Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dick_reckard

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
:think: :think: Αναμφίβολα, διακατέχεστε άπό άνθρωπολογική άτερότητα ή άπό άναπόδραστη άντίληψη τών πραγμάτων  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Αλλοι προτιμουν ξανθες, αλλοι μελαχροινες, αλλοι χοντρες, καποιοι την βρισκουν να τους στραπονιαζουν τον κωλο, άλλοι δεν θελουν αλβανιδες, ε τι να κανουμε, καποιοι εχουν απωθημενο να γαμησουν ελληνιδα. Γουστα ειναι, δεν νομιζω οτι διακατεχονται απο ανθρωπολογική (μήπως εθνικη) "ατεροτητα" ουτε ωθουνται απο αναποδραση (αναποφευκτη ;) αντιληψη των πραγματων (ο,τι και αν εννοεις).

ΒΤW Ζαννουλα, εδω παλιος πελατης σπηκινγκ, η επενδυση φαινεται σοβαρη. Τα κοριτσα θα δυνανται να επιδειξουν πιστοποιητικα ιατρικων εξετασεων ή παιζουμε το κεφαλι μας οι παντρεμμενοι κορωνα γραμματα με τα ακαποτα, τις καταποσεις και τα γλυφοκωλια ;

Παντα καλοπιστα και φιλικα, αναμενω δημοσια απαντηση ακομη και απο τους εκπροσωπους τυπου.

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Αλλοι προτιμουν ξανθες, αλλοι μελαχροινες, αλλοι χοντρες, καποιοι την βρισκουν να τους στραπονιαζουν τον κωλο, άλλοι δεν θελουν αλβανιδες, ε τι να κανουμε, καποιοι εχουν απωθημενο να γαμησουν ελληνιδα. Γουστα ειναι, δεν νομιζω οτι διακατεχονται απο ανθρωπολογική (μήπως εθνικη) "ατεροτητα" ουτε ωθουνται απο αναποδραση (αναποφευκτη ;) αντιληψη των πραγματων (ο,τι και αν εννοεις).

ΒΤW Ζαννουλα, εδω παλιος πελατης σπηκινγκ, η επενδυση φαινεται σοβαρη. Τα κοριτσα θα δυνανται να επιδειξουν πιστοποιητικα ιατρικων εξετασεων ή παιζουμε το κεφαλι μας οι παντρεμμενοι κορωνα γραμματα με τα ακαποτα, τις καταποσεις και τα γλυφοκωλια ;

Παντα καλοπιστα και φιλικα, αναμενω δημοσια απαντηση ακομη και απο τους εκπροσωπους τυπου.

Γιατί αναφέρεσαι μόνο στους παντρεμένους? Από την άλλη, ας το κάνουν μόνο με τη γυναίκα τους(?!)

dick_reckard

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Γιατί αναφέρεσαι μόνο στους παντρεμένους? Από την άλλη, ας το κάνουν μόνο με τη γυναίκα τους(?!)
Εντάξει φίλε μου μην αρπάζεσαι, όλοι έχουν το πρόβλημα, αλλά για φαντάσου ότι μια φλεγμονούλα ή κάτι χειρότερο φθάνει για να διαλύσει μια οικογένεια.
Και από την άλλη, αν οι παντρεμμένοι το κάνουν με τη γυναίκα τους, οι δεσμευμένοι με την γκόμενα τους, τότε οι κοπέλες θα δέχονται ποιούς ;
Φιλικά έτσι ;

ggiorgo

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
0
Μπορεί κάποιος συμπαίκτης να με ενημερώσει
παρακαλώ για το τηλ. του "Κέντρου Φυσικής Ευεξίας"?
Ευχαριστώ

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.797
Πόντοι
41.813
ειναι γραμμενο λιιιγο πιο πισω. κανε εναν κοπο  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96

μανια εχουμε εμεις οι Έλληνες να μεταθέτουμε τις ευθύνες από εμας σε εναν τρίτο .

