You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τα 100 δεν ήταν πριν τις ανατιμήσεις , για ώρα με 2 μπαλάκια;Φιλε τα 100 είναι για μια ώρα ΑΛΛΑ με Μια εκτόνωση. Αν θέλεις ΔΥΟ εκτονωσεις στη μια ώρα είναι 120. Πάντα το μαγαζι αυτο είχε τις δυο εκτονωσεις πιο ακριβές. Πάντα!
Αυτο που επισης μένει να ελέγξει καποιος είναι τι εχει γίνει με τα διπλά....
Π.χ. Το 30 λεπτα που ηταν 120 και η μια ώρα που ηταν 160? Έχουν ακριβύνει?
Αν ακολουθήσουμε τη φόρμουλα λογικά θα είναι το μισάωρο στα 140.....αλλα πρέπει να επιβεβαιωθεί....
Τυπε οι μπακάληδες πάντα φυσούσαν το χαρτί..βρε μην είστε μπακάληδες με το ΜΟΥΝΙ....σας θέλω large
άλλωστε μην ξεχνάμε έχουν να πληρώσουν τους/τις νταβατζήδες...πρέπει να προικήσουμε και τις νταβαντζούδες
Οι μπακαλόγατοι ήταν ψιλοτσιπηδες..
σωστή η διόρθωση ....Τυπε οι μπακάληδες πάντα φυσούσαν το χαρτί..
Οι μπακαλόγατοι ήταν ψιλοτσιπηδες..
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 68
- Like
- 4.368
- Πόντοι
- 4.130
Ναι όταν οι άλλοι το είχαν οι πιο πολλοί 80. Το πήγαν οι άλλοι 100 το βαλαν εδώ 120. Στα περισσότερα μαγαζιά πληρώνεις τον χρόνο ανεξάρτητα τι κανεις μέσα, π.χ. μια ώρα 100 είτε ρίξεις ένα είτε δυο....εδώ είχε πάντα διαφορά το ένα με τα δυο.....(80 έναντι 100, τώρα 100 έναντι 120). Νομίζω ότι θα βασιλέψει το 70αρι (μισή ώρα) για όποιον του είναι αρκετο.....Τα 100 δεν ήταν πριν τις ανατιμήσεις , για ώρα με 2 μπαλάκια;
alexalex77777
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Like
- 57
- Πόντοι
- 6
Επιβεβαιώνω τις νέες τιμές 70 η μισή ωρα και 100 η μια ωρα...+20 η 2η φορά σε οποιοδήποτε πρόγραμμα
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.659
- Πόντοι
- 42.697
Συναγωνιστές το συγκεκριμένο μαγαζί είναι στην αγορά 17 ολόκληρα χρόνια με τις ίδιες τιμές. Ήταν αναπόφευκτο κάποια στιγμή να γίνει αύξηση μετά από τόσα χρόνια και ειδικά μετά από τα 4 τελευταία χρόνια που όλα πλέον έχουν ακρίβυνει πάρα πολύ. Ρεύματα αναλώσιμα κτλ.
Θυμηθείτε απλά πόσο αγοράζατε ένα σουβλάκι πριν τρία η δεκάξι χρόνια η έναν καφέ έξω.
Θυμηθείτε απλά πόσο αγοράζατε ένα σουβλάκι πριν τρία η δεκάξι χρόνια η έναν καφέ έξω.
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 68
- Like
- 4.368
- Πόντοι
- 4.130
Το πρώτο σοκ είναι Zero, θα το συνηθίσουμε και αυτο όπως ολα......αναπόφευκτα έγιναν και συγκρίσεις....Συναγωνιστές το συγκεκριμένο μαγαζί είναι στην αγορά 17 ολόκληρα χρόνια με τις ίδιες τιμές. Ήταν αναπόφευκτο κάποια στιγμή να γίνει αύξηση μετά από τόσα χρόνια και ειδικά μετά από τα 4 τελευταία χρόνια που όλα πλέον έχουν ακρίβυνει πάρα πολύ. Ρεύματα αναλώσιμα κτλ.
Και υπ όψιν ότι μιλήσαμε για βασικά προγράμματα, θα ακολουθήσουν τα διπλά, τα b2b, τα nuru....σε τελική ανάλυση κανεις δεν θα παει με το ζορι!
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.402
- Πόντοι
- 5.916
Το κέρατο μου μέσα!!!!!!!!!! Αν το πρόβλημα όλων σας είναι το οικονομικό και όχι το "υλικό" που έχει μέσα εκεί.....τότε είστε τρελλοί!!!!!!
Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 10.339
- Πόντοι
- 2.586
Συμφωνω αγαπητε ,,Δυστυχώς το επιπεδο εχει πεσει δραματικα οχι μονο στα ηδονοτριβεια αλλα και στα city tours ..παντουΤο κέρατο μου μέσα!!!!!!!!!! Αν το πρόβλημα όλων σας είναι το οικονομικό και όχι το "υλικό" που έχει μέσα εκεί.....τότε είστε τρελλοί!!!!!!
Για μας τους πιο παλιους η πτωση της ποιοτητας ειναι παραπανω απο εμφανης ...
Και επειδη ο καλος μου φίλος ο @ZeroTolerance ξερει ....ας σκεφτει ποιες ηταν στο μαγαζι πριν λιγα χρονια και ποιες ειναι σημερα
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 94.008
- Πόντοι
- 46.423
Συμφωνω αγαπητε ,,Δυστυχώς το επιπεδο εχει πεσει δραματικα οχι μονο στα ηδονοτριβεια αλλα και στα city tours ..παντου
Για μας τους πιο παλιους η πτωση της ποιοτητας ειναι παραπανω απο εμφανης ...
Και επειδη ο καλος μου φίλος ο @ZeroTolerance ξερει ....ας σκεφτει ποιες ηταν στο μαγαζι πριν λιγα χρονια και ποιες ειναι σημερα
Εδώ είσαστε και σας ψάχνουμε.
Περάστε λίγο και απο τους παππούληδες να ανοίξετε τη πόρτα.
Έχουμε ξεπαγιάσει περιμένοντας απόξω.
Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 10.339
- Πόντοι
- 2.586
ειδα φως και μπηκα ,,Εδώ είσαστε και σας ψάχνουμε.
Περάστε λίγο και απο τους παππούληδες να ανοίξετε τη πόρτα.
Έχουμε ξεπαγιάσει περιμένοντας απόξω.
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 68
- Like
- 4.368
- Πόντοι
- 4.130
Επειδή αυτο που παιρνεις σε αυτά τα μαγαζιά είναι «παροχή υπηρεσιών» ο καθένας εχει διαφορετικές απαιτήσεις....Το κέρατο μου μέσα!!!!!!!!!! Αν το πρόβλημα όλων σας είναι το οικονομικό και όχι το "υλικό" που έχει μέσα εκεί.....τότε είστε τρελλοί!!!!!!
Η εμφανιση που μαλλον αναφέρεσαι είναι σημαντικό κριτήριο αλλα όχι το μόνο! Οσο υπάρχουν εκεί Λια, Μονικα και Βερονικα το μαγαζι θα εχει το κοινό του......
Υπαρχει και τζακούζι, υπαρχει και χαμαμ (το μόνο απο οσο ξέρω...) κάνουν και Νουρου....
Για όσους ψάχνουν φτηνό στουντιο προφανώς και υπάρχουν καλύτερες επιλογές
Τελευταία τροποποίηση:
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K