Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.092
Πόντοι
3.425
βρε μην είστε μπακάληδες με το ΜΟΥΝΙ....σας θέλω large

άλλωστε μην ξεχνάμε έχουν να πληρώσουν τους/τις νταβατζήδες...πρέπει να προικήσουμε και τις νταβαντζούδες

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.574
Πόντοι
2.456
Φιλε τα 100 είναι για μια ώρα ΑΛΛΑ με Μια εκτόνωση. Αν θέλεις ΔΥΟ εκτονωσεις στη μια ώρα είναι 120. Πάντα το μαγαζι αυτο είχε τις δυο εκτονωσεις πιο ακριβές. Πάντα!
Αυτο που επισης μένει να ελέγξει καποιος είναι τι εχει γίνει με τα διπλά....
Π.χ. Το 30 λεπτα που ηταν 120 και η μια ώρα που ηταν 160? Έχουν ακριβύνει?
Αν ακολουθήσουμε τη φόρμουλα λογικά θα είναι το μισάωρο στα 140.....αλλα πρέπει να επιβεβαιωθεί....
Τα 100 δεν ήταν πριν τις ανατιμήσεις , για ώρα με 2 μπαλάκια;

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.574
Πόντοι
2.456
βρε μην είστε μπακάληδες με το ΜΟΥΝΙ....σας θέλω large

άλλωστε μην ξεχνάμε έχουν να πληρώσουν τους/τις νταβατζήδες...πρέπει να προικήσουμε και τις νταβαντζούδες
Τυπε οι μπακάληδες πάντα φυσούσαν το χαρτί..
Οι μπακαλόγατοι ήταν ψιλοτσιπηδες..
:confused::confused::confused:

• Like
Αντιδράσεις: gejgi

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
68
Like
4.368
Πόντοι
4.130
Τα 100 δεν ήταν πριν τις ανατιμήσεις , για ώρα με 2 μπαλάκια;
Ναι όταν οι άλλοι το είχαν οι πιο πολλοί 80. Το πήγαν οι άλλοι 100 το βαλαν εδώ 120. Στα περισσότερα μαγαζιά πληρώνεις τον χρόνο ανεξάρτητα τι κανεις μέσα, π.χ. μια ώρα 100 είτε ρίξεις ένα είτε δυο....εδώ είχε πάντα διαφορά το ένα με τα δυο.....(80 έναντι 100, τώρα 100 έναντι 120). Νομίζω ότι θα βασιλέψει το 70αρι (μισή ώρα) για όποιον του είναι αρκετο.....

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
Επιβεβαιώνω τις νέες τιμές 70 η μισή ωρα και 100 η μια ωρα...+20 η 2η φορά σε οποιοδήποτε πρόγραμμα

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.659
Πόντοι
42.697
Συναγωνιστές το συγκεκριμένο μαγαζί είναι στην αγορά 17 ολόκληρα χρόνια με τις ίδιες τιμές. Ήταν αναπόφευκτο κάποια στιγμή να γίνει αύξηση μετά από τόσα χρόνια και ειδικά μετά από τα 4 τελευταία χρόνια που όλα πλέον έχουν ακρίβυνει πάρα πολύ. Ρεύματα αναλώσιμα κτλ.

Θυμηθείτε απλά πόσο αγοράζατε ένα σουβλάκι πριν τρία η δεκάξι χρόνια η έναν καφέ έξω.

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
68
Like
4.368
Πόντοι
4.130
Συναγωνιστές το συγκεκριμένο μαγαζί είναι στην αγορά 17 ολόκληρα χρόνια με τις ίδιες τιμές. Ήταν αναπόφευκτο κάποια στιγμή να γίνει αύξηση μετά από τόσα χρόνια και ειδικά μετά από τα 4 τελευταία χρόνια που όλα πλέον έχουν ακρίβυνει πάρα πολύ. Ρεύματα αναλώσιμα κτλ.

Θυμηθείτε απλά πόσο αγοράζατε ένα σουβλάκι πριν τρία η δεκάξι χρόνια η έναν καφέ έξω.
Το πρώτο σοκ είναι Zero, θα το συνηθίσουμε και αυτο όπως ολα......αναπόφευκτα έγιναν και συγκρίσεις....
Και υπ όψιν ότι μιλήσαμε για βασικά προγράμματα, θα ακολουθήσουν τα διπλά, τα b2b, τα nuru....σε τελική ανάλυση κανεις δεν θα παει με το ζορι!

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.402
Πόντοι
5.916
Το κέρατο μου μέσα!!!!!!!!!! Αν το πρόβλημα όλων σας είναι το οικονομικό και όχι το "υλικό" που έχει μέσα εκεί.....τότε είστε τρελλοί!!!!!!

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.339
Πόντοι
2.586
Το κέρατο μου μέσα!!!!!!!!!! Αν το πρόβλημα όλων σας είναι το οικονομικό και όχι το "υλικό" που έχει μέσα εκεί.....τότε είστε τρελλοί!!!!!!
Συμφωνω αγαπητε ,,Δυστυχώς το επιπεδο εχει πεσει δραματικα οχι μονο στα ηδονοτριβεια αλλα και στα city tours ..παντου
Για μας τους πιο παλιους η πτωση της ποιοτητας ειναι παραπανω απο εμφανης ...
Και επειδη ο καλος μου φίλος ο @ZeroTolerance ξερει ....ας σκεφτει ποιες ηταν στο μαγαζι πριν λιγα χρονια και ποιες ειναι σημερα

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
94.008
Πόντοι
46.423
Συμφωνω αγαπητε ,,Δυστυχώς το επιπεδο εχει πεσει δραματικα οχι μονο στα ηδονοτριβεια αλλα και στα city tours ..παντου
Για μας τους πιο παλιους η πτωση της ποιοτητας ειναι παραπανω απο εμφανης ...
Και επειδη ο καλος μου φίλος ο @ZeroTolerance ξερει ....ας σκεφτει ποιες ηταν στο μαγαζι πριν λιγα χρονια και ποιες ειναι σημερα

Εδώ είσαστε και σας ψάχνουμε.

Περάστε λίγο και απο τους παππούληδες να ανοίξετε τη πόρτα.

Έχουμε ξεπαγιάσει περιμένοντας απόξω.

:cheesy:

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.339
Πόντοι
2.586

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
68
Like
4.368
Πόντοι
4.130
Επειδή αυτο που παιρνεις σε αυτά τα μαγαζιά είναι «παροχή υπηρεσιών» ο καθένας εχει διαφορετικές απαιτήσεις....
Η εμφανιση που μαλλον αναφέρεσαι είναι σημαντικό κριτήριο αλλα όχι το μόνο! Οσο υπάρχουν εκεί Λια, Μονικα και Βερονικα το μαγαζι θα εχει το κοινό του......
Υπαρχει και τζακούζι, υπαρχει και χαμαμ (το μόνο απο οσο ξέρω...) κάνουν και Νουρου....
Για όσους ψάχνουν φτηνό στουντιο προφανώς και υπάρχουν καλύτερες επιλογές

Τελευταία τροποποίηση:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom