Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
είναι οριακά νομίζω...
για μένα είναι μεγάλο (+) και το πρόσωπό της

Εγγρ.
18 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Υ.Γ.
Ο συναγωνιστής με τον οποίο επισκέφθηκα το κέντρο φυσικής ευεξίας, μου επισήμανε τα "μεγάλα χείλη" της Μαρίας.

Κύριοι, κύριοι,
ας παραμείνομεν τζέντλεμεν,
ας σχολιάσομεν απλώς ότι τα κάτω χείλη είναι εξίσου ανεπτυγμένα και ηδυπαθή με τα άνω.

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Κύριοι, κύριοι,
ας παραμείνομεν τζέντλεμεν,
ας σχολιάσομεν απλώς ότι τα κάτω χείλη είναι εξίσου ανεπτυγμένα και ηδυπαθή με τα άνω.

Αγαπητέ, ορθώς ετοποθετήθης, περί του ... τζεντλεμεν χαρακτήρος όλων ημών!!!  0:)
Και πλέον περί του μη σχολιασμού στοιχείων, τα οποία αποτελούσιν προσωπικά δεδομένα κυριών...! :grouphug:
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

lycosstomantri

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
4
Like
165
Πόντοι
280
οποιος νεος συναγωνιστης θελει να περασει και φοβαται μην μεινει με το 60ευρω στο χερι ας στειλει πμ να παμε παρεα

ps οχι με 2-3 ποστς....
:rockon: :rockon:
ωραια, θα μας κανουν και τιμες γκρουπ?? Θα διοργανωνουμε ομαδικες επισκεψεις. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.091
Πόντοι
22.785
Λατρεμένοι συναγωνιστές .............
ας γράψουμε καί ποσες φορές το μήνα επισκεπτώμεθα
τό έν λόγο ίδρυμα.........
Εγώ 4 έως 5. ;) ;)

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Εγώ 4 έως 5. ;) ;)
Έκλεισε μήνα λειτουργίας για να κάνουμε απολογισμό? Ή δηλώνουμε προτεραιότητα για την απόκτηση μετοχών σε περίπτωση αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου? :2funny: ;) :cheesy: :grin: :2funny:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Εγώ 4 έως 5. ;) ;)
4-5 αλλα αναφορα ακομα να κανεις !!! :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
A

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Έκλεισε μήνα λειτουργίας για να κάνουμε απολογισμό? Ή δηλώνουμε προτεραιότητα για την απόκτηση μετοχών σε περίπτωση αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου? :2funny: ;) :cheesy: :grin: :2funny:

Κατ'αρχήν, δεν θα πρέπει να μας παρασύρει το κλίμα ευφορίας που υπάρχει για το αποτέλεσμα των τωρινών βουλευτικών εκλογών! Διάθεση υπερεκτίμησης του χρηματιστηρίου υπάρχει απ'όλους, γιατί η ελπίδα ως γνωστό, πεθαίνει πάντα τελευταία! Ο δείκτης προσφοράς και ζήτησης είναι αυτός που ελέγχει τη ροή ρευστού.

Το ίδρυμα παρέχει σωστές υπηρεσίες, αλλά δεν θα πρέπει να παραβλέψουμε την ύπαρξη ανταγωνιστικών ιδρυμάτων πάρα πολύ κοντά!

Κάνουμε λελογισμένη χρήση του option αγοράς μετοχών, γιατί τα παπαγαλάκια πάντα καραδοκούν.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Έμείς τά λέμε prive .............
Εγω πάντα με Ζανα κ Μαρία ....τρίο.

ΛΙΡΕΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ...........
ποια ειναι ποιο καλη?
στειλε μου καμια περιγραφη της πραξης
μπας και μου σηκωθει...
με τα βιαγκρα τζιφος!!!
με τα κιαλις το ιδιο

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
να σας αποκαλυψω οτι ο αμιτσι ειναι κλωνος μου,
να μου τον προσεχετε!!! :grin: :grin:

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Κατ'αρχήν, δεν θα πρέπει να μας παρασύρει το κλίμα ευφορίας που υπάρχει για το αποτέλεσμα των τωρινών βουλευτικών εκλογών! Διάθεση υπερεκτίμησης του χρηματιστηρίου υπάρχει απ'όλους, γιατί η ελπίδα ως γνωστό, πεθαίνει πάντα τελευταία! Ο δείκτης προσφοράς και ζήτησης είναι αυτός που ελέγχει τη ροή ρευστού.

Το ίδρυμα παρέχει σωστές υπηρεσίες, αλλά δεν θα πρέπει να παραβλέψουμε την ύπαρξη ανταγωνιστικών ιδρυμάτων πάρα πολύ κοντά!

Κάνουμε λελογισμένη χρήση του option αγοράς μετοχών, γιατί τα παπαγαλάκια πάντα καραδοκούν.
Συμφωνώ! :headbang2: Άλλοστε δεν μπορεί ακόμα να υπολογιστεί καν το στατιστικό σφάλμα, συνεκτιμούμενων του χρόνου και όσων παρέθεσες. Λοιπόν  :sunglasses: :cool2:.
Πολύ το βαρύναμε, αφού τις  :smitten:  τις συγκεκριμένες θεραπενίδες...! Τουλάχιστον αυτές που αποτελούν τον ... κορμό του θεραπευτηρίου.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
εννοειται οτι τις αγαπαμε,
και μας αγαπανε και αυτες!!!