You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Συμφωνώ και επαυξάνω! Καθώς και η ... τσαχπινιά (...όπως θες πες το) της ;)!!!είναι οριακά νομίζω...
για μένα είναι μεγάλο (+) και το πρόσωπό της
ΠΟΡΝΟΓΕΡΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Υ.Γ.
Ο συναγωνιστής με τον οποίο επισκέφθηκα το κέντρο φυσικής ευεξίας, μου επισήμανε τα "μεγάλα χείλη" της Μαρίας.
Κύριοι, κύριοι,
ας παραμείνομεν τζέντλεμεν,
ας σχολιάσομεν απλώς ότι τα κάτω χείλη είναι εξίσου ανεπτυγμένα και ηδυπαθή με τα άνω.
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Κύριοι, κύριοι,
ας παραμείνομεν τζέντλεμεν,
ας σχολιάσομεν απλώς ότι τα κάτω χείλη είναι εξίσου ανεπτυγμένα και ηδυπαθή με τα άνω.
Αγαπητέ, ορθώς ετοποθετήθης, περί του ... τζεντλεμεν χαρακτήρος όλων ημών!!! 0
Και πλέον περί του μη σχολιασμού στοιχείων, τα οποία αποτελούσιν προσωπικά δεδομένα κυριών...!
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
lycosstomantri
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 165
- Πόντοι
- 280
οποιος νεος συναγωνιστης θελει να περασει και φοβαται μην μεινει με το 60ευρω στο χερι ας στειλει πμ να παμε παρεα
ps οχι με 2-3 ποστς....
ωραια, θα μας κανουν και τιμες γκρουπ?? Θα διοργανωνουμε ομαδικες επισκεψεις.
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Να μισθώσουμε και ... πουλμανάκι!
ωραια, θα μας κανουν και τιμες γκρουπ?? Θα διοργανωνουμε ομαδικες επισκεψεις.
ας γράψουμε καί ποσες φορές το μήνα επισκεπτώμεθα
τό έν λόγο ίδρυμα.........
Εγώ 4 έως 5. ;) ;)
Τσαχπινούλη.......
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Έκλεισε μήνα λειτουργίας για να κάνουμε απολογισμό? Ή δηλώνουμε προτεραιότητα για την απόκτηση μετοχών σε περίπτωση αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου? ;)Λατρεμένοι συναγωνιστές .............
Εγώ 4 έως 5. ;) ;)
4-5 αλλα αναφορα ακομα να κανεις !!!Λατρεμένοι συναγωνιστές .............
Εγώ 4 έως 5. ;) ;)
Έκλεισε μήνα λειτουργίας για να κάνουμε απολογισμό? Ή δηλώνουμε προτεραιότητα για την απόκτηση μετοχών σε περίπτωση αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου? ;)
Κατ'αρχήν, δεν θα πρέπει να μας παρασύρει το κλίμα ευφορίας που υπάρχει για το αποτέλεσμα των τωρινών βουλευτικών εκλογών! Διάθεση υπερεκτίμησης του χρηματιστηρίου υπάρχει απ'όλους, γιατί η ελπίδα ως γνωστό, πεθαίνει πάντα τελευταία! Ο δείκτης προσφοράς και ζήτησης είναι αυτός που ελέγχει τη ροή ρευστού.
Το ίδρυμα παρέχει σωστές υπηρεσίες, αλλά δεν θα πρέπει να παραβλέψουμε την ύπαρξη ανταγωνιστικών ιδρυμάτων πάρα πολύ κοντά!
Κάνουμε λελογισμένη χρήση του option αγοράς μετοχών, γιατί τα παπαγαλάκια πάντα καραδοκούν.
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.091
- Πόντοι
- 22.785
4-5 αλλα αναφορα ακομα να κανεις !!!
Έμείς τά λέμε prive .............
Εγω πάντα με Ζανα κ Μαρία ....τρίο.
ΛΙΡΕΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ...........
4-5 αλλα αναφορα ακομα να κανεις !!!
Τα λέει σ'εμένα.......
ποια ειναι ποιο καλη?Έμείς τά λέμε prive .............
Εγω πάντα με Ζανα κ Μαρία ....τρίο.
ΛΙΡΕΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ...........
στειλε μου καμια περιγραφη της πραξης
μπας και μου σηκωθει...
με τα βιαγκρα τζιφος!!!
με τα κιαλις το ιδιο
ναι, σε εχει κανει προσωπικο του εξομολογο!!!Τα λέει σ'εμένα.......
να σας αποκαλυψω οτι ο αμιτσι ειναι κλωνος μου,
Αρα....., παρέα???
ναι, εχουμε παρει ολη την παρεα...Αρα....., παρέα???
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Συμφωνώ! Άλλοστε δεν μπορεί ακόμα να υπολογιστεί καν το στατιστικό σφάλμα, συνεκτιμούμενων του χρόνου και όσων παρέθεσες. Λοιπόν .Κατ'αρχήν, δεν θα πρέπει να μας παρασύρει το κλίμα ευφορίας που υπάρχει για το αποτέλεσμα των τωρινών βουλευτικών εκλογών! Διάθεση υπερεκτίμησης του χρηματιστηρίου υπάρχει απ'όλους, γιατί η ελπίδα ως γνωστό, πεθαίνει πάντα τελευταία! Ο δείκτης προσφοράς και ζήτησης είναι αυτός που ελέγχει τη ροή ρευστού.
Το ίδρυμα παρέχει σωστές υπηρεσίες, αλλά δεν θα πρέπει να παραβλέψουμε την ύπαρξη ανταγωνιστικών ιδρυμάτων πάρα πολύ κοντά!
Κάνουμε λελογισμένη χρήση του option αγοράς μετοχών, γιατί τα παπαγαλάκια πάντα καραδοκούν.
Πολύ το βαρύναμε, αφού τις τις συγκεκριμένες θεραπενίδες...! Τουλάχιστον αυτές που αποτελούν τον ... κορμό του θεραπευτηρίου.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K