Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Στουρνάρη 47- Μασατζίδικο-

• Μέλος που άνοιξε το νήμα George73
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 125K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

pantamonos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
4
Πόντοι
0
καλημερα φιλοι μ σημερα εχω ενα κενο κ ειμαι ετοιμοσ για μαχη κ θα ειμοθν πολυ τυχερος αν πετιχω βυκη εχω παει 3 με 4 φορεσ κ ολο με αλλεσ περναω θα μαθετε νεα το βραδακι αλλα θελω βυκηηηηηηηηη :tits2: :dancing: :dancing: :dancing:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
καλημερα φιλοι μ σημερα εχω ενα κενο κ ειμαι ετοιμοσ για μαχη κ θα ειμοθν πολυ τυχερος αν πετιχω βυκη εχω παει 3 με 4 φορεσ κ ολο με αλλεσ περναω θα μαθετε νεα το βραδακι αλλα θελω βυκηηηηηηηηη :tits2: :dancing: :dancing: :dancing:

εγώ πάλι έχω πάθει πλάκα με κάτι μελαχρινάκια πιπίνια εκεί μέσα, αλλά 80 είναι πολλά.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
εγώ πάλι έχω πάθει πλάκα με κάτι μελαχρινάκια πιπίνια εκεί μέσα, αλλά 80 είναι πολλά.

Ψωνίζεις και με 70, αλλά πρέπει να υπάρξει επιθετικότερη τιμολογιακή πολιτική.....

Σε εποχή που το διαθέσιμο εισόδημα μειώνεται, όλοι πρέπει να βάλουν νερό στο κρασί τους:
Και τα κορίτσια, και τα μαγαζιά, και οι "υπεύθυνοι" των κοριτσιών και τα στρουμφάκια.
ΟΛΟΙ!

eforos

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2006
Like
468
Πόντοι
36
αδελφια καλημερα το κουδουνι τι γραφει?

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
BIO SPA (έχω και καιρό να πάω...)

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
613
Πόντοι
3.015
Ψωνίζεις και με 70, αλλά πρέπει να υπάρξει επιθετικότερη τιμολογιακή πολιτική.....

Σε εποχή που το διαθέσιμο εισόδημα μειώνεται, όλοι πρέπει να βάλουν νερό στο κρασί τους:
Και τα κορίτσια, και τα μαγαζιά, και οι "υπεύθυνοι" των κοριτσιών και τα στρουμφάκια.
ΟΛΟΙ!

Έχεις απόλυτο δίκιο  αγαπητέ συναγωνιστή . Βρίσκω την ευκαιρία σε αυτό που λές  να επαναλάβω προηγούμενο post μου :

...Τελικά μου φαίνεται πρέπει να είναι αλήθεια αυτό που φημολογείται οτι τα στρουμφάκια δεν έχουν μυαλό και λογική στο κεφάλι τους. Πώς είναι δυνατόν σε περίοδο τέτοιας μεγάλης κρίσης  να εκβιάζεις με εφόδους όχι μόνο να πάρεις το συμφωνηφέν ποσό αλλά να ζητάνε και με αυθάδεια άυξηση στο μπαχτσίσι, για τις ό,ποιες υπηρεσίες που πιστεύουν πως παρέχουν ώστε να λειτουργεί με ηρεμία και γαλήνη το μαγαζί, και να μην το ενοχλεί κανείς. 
Μα καλά δεν καταλαβαίνουν οτι όλο και λιγότεροι πελάτες θα έχουν την οικονομική δυνατότητα να επισκέπτονται τα ιδρύματα αυτά.  Εντελώς άμυαλα προσπαθούν να βγάλουν τα "σπασμένα" τους από τις μειώσεις που έχουν υποστεί και αυτοί, ζητώντας αυξήσεις και το μαγαζί και αν δεν μπορεί να ανταποκριθεί τότε να το κλείσουν.  Και τι γίνεται μετά ????  Θα μείνουν τα μισά μαγαζιά από τα οποία θα ζητάνε να βγάζουν τα ίδια λεφτά με διπλασιασμό των απαιτήσεών τους και ξανά απομένουν τα μισά και πάει λέγοντας.
  Μόνο αναρωτιέμαι,  τελικά από που θα βγάζουν τα ποσά που απαιτούν ????  Από ένα μαγαζί ,  εξαιτίας της στρατηγικής τους θα τα έχουν άμυαλα κλείσει τα υπόλοιπα ?  Δεν έχουν την λογική να καταλάβουν οτι με αυτό που κάνουν θα επιτύχουν ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα που επιδιώκουν ?

V for Vendetta...