Δηλαδή αν γνωρισεις καποια σε ενα μπαρ και σου κατσεί θα της ζητησεις εξετάσεις ; και αν σου πει "εχω κανει πριν 3 μήνες" θα νιωσεις καλυμμένος ;;

Οταν μπαινεις σε ενα λεωφορειο ζητας ιατρικες εξετασεις του οδηγου και το βιβλιαρακι συντηρησης του οχηματος ; Μπαινεις μεσα στην λεωφα και κρατιεσαι μην πέσεις

Τεσπά μαλλον κανουν εξετασεις οι κοπελες αλλα παντρεμενοι , νιόπαντροι, δεσμευμενοι, ελευθεροι , μπουρδελιαρηδες, συμμαζεμενοι πρεπει να δειχνουν την απαραιτητη προσοχη.

http://[URL unfurl="true"]www.americanheritage.us/Images/98394_enter_at_own_risk-278x3531686.png[/img[/URL]]

Υγ Υπάρχουν  παντρεμενοι που  :knockinb: την συζυγο ?????
Υγ2 και μια ρητορικη ερωτηση .
Οι γυναικες που πηδανε τον αντρα τους  μια φορα τον χρονο πως πιστευουν οτι την βγαζει  ο αντρας τους τις υπολοιπες 364 ημερες ????

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
995
Πόντοι
96
τόσοι πολλοί είναι οι αλβανοί " καλλιτεχνικοί πράκτορες " εδώ μέσα , που ενοχλήθηκαν που κάποιος ρώτησε αν υπάρχουν ελληνίδες ?

dick_reckard

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Άντε, επειδή είμαι σε καλή διάθεση θα σου απαντήσω (μήπως είσαι κλώνος του amjic ;) ) ;;

Δηλαδή αν γνωρισεις καποια σε ενα μπαρ και σου κατσεί θα της ζητησεις εξετάσεις ; και αν σου πει "εχω κανει πριν 3 μήνες" θα νιωσεις καλυμμένος ;;
Από τη διατύπωση της ερώτησης μου (... σοβαρή επένδυση κ.λ.π. ...) νομίζω ότι η παραλήπτης πρέπει να καταλάβει ότι δεν είμαι κακόβουλος. Άλλωστε γι αυτό τιμάω ιδρύματα και όχι πεζοδρόμιο, μαύρες πίσω από το δημαρχείο, μπαρόβιες, ζόνια.
Ούτε προκύπτει ότι θα εκμεταλλευθώ μια τέτοια γνωριμία σε μπαρ.

Οταν μπαινεις σε ενα λεωφορειο ζητας ιατρικες εξετασεις του οδηγου
Φυσικά αν πρόκειται να γαμηθούμε. ;)

και το βιβλιαρακι συντηρησης του οχηματος ;
Σε αντίθεση με τις κοπέλες, πίστεψε με, το σαράβαλο το εντοπίζεις ευκολότερα και το αποφεύγεις.

Τεσπά μαλλον κανουν εξετασεις οι κοπελες
Να σου πω την αλήθεια το μάλλον δε με καλύπτει πλέον.

αλλα παντρεμενοι , νιόπαντροι, δεσμευμενοι, ελευθεροι , μπουρδελιαρηδες, συμμαζεμενοι πρεπει να δειχνουν την απαραιτητη προσοχη.
Αυτό εξυπακούεται, αλλά δεν έχει να κάνει με την ουσία της ερώτησης μου.
Επίσης, εγώ προσέχω. Ο προηγούμενος μου πρόσεξε επίσης ; Άμα φίλε μου δεν προσέχει η κοπέλα και το ίδρυμα είναι χαλαρό, τι να την κάνω τη δική μου προσοχή.
Ή μήπως το listerin καταπολεμά τα προβλήματα που μπορεί να δημιουργήσει το γλυφοκόλι στον προηγούμενο (ξέρω τι λέω και αφορά πολλά τα ιδρύματα, αλλά είπαμε, εδώ έχουμε σοβαρή επένδυση)

Υγ Υπάρχουν  παντρεμενοι που  ... την συζυγο ?????

Δεν ξέρω αν είσαι παντρεμμένος και μιλάς εκ πείρας, αλλά θα σου πω κάτι συγκλονιστικό : έχουν και οι γυναίκες σεξουαλικές ανάγκες και θα βρουν τρόπο να τις καλύψουν.

