xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
σιγα μη σπασει κανενα αρχιδιειναι η Ζανα το νο 1 μασαζ με καυλοτσιπμουκο-καυλοσουφρα που δεν νομιζω ναχει αλλη στη πιατσα!
σιγα μη σπασει κανενα αρχιδιειναι η Ζανα το νο 1 μασαζ με καυλοτσιπμουκο-καυλοσουφρα που δεν νομιζω ναχει αλλη στη πιατσα!
μιλατε ρε κοπριες, ποσο χρονων ειναι η χοροστατουσα?
γινε πιο συγκεκριμενος.... μεγαλυτερο απο το 40 ειναι και το 45 αλλα και το 55...40+...
εγω πιστευω 47-53μιλατε ρε κοπριες, ποσο χρονων ειναι η χοροστατουσα?
δεν την εχειs δει ? θα βρειs καινουργια αγαπη, ρε συ. στα ιδια κυβικα με την σονια. αφου το εχω ξαναπει. αχτυπητο διδυμο θα ειναι. την φανταζεσαι την φιλοδοξη σονια να προσπαθει να αποδειξει, οτι ειναι καλυτερη ?να υποθεσω οτι δεν ειναι η κολαρου απο την φρατζη??
ΖΑΝΑ
Δεν έχει η Ζάνα ηλικία
εγώ όμως τη φωνάζω Θεία
και στο κρεβάτι σαν ξαπλώνω
μ΄αυτή μπορώ και ξεσαλώνω !
Πρώτα καλά θα με γρασσάρει
θα μου σηκώσει το κοντάρι
τις τρύπες της θα μου μοστράρει
κι όσο τη σκίζω θα γουστάρει !
Δέν είναι θέμα ηλικίας
ή φυσικής ή και χημείας
είναι που ξέρει του πελάτη
να θεραπεύει και την πλάτη !
Γιατί στο ελαιοτριβείο
δεν πας γιά ένα, μα για δύο !
θελεις και τρίψιμο με λάδι
θέλεις και πήδημα με χάδι !
ΖΑΝΑ
Δεν έχει η Ζάνα ηλικία
εγώ όμως τη φωνάζω Θεία
και στο κρεβάτι σαν ξαπλώνω
μ΄αυτή μπορώ και ξεσαλώνω !
.......................
Γιατί στο ελαιοτριβείο
δεν πας γιά ένα, μα για δύο !
θελεις και τρίψιμο με λάδι
θέλεις και πήδημα με χάδι !
Πάρε και κανένα διπλό Ζάνα-Ελένη, και όταν ξαναθυμηθείς πως σε λένε, θα γράψεις ραψωδία ολόκληρη
Αδερφέ δεν θα κάτσω να ψάξω και την ταυτότητα της.Πάντως η έκφραση η σαραντάρες ίσον με δύο εικοσάρες,δεν νομίζω οτι θα είχε καλύτερη εκπρόσωπο απο την Ζανα.Τι ηλικια ειναι περιπου η κ.Ζανα?
Αδερφέ δεν θα κάτσω να ψάξω και την ταυτότητα της.Πάντως η έκφραση η σαραντάρες ίσον με δύο εικοσάρες,δεν νομίζω οτι θα είχε καλύτερη εκπρόσωπο απο την Ζανα.
Υ.Γ:Όταν πάς στο μαγαζί μην πεις οτι ψάχνεις την ΚΥΡΙΑ Ζάνα.Το 'χασες το παιχνίδι....
Σωστόοοοος +1000000000Για να το θέσουμε και αλλιώς το θέμα, δεν είναι τυχαίο ότι το θρεντ του εν λόγω οίκου έχει εκατόν τόσες σελίδες, ενώ τα υπόλοιπα έχουν τα τρία μου. Ομόιως και το θρεντ "Ζανόσπιτο".
Κάτι καλό παίζει τώρα στο Σ29, κάτι καλό έπαιζε τότε στο "Ζανόσπιτο".
Αν και η Ζανα δεν ειναι ο μονος λόγος που πηγαίνω.....
Αν η κουζίνα ήτανε σε καλύτερη κατάσταση,μπορεί να την χρησιμοποιούσανΝαι ακριβώς, εννοείται αυτό, εκεί καλύπτονται όλα τα γούστα. Έχει παίξει περίπτωση που και άλλα τόσα δωμάτια να είχε ο χώρος θα ήταν γεμάτα...