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Έχεις απόλυτο δίκιο  αγαπητέ συναγωνιστή . Βρίσκω την ευκαιρία σε αυτό που λές  να επαναλάβω προηγούμενο post μου :

...Τελικά μου φαίνεται πρέπει να είναι αλήθεια αυτό που φημολογείται οτι τα στρουμφάκια δεν έχουν μυαλό και λογική στο κεφάλι τους. Πώς είναι δυνατόν σε περίοδο τέτοιας μεγάλης κρίσης  να εκβιάζεις με εφόδους όχι μόνο να πάρεις το συμφωνηφέν ποσό αλλά να ζητάνε και με αυθάδεια άυξηση στο μπαχτσίσι, για τις ό,ποιες υπηρεσίες που πιστεύουν πως παρέχουν ώστε να λειτουργεί με ηρεμία και γαλήνη το μαγαζί, και να μην το ενοχλεί κανείς. 
Μα καλά δεν καταλαβαίνουν οτι όλο και λιγότεροι πελάτες θα έχουν την οικονομική δυνατότητα να επισκέπτονται τα ιδρύματα αυτά.  Εντελώς άμυαλα προσπαθούν να βγάλουν τα "σπασμένα" τους από τις μειώσεις που έχουν υποστεί και αυτοί, ζητώντας αυξήσεις και το μαγαζί και αν δεν μπορεί να ανταποκριθεί τότε να το κλείσουν.  Και τι γίνεται μετά ????   Θα μείνουν τα μισά μαγαζιά από τα οποία θα ζητάνε να βγάζουν τα ίδια λεφτά με διπλασιασμό των απαιτήσεών τους και ξανά απομένουν τα μισά και πάει λέγοντας.
  Μόνο αναρωτιέμαι,  τελικά από που θα βγάζουν τα ποσά που απαιτούν ????   Από ένα μαγαζί ,  εξαιτίας της στρατηγικής τους θα τα έχουν άμυαλα κλείσει τα υπόλοιπα ?  Δεν έχουν την λογική να καταλάβουν οτι με αυτό που κάνουν θα επιτύχουν ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα που επιδιώκουν ?

V for Vendetta...

Εάν δεν μειωθεί το εξοδολόγιο, το μέλλον είναι μαύρο. Αυτό ισχύει για ΚΑΘΕ δουλειά στην Ελλάδα.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Αν ενα απο αυτα που σου αρεσουν ειναι η Αννα, προκειται για ρουμανα , 21 χρονων. Γυρω στο 1.65, 2υαρακι βυζι στητο και σφιχτο σωματακι και κωλαρακι που δεν το δινει. Απο ελληνικα ξερει ελαχιστα , και απο μασαζ ακομα λιγοτερα. Για ενα 20λεπτο μου εριχνε λαδι καιτο απλωνε ομοιομορφα. Στο <<κυριως θεμα>> , τυπικα πραματα και αν γινεται να τελειωσεις αμεσως , θα ηταν ευχαριστημενη. Ειναι κοπελα που την διαλεγεις γιατι αν γουσταρεις μελαχροινο πιπινακι με σφιχτο σωμα χωρις παχια και κυταριτιδα, ειναι απο τις πιο ομορφες, αλλα απο υπηρεσιες , θελει πολυ δουλεια για να πιασει την βαση.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
καλή η Άννα, ωραίο σώμα και όμορφο πρόσωπο... πράγμαται από μασάζ πρέπει να μάθει τα βασικά τουλάχιστον, από μπριζόλα όμως είναι πολύ δυνατή

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Αν ενα απο αυτα που σου αρεσουν ειναι η Αννα, προκειται για ρουμανα , 21 χρονων. Γυρω στο 1.65, 2υαρακι βυζι στητο και σφιχτο σωματακι και κωλαρακι που δεν το δινει. Απο ελληνικα ξερει ελαχιστα , και απο μασαζ ακομα λιγοτερα. Για ενα 20λεπτο μου εριχνε λαδι καιτο απλωνε ομοιομορφα. Στο <<κυριως θεμα>> , τυπικα πραματα και αν γινεται να τελειωσεις αμεσως , θα ηταν ευχαριστημενη. Ειναι κοπελα που την διαλεγεις γιατι αν γουσταρεις μελαχροινο πιπινακι με σφιχτο σωμα χωρις παχια και κυταριτιδα, ειναι απο τις πιο ομορφες, αλλα απο υπηρεσιες , θελει πολυ δουλεια για να πιασει την βαση.
Aρα την αφηνουμε μεταξεταστεα ???

Η την κοβουμε ???  :grin: :grin: :grin:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
της δίνουμε και άλλη ευκαιρία!!!

janno

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Και γω που την πήρα πριν από λίγο καιρό, ήταν απογοήτευση.
Για το μασάζ δεν κρίνω, επειδή οι περισσότερες απλά πασαλείβουν και είναι αναμενώμενο.
Ενώ είναι όμορφη κοπέλα με πολύ ωραίο κορμί, αυτό που μου την έδωσε και τα πήρα κρανίο είναι ότι μόλις πήγαινα να τη χαϊδέψω από τον αφαλό και κάτω, τραβιόταν και μου έλεγε ότι γαργαλιόταν.
Γενικά εμένα προσωπικά δεν μου κάνει.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.367
Πόντοι
46.232
παιδιά κανένα νέο απο έδω????

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
ξερουμε το τηλ απο το μαγαζι?... :think: :think:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom