!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
προς τι τα γελια παρακαλώ ????
μηπως κανεις και συ κομμα με τον Zero ??? για να ξερω τους εχθρους μου ?
αυτος με ζηλευει μην τον ακους ...
das Schwein...
προς τι τα γελια παρακαλώ ????
μηπως κανεις και συ κομμα με τον Zero ??? για να ξερω τους εχθρους μου ?
αυτος με ζηλευει μην τον ακους ...
Φίλε μετέφερε να γυρίσουν τη νικόλ πίσω....τραβιέται απο δω κ απο κει.....υπήρχε ενα προβλήματακι με το ζεστό νερό , δεν έφτανε σε ολα τα υδρομασάζ σύγχρονος , αυτο το πρόβλημα λύθηκε , οι φίλοι μας μπορεί να απολαύσουν όλες της άνεσης στο πολυτελέστατο χώρο του καταστήματος , παρεμπιπτόντως το προσωπικό ανανεώνεται συνεχώς , νέα άφιξη η Λαουρα , νέα κάπου 24 ετών , το κορίτσι εχει πολλα θετικά σε εμφάνιση και υπηρεσίες
....σωστα τα λες,αλλα οχι ολα...βυζια μεγαλα εχει?...αυτο ειναι το ζητουμενο..για πες?...υπήρχε ενα προβλήματακι με το ζεστό νερό , δεν έφτανε σε ολα τα υδρομασάζ σύγχρονος , αυτο το πρόβλημα λύθηκε , οι φίλοι μας μπορεί να απολαύσουν όλες της άνεσης στο πολυτελέστατο χώρο του καταστήματος , παρεμπιπτόντως το προσωπικό ανανεώνεται συνεχώς , νέα άφιξη η Λαουρα , νέα κάπου 24 ετών , το κορίτσι εχει πολλα θετικά σε εμφάνιση και υπηρεσίες
Στο νούρου και το τζακούζι με τα 120€ συμπεριλαμβάνεται και extra ball ή όχι?Από πρόσφατη επίσκεψη οι τιμές έχουν ως εξής.Παραμένει το πρόγραμμα των 60 ευρωπαίων στο μισάωρο.80 το στάνταρ,120 το νουρου,120 το τζακούζι με την κοπέλα.Δυστυχώς δεν συγκράτησα το πρόγραμμα με την σάουνα.Οι τιμές είναι σχετικά συζυτησιμες αλλά μην περιμένετε και πολλά διότι θέλουν να κάνουν γρήγορα απόσβεση της επένδυσης και επιπλέον τα κουδούνια δεν σταματάνε να χτυπάνε.Έγινε σκηνικό την ώρα που ήμουν εκεί,συναγωνιστής έφυγε ωριομενος διότι για 5η φορά δεν υπήρχε διαθέσιμο δωμάτιο,ενώ ταυτόχρονα άλλοι τρεις περίμεναν υπομονετικά να μπουν
δεν εχει όχι , μα γι αυτό δεν ήμουν και απόλυτος , απλά είπα πολλα θετικά....σωστα τα λες,αλλα οχι ολα...βυζια μεγαλα εχει?...αυτο ειναι το ζητουμενο..για πες?...
Στο νούρου και το τζακούζι με τα 120€ συμπεριλαμβάνεται και extra ball ή όχι?
Η νικολ ειναι στο συγγρου45Φίλε μετέφερε να γυρίσουν τη νικόλ πίσω....τραβιέται απο δω κ απο κει.....
πααααλι!!!...ρε τι γινεται μαυτο το κοριτσι πια....Η νικολ ειναι στο συγγρου45
thanx man...δεν εχει όχι , μα γι αυτό δεν ήμουν και απόλυτος , απλά είπα πολλα θετικά
Δυστυχώς βιαζόμουνα και εκανα πρόγραμμα express,δεν μπορώ να εκφέρω αποψη και θα ηταν αδικο,καλύτερα να μας πει ο υπευθυνος τυπου του καταστήματος.Στο νούρου και το τζακούζι με τα 120€ συμπεριλαμβάνεται και extra ball ή όχι?
Και 120 το νούρου,που ειναι η πιο χαμηλη τιμη της αγοράς,ως τωρα νομίζω.Έλα να πεφτουν οι τιμές,το κερατο μου.σιγα ρε γατε... αφου τελικα δεν ειναι πιο ακριβα απο τα αλλα...
60 το απλο και 80 η ωρα, γιατι λετε οτι ειναι τσουχτερο?
Δυστυχώς βιαζόμουνα και εκανα πρόγραμμα express,δεν μπορώ να εκφέρω αποψη και θα ηταν αδικο,καλύτερα να μας πει ο υπευθυνος τυπου του καταστήματος.
80 την ωρα δηλαδη το 45λεπτο στην πραξη το ειχε παντα, δεν ειναι ωρα για μειωση τις εποχες που ζουμε...????σιγα ρε γατε... αφου τελικα δεν ειναι πιο ακριβα απο τα αλλα...
60 το απλο και 80 η ωρα, γιατι λετε οτι ειναι τσουχτερο?
Δεν ειναι ενδεικτική η αμοιβή που αφησα,ήμουνα παλιος πελάτης,πήγα για τα καλορίζικα,μην την ψάχνεις...εδώ πρεπει να λέμε τα σωστά νούμερα,οχι τα κατ' εξαίρεσιν,ούτε τις απολαβές υπο ειδικές συνθήκες.Και ποσο πηγε το μαλι ;;;
Δεν ειναι ενδεικτική η αμοιβή που αφησα,ήμουνα παλιος πελάτης,πήγα για τα καλορίζικα,μην την ψάχνεις...εδώ πρεπει να λέμε τα σωστά νούμερα,οχι τα κατ' εξαίρεσιν,ούτε τις απολαβές υπο ειδικές συνθήκες.
ThanxΟ.Κ το σεβομαι !!! ;)