Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
:2funny: :2funny: :2funny: Και 'γω που νόμιζα ότι φταίει ο υδραυλικός...!  >:( Δεν παίζεσαι!  :thumbsup: Δεν αφήνεις τίποτα να ... πέσει κάτω!!! :2funny: :2funny: :2funny:

μα ο υδραυλικός φταίει.Θα έπρεπε να ήξερε ότι οι πουτσότριχες όλων των συνμασαζιούχων συνδρομητών των ιδρυμάτων μάλαξης και χαδοτριψίας έχουν γίνει(απο τα συνεχή ξυρίσματα :grin:για όμορφες ακάποτες περιπέτειες)σε μήκος σαν τις ξανθές τρίχες της μαρουσώ της συμμαθήτριας μου στο α'γυμνάσιο καμινίων(ά ρε μαρουσώ πού να σαί τώρα μωρό μου?) :rockon:

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
μα ο υδραυλικός φταίει.Θα έπρεπε να ήξερε ότι οι πουτσότριχες όλων των συνμασαζιούχων συνδρομητών των ιδρυμάτων μάλαξης και χαδοτριψίας έχουν γίνει(απο τα συνεχή ξυρίσματα :grin:για όμορφες ακάποτες περιπέτειες)σε μήκος σαν τις ξανθές τρίχες της μαρουσώ της συμμαθήτριας μου στο α'γυμνάσιο καμινίων(ά ρε μαρουσώ πού να σαί τώρα μωρό μου?) :rockon:
Εγώ ακόμα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!!!!!!!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
OP
OP
A

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
θα σας αποκαλυψω οτι η Ατζελινα δεν αρεσκεται
στα μπανια εντος του δωματιου,
διοτι καμνει ατμο και θολωνει η ατμοσφαιρα.

Αντιθέτως, η Δέσποινα, αρέσκεται! Λεπτομέρειες σύντομα.

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
αφου η ζανα ειχε φερει ολα τα καλα κομματια στο παλιο μαγαζι!! εκει ειχα κανει διπλο ζανα με δεσποινα!! και ντουζ με την ζανα!!

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
στο παλιο ζανοσπιτο τα καλυτερα κουκλια η ζανα τα ειχε συστησει και εκπαιδευσει!! εκει εκανα διπλο με την ζανα και την δεσποινα.... επισης μια φορα που εκανα ντουζ μπηκε η ζανα στο δωματιο και ηρθε κατευθειαν σε μενα και καναμε μαζι ντουζ!!

γκε γκε?? >:( :huh: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
στο παλιο ζανοσπιτο τα καλυτερα κουκλια η ζανα τα ειχε συστησει και εκπαιδευσει!! εκει εκανα διπλο με την ζανα και την δεσποινα.... επισης μια φορα που εκανα ντουζ μπηκε η ζανα στο δωματιο και ηρθε κατευθειαν σε μενα και καναμε μαζι ντουζ!!

γκε γκε?? >:( :huh: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
τα κανει αυτα,
ειναι στο προγραμμα...
τη Μαρια αυτη την εκπαιδευσε!!!
εχεις δικαιο

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Πώ ρε, της που...:tits2:ας γίνεται!!! Καταιγισμός πληροφορίας...! :bounce-glasses:

OP
OP
A

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Ενημέρωση για πρόσφατη επίσκεψη στο ίδρυμα.

Στην υποδοχή η Ζάνα και ακόμη τρείς θεραπαινίδες διαθέσιμες, μία που δεν θυμάμαι το όνομά της (κινεζόφερνε κάπως, ίσως είναι από το Ασιατικό τμήμα της Ρωσίας), η Μαρία (νταρντανοπιπίνι για τα μέτρα μου) οπότε επέλεξα τη Δέσποινα που ήταν πιό petite και καλύτερα κουλαντρίσιμη.

Στα ενδότερα λοιπόν, χαλαρωτικό μασάζ, αλλά αν όταν της έλεγα το έκανε δυνατό τόσο όσο να νοιώσεις ότι ξέρει το αντικείμενο. Δίχως να βιάζεται, υπήρξε επάλειψη λαδιού πανταχόθεν. Μετά, το πρόγραμμα σερβιρίστηκε όπως ακριβώς επιθυμούσα!!! Φορέθηκε παντού σκουφάκι καθ'όλη τη συνεδρία.

60+20 το πρόγραμμα. Στο τέλος μου ζητήθηκε (ευγενικά βέβαια, αλλά ζητήθηκε) φιλοδώρημα. Νομίζω ότι 80 ευρώ είναι μία αξιοπρεπέστατη τιμή για πρόγραμμα μιάς ώρας (σκάρτης).

Σύντομα, νεώτερη επίσκεψη.

Υ.Γ.
Ο συναγωνιστής με τον οποίο επισκέφθηκα το κέντρο φυσικής ευεξίας, μου επισήμανε τα "μεγάλα χείλη" της Μαρίας.
Υ.Γ.2
Αν πας χωρίς να σε ξέρουν, θα πάρεις το απλό πρόγραμμα των 60.

alexis82

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
8
Like
98
Πόντοι
1
οποιος νεος συναγωνιστης θελει να περασει και φοβαται μην μεινει με το 60ευρω στο χερι ας στειλει πμ να παμε παρεα

ps οχι με 2-3 ποστς....

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
πέρασα και από εκεί, απλά για να δω τι παίζει. (είχα κάνει κατάθεση πριν στην Μπουμπουλίνας)
Ο χώρος πολύ εντυπωσιακός, έριξαν φράγκα και είναι πολύ ωραίο σπίτι. Η Ζάνα εκεί πιο περιποιημένη από το προηγούμενο σπίτι και με όρεξη για κουβέντα.
Η Μαρία σταθερή αξία και μια άλλη μελαχρινή πολύ καλή (με ζαρτιέρες παρακαλώ!!!). Δεν πέρασα λόγω κατάθεσης, αλλά το Μαράκι θα το περάσω άλλη μια φορά...  :fuck1: :fuck1: :fuck1: (αν και νομίζω πως έχει βάλει κάποια πιασίματα στον κώλο της)

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Δεν πέρασα λόγω κατάθεσης, αλλά το Μαράκι θα το περάσω άλλη μια φορά...  :fuck1: :fuck1: :fuck1: (αν και νομίζω πως έχει βάλει κάποια πιασίματα στον κώλο της)
Καλά το πρόσεξες! Αλλά δεν τη χαλάει καθόλου...ακόμα!!! :kissass:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom