Παρακαλω ;) !!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
εμενα οταν μου λενε 80 η ωρα καθομαι 60 λεπτα +...
δεν ξερω εσεις τι κανετε αλλα δεν θα μας πιασουν και κοροιδα... 1 ωρα = 60 λεπτα καθαρου αγωνα χωρις ντους πριν και μετα...
δεν ξερω εσεις τι κανετε αλλα δεν θα μας πιασουν και κοροιδα... 1 ωρα = 60 λεπτα καθαρου αγωνα χωρις ντους πριν και μετα...
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 55.460
- Πόντοι
- 41.813
80 την ωρα δηλαδη το 45λεπτο στην πραξη το ειχε παντα, δεν ειναι ωρα για μειωση τις εποχες που ζουμε...????
το 60αρι ειναι απλως καινουργια μαγκια που πρωτα την κανανε αλλα μαγαζια...
αν και το συγκεκριμενο μαγαζι εχει η ειχε γιατι εχω πολυ καιρο να παω μασαζ καλυτερο θα ταν να χει ενα προγραμμα και μοναδικο στα 70 το 45/ωρα και
καπιου ειδους προσφορα στις 5 επισκεψεις η κατι αντιστοιχο....
αληθεια η σονια θα γυρισει και αν ναι ποτε??? μια παολα ειναι ακομη εκει ( μιλφ)??
εχω γραψει εδω και τρεις μερες οτι γυρισε
alexalex77777
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Like
- 57
- Πόντοι
- 6
Γυρισε η σονια,αυτο ειναι νεο!!!
Πως ειναι;οπως παλλια; Την πηρε κανεις απο δω;;;
Γυρισε η σονια,αυτο ειναι νεο!!!
Το όντι γύρισε. Στις υπηρεσίες εξακολουθεί να είναι σούπερ. Κατά τα άλλα υπάρχουν μερικά σημαδάκια από την εγκυμοσύνη (ουλή καισαρικής (πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει καμία χαλάρωση πιο κάτω), μια σχετικά μικρή χαλάρωση στο στήθος (που εξακολουθεί να είναι πολύ καλό για τον σωματότυπο της) κοκ) που εμένα δεν με χαλασάνε καθόλου. Εγώ πάντως πέρασα πάρα πολύ καλά.
alexalex77777
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Like
- 57
- Πόντοι
- 6
Η ουλη προυπηρχε απ οσο θυμαμαι...δεν ξερω βεβαια , δεν εχω παει τωρα μαζι της μετα την επιστροφη της....Το όντι γύρισε. Στις υπηρεσίες εξακολουθεί να είναι σούπερ. Κατά τα άλλα υπάρχουν μερικά σημαδάκια από την εγκυμοσύνη (ουλή καισαρικής (πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει καμία χαλάρωση πιο κάτω), μια σχετικά μικρή χαλάρωση στο στήθος (που εξακολουθεί να είναι πολύ καλό για τον σωματότυπο της) κοκ) που εμένα δεν με χαλασάνε καθόλου. Εγώ πάντως πέρασα πάρα πολύ καλά.
StallionXX
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Επειδή κάτι έχω καταλάβει αλλά δεν είμαι σίγουρος ακόμα, η διαφορά του nuru (που δεν έχω δοκιμάσει) από το κλασικό μασάζ (που έχω πολλάκις δοκιμάσει) ποια ακριβώς είναι ρε παίχτες;
Επειδή κάτι έχω καταλάβει αλλά δεν είμαι σίγουρος ακόμα, η διαφορά του nuru (που δεν έχω δοκιμάσει) από το κλασικό μασάζ (που έχω πολλάκις δοκιμάσει) ποια ακριβώς είναι ρε παίχτες;
Κοίτα από ότι έχω καταλάβει στο νουρού η κοπέλα αλλοίφεται με το τζελ και σε τρίβει με το σώμα της. (είναι δηλαδή σαν το B2B αλλά από ότι έχω ακούσει καλύτερο γιατί το τζελ γλιστράει πολύ). Το καλό είναι ότι γίνεται σε στρώμα στο πάτωμα, οπότε καταλαβαίνεις ότι το δεύτερος μέρος είναι πολύ πιο άνετο από ότι στο μασαζοκρέβατο.
StallionXX
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Κοίτα από ότι έχω καταλάβει στο νουρού η κοπέλα αλλοίφεται με το τζελ και σε τρίβει με το σώμα της. (είναι δηλαδή σαν το B2B αλλά από ότι έχω ακούσει καλύτερο γιατί το τζελ γλιστράει πολύ). Το καλό είναι ότι γίνεται σε στρώμα στο πάτωμα, οπότε καταλαβαίνεις ότι το δεύτερος μέρος είναι πολύ πιο άνετο από ότι στο μασαζοκρέβατο.
Τώρα αν σου πω ότι με έφτιαξες, θα με πεις ανώμαλο;;;
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 55.460
- Πόντοι
- 41.813
Το όντι γύρισε. Στις υπηρεσίες εξακολουθεί να είναι σούπερ. Κατά τα άλλα υπάρχουν μερικά σημαδάκια από την εγκυμοσύνη (ουλή καισαρικής (πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει καμία χαλάρωση πιο κάτω), μια σχετικά μικρή χαλάρωση στο στήθος (που εξακολουθεί να είναι πολύ καλό για τον σωματότυπο της) κοκ) που εμένα δεν με χαλασάνε καθόλου. Εγώ πάντως πέρασα πάρα πολύ καλά.
me too
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 55.460
- Πόντοι
- 41.813
πιστευω να καλυφτηκες
StallionXX
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 55.460
- Πόντοι
- 41.813
;) ;) ;) ;) ;)
Taseas Tony Montana
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
το κινεζακι στην συγγρου τετοιο με επαιξε φιλος...
Taseas Tony Montana
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
ναι αλλα πηρες αλλη οχι αυτη που λεω εγω οτι εφαγα ηττα
τωρα εχει κι εδω nuru ειδικοτητα μου φιλε
απο οτι εχω καταλαβει, οι λαδέμπορες αυτοι ειναι με καλη ποιότητα ετσι;
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.725
- Πόντοι
- 6.515
το πολυ nuru να το προσεχετε. Μια φορα ετυχα σε πεσιμο σε δωματιο (οχι σε αυτο το ιδρυμα).
Χτυπαγαν τη κλειδωμενη πορτα. Γρηγορα ντυσιμο με τα λαδια να κολανε και εξω απο το διαμερισμα με ελαφρα πηδηματακια.
Τι στο καλο κανεις αν εισαι γεματος ζελεδες?
Χτυπαγαν τη κλειδωμενη πορτα. Γρηγορα ντυσιμο με τα λαδια να κολανε και εξω απο το διαμερισμα με ελαφρα πηδηματακια.
Τι στο καλο κανεις αν εισαι γεματος ζελεδες?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K