Υγ2 και μια ρητορικη ερωτηση .
Οι γυναικες που πηδανε τον αντρα τους  μια φορα τον χρονο πως πιστευουν οτι την βγαζει  ο αντρας τους τις υπολοιπες 364 ημερες ????

:jerking:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
  μπραβο  η ζανα.  με αυτη την κριση  και με τοσα μασατζιδικα να εχουν βαλει λουκετο ,  αυτη  δεν κολωσε ,  προχωρησε  πηρε τα ρισκα της  ,  και  να  δειτε οτι  θα πετυχει.    7-8 δωματια ε ?  ολο το χρημα της περιοχης  θα μαζεψει.  τωρα αν οι κοπελες κανουν εξετασεις  η  εχουν πιστοποιτικα  υγειας  ,  δεν παιζει ρολο με την επενδυση που εκανε η ζανα.        και ξερουμε ,  και  εχουμε  ακουσει πως βγαινουν  αυτα.    μα  ακομη και αν εξεταζονται  κανονικα    η  και  τα  πιστοποιητικα  να  ειναι  γνησια  ,  παλι δεν εξασφαλιζομαστε.    ξερουμε τι εκανε καποια με τον προηγουμενο πελατη η  τι  της  ζητησε να κανει ο πελατης ?    τα ξερουμε ολοι  μας  τι πρεπει να κανουμε  και πως πρεπει  να προφυλασομαστε (  οχι ακαποτα, οχι γλυφομουνια ,  οχι φιλια  στο στομα )    απο  εκει και περα ο καθενας παιρνει το  ρισκο του , και  πρεπει να  ειναι υπευθυνος και  για τον εαυτο του  και  για τους  αλλους.    θελουμε να ευχαριστηθουμε  και  να τα κανει η αλλη  ολα μαζι μας,  σαν να ειναι γκομενα μας ,  αλλα  και να μην κινδυνευουμε συγχρονως.    γινεται  αυτο  το  πραγμα  με  τις  επαγγελματιες ?    η ζανα ανεκαθεν  ηταν λιγο τολμηρουλα  μεσα  στο δωματιο  και παντα περνουσε ο πελατης  καλα .  ισως με τον ιδιο τροπο  εκπαιδευει  και τις  αλλες.      με αυτην επενδυση  που εκανε  τωρα  ρε παιδια,  οι τιμες  που βρισκονται ?       

optionakias

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
τωρα αν οι κοπελες κανουν εξετασεις  η  εχουν πιστοποιτικα  υγειας  ,  δεν παιζει ρολο με την επενδυση που εκανε η ζανα.        και ξερουμε ,  και  εχουμε  ακουσει πως βγαινουν  αυτα.    μα  ακομη και αν εξεταζονται  κανονικα    η  και  τα  πιστοποιητικα  να  ειναι  γνησια  ,  παλι δεν εξασφαλιζομαστε.    ξερουμε τι εκανε καποια με τον προηγουμενο πελατη η  τι  της  ζητησε να κανει ο πελατης ?    τα ξερουμε ολοι  μας  τι πρεπει να κανουμε  και πως πρεπει  να προφυλασομαστε (  οχι ακαποτα, οχι γλυφομουνια ,  οχι φιλια  στο στομα )    απο  εκει και περα ο καθενας παιρνει το  ρισκο του , και  πρεπει να  ειναι υπευθυνος και  για τον εαυτο του  και  για τους  αλλους.    θελουμε να ευχαριστηθουμε  και  να τα κανει η αλλη  ολα μαζι μας,  σαν να ειναι γκομενα μας ,  αλλα  και να μην κινδυνευουμε συγχρονως.    γινεται  αυτο  το  πραγμα  με  τις  επαγγελματιες ?       
Εύγε Jerry5!

