Πρόκειται για νεο...μολις μια μερα απ’ οτι μου ειπαν. Ειδα κάποια γνωστά πρόσωπα απο Μπουμπουλίνας αλλά και κάτι απο τα παλιά (για εμενα τουλαχιστον που ειχα να τη δω 1 με 2 χρονια). Ελενη για τους λατρες των μιλφ. Παραμενει σταθερη αξια. Οσον αφορα το σερβις...τα λογια ειναι περιτα.....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.041
- Πόντοι
- 5.975
Ελενη για τους λατρες των μιλφ
---
H σκουρα παχουλή Γεωργιανή Ελένη που έφυγε απο το Καιτόσπιτο ? Χμμ... προκειται δηλ. για μεταφορά του Μπουμπουλίνας? . Δηλαδή .... Αννα και Βικυ Μολδαβή ειναι εκει
ως σεριφισες -- ή εργαζόμενες ?
Τιμές ?- επίσης 80 ?
αν ξέρεις ....
Θνκς
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.041
- Πόντοι
- 5.975
ΟΚ- θνκς
καραμιλφ εως pre gilf Ελενες Ρωσιδες υπάρχουν αρκετές Θεια Ελενη παλια , Θεια Ελενη καινούρια κλπ
καραμιλφ εως pre gilf Ελενες Ρωσιδες υπάρχουν αρκετές Θεια Ελενη παλια , Θεια Ελενη καινούρια κλπ
Τωρα αν σου απαντησω με το γνωσο ποιηματακι θα φταιω;
Καντε μια βολτα αυριο που δεν θα εχει φασσαριες το κεντρο να δειτε ιδιοίς όμμασι
εκει ειναι πλεον το Μπουμπουλινας...
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.041
- Πόντοι
- 5.975
Eιδα στον χάρτη ότι ειναι ενα πριν την γωνία της Πατησίων= πριν φτασουμε Πατησιων κατεβαινοντας την Στουρναρη
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.191
- Πόντοι
- 506
ΟΚ- θνκς
...Ποια Ελένη, ρε?? Από Στουρνάρη 29???
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
...Ποια Ελένη, ρε?? Από Στουρνάρη 29???
Όχι, μη χρησιμοποιούμε συνέχεια "ποιά Ελένη", έρχεται στο νου "η π..τ.α μου η καυ....νη"!!! ;)
Ας προσδιορίσει, αδέρφια, κάποιος πια είναι η κυρία. Μήπως από Φερών 19 και 3ης Σεπτεμβρίου 25 (λέω εγώ...! )?!
Ο κλήρος ... δεν πέφτει σε μένα (δεν πάω, δεν πάω).
There's a reason... :< (πω πω Ελληνικά!)!
πρέπει να πας .....πρεπει ,πρεπει...Όχι, μη χρησιμοποιούμε συνέχεια "ποιά Ελένη", έρχεται στο νου "η π..τ.α μου η καυ....νη"!!! ;)
Ας προσδιορίσει, αδέρφια, κάποιος πια είναι η κυρία. Μήπως από Φερών 19 και 3ης Σεπτεμβρίου 25 (λέω εγώ...! )?!
Ο κλήρος ... δεν πέφτει σε μένα (δεν πάω, δεν πάω).
There's a reason... :< (πω πω Ελληνικά!)!
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
πρέπει να πας .....πρεπει ,πρεπει...
Αλά μπρατσέτο, ... ίσως ...!!!
συμφωνω φίλε.....Τελικά θυμήθηκα που την είχα συναντήσει τελευταία φόρα την Ελένη που αναφέρω. Πρέπει να ’ηταν πριν 1,5 με 2 χρόνια στη Σολωμού
Υστερα απο μια εβδομαδα δευτερη επισκεψη για τη γνωστη μιλφ Ελενη....αλλα τι βλεπω???? Και δευτερη με ονομα Ελενη αλλα Ελληνιδα και ..... τουμπανο. Τι τεμαχιο ηταν αυτο??? Παιδια επαθα πλακα!!!! Δεν την εχω δει αλλου, ισως γιατι κινουμαι μονο στο κεντρο
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Τελικά θυμήθηκα που την είχα συναντήσει τελευταία φόρα την Ελένη που αναφέρω. Πρέπει να ’ηταν πριν 1,5 με 2 χρόνια στη Σολωμού
ποιά ρε την γκραννυ ελενη λές που ηταν και μελινοσπιτο παλια και μετα σολωμου 54 πρωην ζανοσπιτο και μετα ιμβρου?
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K