Το εχεις ξαναποσταρει παλι αυτο...
Αλλα μην εισαι σιγουρος γιατι στη νεα σμυρνη τελευταια χρονια υπαρχουν πολλες παραγωγες γκρεϊπφρουτ
παραξενο που το θυμασαι πριν πολυ καιρο που το ειχα γραψει. να υποθεσω οτι εχεις καλη μνημη η τιποτε αλλο !!!!
Το εχεις ξαναποσταρει παλι αυτο...
Αλλα μην εισαι σιγουρος γιατι στη νεα σμυρνη τελευταια χρονια υπαρχουν πολλες παραγωγες γκρεϊπφρουτ
μήπως έχεις κρατήσει το τηλέφωνο της?? Έχουμε κι άλλα αγωνιώδη ερωτήματα:
- από που κλάνει το μπαρμπούνι?
- Η elena-bibi είναι καλή ή μούφα?
- Πως αυγοκόβει τους ντολμάδες ο Πάθος??
IQ ε?προσοχη ομως ικανοποιειτε μονο με 20+
IQ ε?
γι' αυτό ήσουνα επιλέξιμος...
20+ ιντσες??? :o :o :oμην κανεις τον κουτο INCH αγαπητε INCH
να απαντήσω στον συναγωνιστή με την δική του απάντηση..............20+ ιντσες??? :o :o :o
πούτσα θέλει ή μόνιτορ για το πισί της???
Το πρωτοπαραξενο που το θυμασαι πριν πολυ καιρο που το ειχα γραψει. να υποθεσω οτι εχεις καλη μνημη η τιποτε αλλο !!!!
δεν μας ειπες ομως νουμερακι??...με το καλο μπροστινο συστημα δεν κανουμε τιποτα....!!!!Πρωινή βόλτα από Στουρνάρη. Εκεί που ήμουν έτοιμος να περάσω με Βίκυ (επανήλθε η κουκλάρα) μου λέει να δω και τα άλλα κορίτσια. Άπαντες παρούσες + Πηνελόπη. Ελληνίδα κόκκινο μαλί καλό μπροστινό σύστημα και γενικώς όλα καλά!!! Δεν το μετάνοιωσα που δεν πέρασα με τη Βίκυ, την επόμενη φορά είναι η σειρά της.
φτου σου...!!!! ...παλι στην ξεραιλα.....ΑΝΤΕ ΚΑΜΙΑ ΒΥΖΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Σωστά, μεσαίο+ θα το έλεγα, δεν χάνεσαι μέσα τους. Κάπως έτσι
Αν εννοείς τη Σύλβια (μελαχρινή με μακρία μαλλιά) τη δοκίμασα εγώ την Παρασκευή το απόγευμα.Σημερινή πρωινή επίσκεψη με Βικυ, το περιμενα καιρο τωρα... Αν και στο ροστερ ειδα και νεο αιμα το οποιο και θα τιμησω την επομενη φορα. Πιτσιρικα 22 ετων ψηλη, αδυνατη, τρομερο σωμα. Νεοτερα οταν τη δοκιμασω.
20+ ιντσες??? :o :o :o
πούτσα θέλει ή μόνιτορ για το πισί της???
φτου σου...!!!! ...παλι στην ξεραιλα.....ΑΝΤΕ ΚΑΜΙΑ ΒΥΖΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!