pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Ναι ο χώρος είναι πολύ καλός, με τις ντουζιέρες στα δωμάτια!
ναι,ναι...μιά χαρά είναι...και με τις πουτσότριχες να βουλώνουν τα σιφώνια!
Ναι ο χώρος είναι πολύ καλός, με τις ντουζιέρες στα δωμάτια!
Ρωσίς! Κατά τα λοιπά στις αναζητήσεις μέσω του Ε.Ε.Σ.!απο το 59?και η χριστίνα πούθεν κρατάνεν σκούφιανεν ?
Και 'γω που νόμιζα ότι φταίει ο υδραυλικός...! > Δεν παίζεσαι! Δεν αφήνεις τίποτα να ... πέσει κάτω!!!ναι,ναι...μιά χαρά είναι...και με τις πουτσότριχες να βουλώνουν τα σιφώνια!
Και 'γω που νόμιζα ότι φταίει ο υδραυλικός...! > Δεν παίζεσαι! Δεν αφήνεις τίποτα να ... πέσει κάτω!!!
Εγώ ακόμα !!!!!!!μα ο υδραυλικός φταίει.Θα έπρεπε να ήξερε ότι οι πουτσότριχες όλων των συνμασαζιούχων συνδρομητών των ιδρυμάτων μάλαξης και χαδοτριψίας έχουν γίνει(απο τα συνεχή ξυρίσματα για όμορφες ακάποτες περιπέτειες)σε μήκος σαν τις ξανθές τρίχες της μαρουσώ της συμμαθήτριας μου στο α'γυμνάσιο καμινίων(ά ρε μαρουσώ πού να σαί τώρα μωρό μου?)
ναι,ναι...μιά χαρά είναι...και με τις πουτσότριχες να βουλώνουν τα σιφώνια!
Δηλαδή κανεις αυτό που λέμε μπικίνι??Αυτό συμβαίνει σε όσους δεν πάνε ξυρισμένοι......!
θα σας αποκαλυψω οτι η Ατζελινα δεν αρεσκεταιΝαι ο χώρος είναι πολύ καλός, με τις ντουζιέρες στα δωμάτια!
Δηλαδή κανεις αυτό που λέμε μπικίνι??
θα σας αποκαλυψω οτι η Ατζελινα δεν αρεσκεται
στα μπανια εντος του δωματιου,
διοτι καμνει ατμο και θολωνει η ατμοσφαιρα.
δε σε καταλαβα...αφου η ζανα ειχε φερει ολα τα καλα κομματια στο παλιο μαγαζι!! εκει ειχα κανει διπλο ζανα με δεσποινα!! και ντουζ με την ζανα!!
δλδ ποσο συντομα?Αντιθέτως, η Δέσποινα, αρέσκεται! Λεπτομέρειες σύντομα.
τα κανει αυτα,στο παλιο ζανοσπιτο τα καλυτερα κουκλια η ζανα τα ειχε συστησει και εκπαιδευσει!! εκει εκανα διπλο με την ζανα και την δεσποινα.... επισης μια φορα που εκανα ντουζ μπηκε η ζανα στο δωματιο και ηρθε κατευθειαν σε μενα και καναμε μαζι ντουζ!!
γκε γκε?? >
Καλά το πρόσεξες! Αλλά δεν τη χαλάει καθόλου...ακόμα!!!Δεν πέρασα λόγω κατάθεσης, αλλά το Μαράκι θα το περάσω άλλη μια φορά... (αν και νομίζω πως έχει βάλει κάποια πιασίματα στον κώλο της)