Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Στουρνάρη 47- Μασατζίδικο-

• Μέλος που άνοιξε το νήμα George73
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 124K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Σε βλεπω στην αναμονη, αδελφε agiana !!!  :grin: :grin: :grin:

Πήρα ήδη χαρτάκι προτεραιότητας με τον αριθμό......69!!!! :happy:

Πέρα από την πλακίτσα, πάντα, όταν υπάρχει new entry σε roster, ποτέ δεν πάω για δοκιμή από τους πρώτους.

Περιμένω, να καταλαγιάσει ο κουρνιαχτός, να φύγουν οι βιαστικοί, να συνηθίσει η κοπέλα στο νέο περιβάλλον και να δείξει αν κατέχει το αντικείμενο, αν κάνει βρε παιδάκι μου γι'αυτό που πληρώνεται, ή η συνεδρία μαζί της θα είναι άνευ αντικειμένου. ;)

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
που θα πάρουμε κουπόνι για προτεραιότητα?

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
998
Πόντοι
96
Καλημερα σε ολους!!Και καλυτερα αργα παρα ποτε καλο μηνα.Σημαρα ειμαστε Λια,Λιζα,Σοφια,Συλβια,Βυκι,και καινουργια κοπελα ελληνιδα φοιτητρια 22 ετων ξανθια, αδυνατη.Σας περιμενουμε  :-* :-* :grin:

σε ποια σχολή πάει  ??  ζαμπονοκοπτικής με lazer  ?????

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Πήρα ήδη χαρτάκι προτεραιότητας με τον αριθμό......69!!!! :happy:

Πέρα από την πλακίτσα, πάντα, όταν υπάρχει new entry σε roster, ποτέ δεν πάω για δοκιμή από τους πρώτους.

Περιμένω, να καταλαγιάσει ο κουρνιαχτός, να φύγουν οι βιαστικοί, να συνηθίσει η κοπέλα στο νέο περιβάλλον και να δείξει αν κατέχει το αντικείμενο, αν κάνει βρε παιδάκι μου γι'αυτό που πληρώνεται, ή η συνεδρία μαζί της θα είναι άνευ αντικειμένου. ;)
Ετσι μπραβο !!!

Παληκαρι της πιατσας εισαι !!!

vik.25

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα σε ολους σημερα ειμαστε Λια,Λιζα,Συλβια,Σοφι,Χρυσπα,Βυκι,Και Μπετυ καινουργια κοπελα μολδαβεζα 24 ετων,ξανθια. :-* :-* :grin:

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Καλημερα σε ολους σημερα ειμαστε Λια,Λιζα,Συλβια,Σοφι,Χρυσπα,Βυκι,Και Μπετυ καινουργια κοπελα μολδαβεζα 24 ετων,ξανθια. :-* :-* :grin:
Το ονομα της φοιτητριας. πιο ειναι ???

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
το γαμησε κανεισ το φοιτητριακη???αν ειναι οντωσ και φοιτητρια!!!δεν την εχω δει!!ασ ενοιμερωσει κανεισ

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
το γαμησε κανεισ το φοιτητριακη???αν ειναι οντωσ και φοιτητρια!!!δεν την εχω δει!!ασ ενοιμερωσει κανεισ

Φίλτατε, μην εκχυδαϊζουμε την κουβέντα........

Δεν θα ήτο πιό εύηχον αν ερωτούσες "έχει πάρει κάποιος συνεδρία με τη νεαρά φοιτήτρια?"

Οι θεραπεύτριες...κι' αυτές άνθρωποι και γυναίκες είναι. (Μερικές δε εξ' αυτών, είναι και γυναικάρες!!!  :P :cheesy:)

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.239
Πόντοι
5.595

Δεν θα ήτο πιό εύηχον αν ερωτούσες "έχει πάρει κάποιος συνεδρία με τη νεαρά φοιτήτρια?"

Οι θεραπεύτριες...κι' αυτές άνθρωποι και γυναίκες είναι. (Μερικές δε εξ' αυτών, είναι και γυναικάρες!!!  :P :cheesy:)

AGAPOULIS ALERT  :grin:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
τι λες βρε... εδω τα 'χουμε χασει ολα...

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
βικυ σημερα τι παιζει???

08skl

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1

μου αρέσει το γυναικάρες και η ευγένεια,αλλά πολλοί εδώ τις θέλουν και ξεκολιάρες

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom