδαϊζουμε την κουβέντα........
Δεν θα ήτο πιό εύηχον αν ερωτούσες "έχει πάρει κάποιος συνεδρία με τη νεαρά φοιτήτρια?"
Οι θεραπεύτριες...κι' αυτές άνθρωποι και γυναίκες είναι. (Μερικές δε εξ' αυτών, είναι και γυναικάρες!!! )
Μωρο μου τα παιρνει μια χαρα τα γραμματα την μεγαλη εβδομαδα θα κατσει σπιτι να διαβασει και αλλο και θα ερθει μετα το πασχα.εχει ερθει και αλλη μια ελληνιδα Στελλα 25 ετων 1.80 αλογο η κοπελα αυτα προς το παρον. :-* :-*Βίκυ, τι γίνεται με τη νεαρά φοιτήτρια?
Τα παίρνει τα.....γράμματα, ή χρειάζεται ιδιαίτερα μαθήματα? ;)
περνάει επιλεκτικά ;)1,80 με ή χωρίς τακούνια;;;
η βίκυ περνάει ακόμα στο δωμάτιο;
Μωρο μου τα παιρνει μια χαρα τα γραμματα την μεγαλη εβδομαδα θα κατσει σπιτι να διαβασει και αλλο
στο σπίτι της Σ47 εννοεί; η στο δικό της;
η αλήθεια είναι πως έχει πάρει λίγα κιλά αλλά η καύλα που βγάζει είναι τρελή!!!
Τι να κανουμε μωρο μου τα εχει αυτα ο ανθρωπινος οργανισμος για Χ,Ψ, λογο.Πανο απο ολα η υγεια ολα τα αλλα διορθονουν. :-* :-* :-*ΤΙ ΛΙΓΑ !!!!!!!!!
Τι να κανουμε μωρο μου τα εχει αυτα ο ανθρωπινος οργανισμος για Χ,Ψ, λογο.Πανο απο ολα η υγεια ολα τα αλλα διορθονουν. :-* :-* :-*
Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους.Σημερα ειμαστε Λια,Λιζα,Συλβια,Μπετυ,Σοφια,καινουργια κοπελα κινεζουλα η Λουλου και εγω φιλακια πολλα και καλη μερα :-* :-* :-*
μην πτοείσαιΤι να κανουμε μωρο μου τα εχει αυτα ο ανθρωπινος οργανισμος για Χ,Ψ, λογο.Πανο απο ολα η υγεια ολα τα αλλα διορθονουν. :-* :-* :-*