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
  μπραβο  η ζανα.   με αυτη την κριση  και με τοσα μασατζιδικα να εχουν βαλει λουκετο ,  αυτη  δεν κολωσε ,  προχωρησε  πηρε τα ρισκα της  ,  και  να  δειτε οτι  θα πετυχει.     7-8 δωματια ε ?   ολο το χρημα της περιοχης  θα μαζεψει.   τωρα αν οι κοπελες κανουν εξετασεις  η  εχουν πιστοποιτικα  υγειας  ,   δεν παιζει ρολο με την επενδυση που εκανε η ζανα.        και ξερουμε ,  και  εχουμε  ακουσει πως βγαινουν  αυτα.    μα  ακομη και αν εξεταζονται  κανονικα    η   και  τα  πιστοποιητικα  να  ειναι  γνησια  ,  παλι δεν εξασφαλιζομαστε.    ξερουμε τι εκανε καποια με τον προηγουμενο πελατη η  τι  της  ζητησε να κανει ο πελατης ?    τα ξερουμε ολοι  μας  τι πρεπει να κανουμε   και πως πρεπει  να προφυλασομαστε (   οχι ακαποτα, οχι γλυφομουνια ,  οχι φιλια  στο στομα )    απο  εκει και περα ο καθενας παιρνει το  ρισκο του , και  πρεπει να  ειναι υπευθυνος και  για τον εαυτο του  και  για τους  αλλους.     θελουμε να ευχαριστηθουμε  και  να τα κανει η αλλη  ολα μαζι μας,  σαν να ειναι γκομενα μας ,   αλλα  και να μην κινδυνευουμε συγχρονως.    γινεται  αυτο  το  πραγμα  με  τις  επαγγελματιες ?    η ζανα ανεκαθεν  ηταν λιγο τολμηρουλα  μεσα  στο δωματιο  και παντα περνουσε ο πελατης  καλα .   ισως με τον ιδιο τροπο   εκπαιδευει  και τις  αλλες.       με αυτην επενδυση  που εκανε  τωρα  ρε παιδια,   οι τιμες  που βρισκονται ?         

:rockon: :rockon: :rockon:

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Άντε, επειδή είμαι σε καλή διάθεση θα σου απαντήσω (μήπως είσαι κλώνος του amjic ;) ) ;;
Από τη διατύπωση της ερώτησης μου (... σοβαρή επένδυση κ.λ.π. ...) νομίζω ότι η παραλήπτης πρέπει να καταλάβει ότι δεν είμαι κακόβουλος

Απο την διατυπωση της απαντησης μου επρεπε να καταλάβεις οτι απλα  ειμαι ενας μαλάκας με υπολογιστη που ειδε ενα ποστ σε ενα φορουμ και εδωσε απάντηση . Επειδη μαλλόν δεν εχεις ορεξη για συζητηση δεν απαντω και απλα θα συμφωνησω (σχεδόν) με το jerry.

OP
OP
A

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
  μπραβο  η ζανα.   με αυτη την κριση  και με τοσα μασατζιδικα να εχουν βαλει λουκετο ,  αυτη  δεν κολωσε ,  προχωρησε  πηρε τα ρισκα της  ,  και  να  δειτε οτι  θα πετυχει.     7-8 δωματια ε ?   ολο το χρημα της περιοχης  θα μαζεψει.

Συμφωνώ απολύτως!

τωρα αν οι κοπελες κανουν εξετασεις  η  εχουν πιστοποιτικα  υγειας  ,  δεν παιζει ρολο με την επενδυση που εκανε η ζανα.

Επέτρεψέ μου να διαφωνήσω κάθετα. Όλα έχουν σημασία, όταν πρόκειται για την υγεία δύο συναινούντων ενηλίκων.

με αυτην επενδυση  που εκανε  τωρα  ρε παιδια,  οι τιμες  που βρισκονται ?

Φτώχυνες κι' εσύ ρε άρχοντα? :o

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
Συνιστώ ανεπιφύλακτα τη χρήση του χαμαμ & spa . Απο προσωπική χρήση βεβαιωνω ότι δεν εχει να ζηλέψει τίποτα απο τα μεγάλα spa .

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Συνιστώ ανεπιφύλακτα τη χρήση του χαμαμ & spa . Απο προσωπική χρήση βεβαιωνω ότι δεν εχει να ζηλέψει τίποτα απο τα μεγάλα spa .

η χρήση τους περιλαμβάνεται στην τιμή των 80 ευρώ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom