Windows
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2008
- Like
- 488
- Πόντοι
- 26
Όχι φίλε . Στο κατάστημα έχουν προσληφθεί αρκετές νέες κοπέλες οι οποίες ειναι πολύ καλές στης υπηρεσίες τους !!!!Η Μόνικα δουλεύει εκεί ακόμα?
Όχι φίλε . Στο κατάστημα έχουν προσληφθεί αρκετές νέες κοπέλες οι οποίες ειναι πολύ καλές στης υπηρεσίες τους !!!!Η Μόνικα δουλεύει εκεί ακόμα?
Η Μελίνα συνεχίζει στο μαγαζί;Όχι φίλε . Στο κατάστημα έχουν προσληφθεί αρκετές νέες κοπέλες οι οποίες ειναι πολύ καλές στης υπηρεσίες τους !!!!
Δεν το ξέρουμε σίγουρα , μετα απο κάποια οικογενειακά που της συνέβησαν . Η Ζανα τη περιμένει πάντως !!!Η Μελίνα συνεχίζει στο μαγαζί;
Ελπίζω όχι κάτι σοβαρό.. Με το καλό να γυρίσει..Δεν το ξέρουμε σίγουρα , μετα απο κάποια οικογενειακά που της συνέβησαν . Η Ζανα τη περιμένει πάντως !!!
Μπαα αν και νέος ξέρεις τόσα για το κατάστημα ...ερωηση προς γνωστες... το μαγαζι παραμενει το ξεπεταδικο που ολοι γνωρισαμε??? εχει ακομα τις προτζιλφ γκομενες που καποιοι εδω μεσα βλεπουνγια μουναρες...??? κοροιδια-ξεπετα-ψαχνουν για μαλακες!!! ΜΑΥΡΟ
Μπαα αν και νέος ξέρεις τόσα για το κατάστημα ...
Φίλος θα σε απογοητεύσουμε .
www.oasismasaz.com/photos.html]http://www.oasismasaz.com/photos.html[/url]
Στο κατάστημα αυτό ο πελάτης καθετε με τη κοπέλα απο της 10: 30 έως 21:00 βράδυ !!!
Στο κατάστημα παρελάσουν μονο μοντέλα γνωστών οίκων ;)
ερωηση προς γνωστες... το μαγαζι παραμενει το ξεπεταδικο που ολοι γνωρισαμε??? εχει ακομα τις προτζιλφ γκομενες που καποιοι εδω μεσα βλεπουνγια μουναρες...??? κοροιδια-ξεπετα-ψαχνουν για μαλακες!!! ΜΑΥΡΟ
νεος στο ματι ειμαι... στο μαγαζι αυτο η κοροιδια παει συννεφο... ξεπεταδικο ... αυτα ... ααααααα και η καλυτερη γκομενα εκει μεσα παιρνει βαθμολογια 7 και ειναι η μελινα... η δευτερη δεν πιανει το 4....αυτααααααααΜπαα αν και νέος ξέρεις τόσα για το κατάστημα ...
Φίλος θα σε απογοητεύσουμε .
www.oasismasaz.com/photos.html]http://www.oasismasaz.com/photos.html[/url]
Στο κατάστημα αυτό ο πελάτης καθετε με τη κοπέλα απο της 10: 30 έως 21:00 βράδυ !!!
Στο κατάστημα παρελάσουν μονο μοντέλα γνωστών οίκων ;)
"παρελαύνουν"... μην ξεχνάμε και τα ελληνικά μαςΣτο κατάστημαπαρελάσουνμονο μοντέλα γνωστών οίκων ;)
Πολύ σωστά"παρελαύνουν"... μην ξεχνάμε και τα ελληνικά μας
Οκ , βοήθησες αρκετά . Σε ευχαριστούμενεος στο ματι ειμαι... στο μαγαζι αυτο η κοροιδια παει συννεφο... ξεπεταδικο ... αυτα ... ααααααα και η καλυτερη γκομενα εκει μεσα παιρνει βαθμολογια 7 και ειναι η μελινα... η δευτερη δεν πιανει το 4....αυταααααααα
εμενα με μπερδεψε εχω πολυ καλη αποψη για τις κορασιδεςΟκ , βοήθησες αρκετά . Σε ευχαριστούμε
Έχω πολύ καιρό να πάω , και μάλλον δεν θα ξαναπάω ....
Δυο νέες κοπέλες , Αλέξια και Κορινα 25 και 28 χρόνων , από Μολδαβια , της έχει αναλάβει η Ζανα και κάνουν πολύ καλό μασάζ !!!