Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Στουρνάρη 47- Μασατζίδικο-

• Μέλος που άνοιξε το νήμα George73
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 125K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Το εχεις ξαναποσταρει παλι αυτο...
Αλλα μην εισαι σιγουρος γιατι στη νεα σμυρνη τελευταια χρονια υπαρχουν πολλες παραγωγες γκρεϊπφρουτ :2funny:

παραξενο που το θυμασαι πριν πολυ καιρο που το ειχα γραψει. να υποθεσω οτι εχεις καλη μνημη η τιποτε αλλο !!!!

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
μήπως έχεις κρατήσει το τηλέφωνο της?? Έχουμε κι άλλα αγωνιώδη ερωτήματα:

- από που κλάνει το μπαρμπούνι?
- Η elena-bibi είναι καλή ή μούφα?
- Πως αυγοκόβει τους ντολμάδες ο Πάθος??

:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

το εχω το τηλεφωνο της αν θες στο δινω μπας και ξεκοψεις λιγο απ τα μασσατζιδικα. προσοχη ομως ικανοποιειτε μονο με 20+

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.367
Πόντοι
46.232
20+ ιντσες???  :o :o :o

πούτσα θέλει ή μόνιτορ για το πισί της???   :tooth: :tooth:
να απαντήσω στον συναγωνιστή με την δική του απάντηση..............
συνήθως αυτοί που λένε οτι την έχουν μεγάλη ξέρεις.....ολο  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: homework είναι  :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
G

George73

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Πρωινή βόλτα από Στουρνάρη. Εκεί που ήμουν έτοιμος να περάσω με Βίκυ (επανήλθε η κουκλάρα) μου λέει να δω και τα άλλα κορίτσια. Άπαντες παρούσες + Πηνελόπη. Ελληνίδα κόκκινο μαλί καλό μπροστινό σύστημα και γενικώς όλα καλά!!! Δεν το μετάνοιωσα που δεν πέρασα με τη Βίκυ, την επόμενη φορά είναι η σειρά της.

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Πρωινή βόλτα από Στουρνάρη. Εκεί που ήμουν έτοιμος να περάσω με Βίκυ (επανήλθε η κουκλάρα) μου λέει να δω και τα άλλα κορίτσια. Άπαντες παρούσες + Πηνελόπη. Ελληνίδα κόκκινο μαλί καλό μπροστινό σύστημα και γενικώς όλα καλά!!! Δεν το μετάνοιωσα που δεν πέρασα με τη Βίκυ, την επόμενη φορά είναι η σειρά της.
δεν μας ειπες ομως νουμερακι??...με το καλο μπροστινο συστημα δεν κανουμε τιποτα....!!!! :grin: :grin: :grin:

OP
OP
G

George73

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Σωστά, μεσαίο+ θα το έλεγα, δεν χάνεσαι μέσα τους. Κάπως έτσι :tits2:  :grin:

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Σωστά, μεσαίο+ θα το έλεγα, δεν χάνεσαι μέσα τους. Κάπως έτσι :tits2:  :grin:
φτου σου...!!!! :headbang: :headbang: :headbang:...παλι στην ξεραιλα.....ΑΝΤΕ ΚΑΜΙΑ ΒΥΖΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OP
OP
G

George73

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Εντάξει κατάλαβα, εσύ θες κάτι τέτοιο  :tits:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Η τελευταια καλη περιπτωση , ηταν η Μαρινα η ψηλη που δουλευε εκει μεχρη περυσι. Μια αλλη Μαρινα που ηρθε το Δεκεμβρη ενω ειχε τα προσόντα  :tits: , υστερουσε στο σερβις. :huh:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
η βίκυ είχε πάρει κάποια κιλά την τελευταία φορά που είχα περάσει... τα έχασε; το σέρβις είναι πάντα κορυφαίο...
η ψηλή η Μαρίνα τι απέγινε;

OP
OP
G

George73

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Σημερινή πρωινή επίσκεψη με Βικυ, το περιμενα καιρο τωρα... Αν και στο ροστερ ειδα και νεο αιμα το οποιο και θα τιμησω την επομενη φορα. Πιτσιρικα 22 ετων ψηλη, αδυνατη, τρομερο σωμα. Νεοτερα οταν τη δοκιμασω.

janno

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Σημερινή πρωινή επίσκεψη με Βικυ, το περιμενα καιρο τωρα... Αν και στο ροστερ ειδα και νεο αιμα το οποιο και θα τιμησω την επομενη φορα. Πιτσιρικα 22 ετων ψηλη, αδυνατη, τρομερο σωμα. Νεοτερα οταν τη δοκιμασω.
Αν εννοείς τη Σύλβια (μελαχρινή με μακρία μαλλιά) τη δοκίμασα εγώ την Παρασκευή το απόγευμα.
Φυσικά δεν είναι Βίκυ, και ούτε θα μπορούσε άλλωστε, αλλά είναι ένα γλυκό πλασματάκι, υπομονετικό και καθαρό.
Η κοπέλα δεν έχει συνηθήσει ακόμη το μαγαζί και είναι λίγο χαμένη. Βέβαια αν αυτή δεν παίρνει πρωτοβουλίες, πήρα εγώ.
Αλλάξαμε στάσεις, τη γύρναγα από δω και από κεί και ακολουθούσε με υπομονή.
Κατά τον αγώνα δεν έβγαζε αυτά τα προσποιητά που μου τη δίνουν στα νευρα, αλλά έδειχνε να το ευχαριστιόταν.
Από μασάζ θέλει δουλίτσα αλλά είναι σε καλό δρόμο (τη βοήθησε λίγο και το Βικάκι).

bitch-hunter

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
0
20+ ιντσες???  :o :o :o

πούτσα θέλει ή μόνιτορ για το πισί της???   :tooth: :tooth:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε φιλε Janos, πρόσεχε λιγάκι όταν κάνεις μπάνιο, γιατί με 20 ίντσες, λιγο παραπάνω να ερεθιστείς, θα βγαλεις κανα μάτι!!!!

Σαϊνης

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1
φτου σου...!!!! :headbang: :headbang: :headbang:...παλι στην ξεραιλα.....ΑΝΤΕ ΚΑΜΙΑ ΒΥΖΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αυτό που ζητάς φίλε μου θα το βρεις συγγρού 45. χριστίνα. ψηλή μελαχρινή, μαύρα μακρυά μαλλιά και χάνεσαι στα δυό βουνά (όαση χε χε)!
πρόσφατο πέρασμα κα πάω στο θρεντ.

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
20 ίντσες επί 2,54 = 50,8 πόντους. Παρτενέρ της Τζούλιας

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom