WESTERN 1966
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.124
- Πόντοι
- 371
τΟ ΜΑΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΞΕΣΚΙΣΜΑ
Μαλλον εννοεί την Αλβανίδα Μαρία, αλλα πριν λέει ότι δεν ηταν εκεί και Λιζα εκεί δεν υπαρχει....Το Μαράκι ποιό είναι;
Παρακαλώ μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος, τι εννοείς extreme κατάστασεις , ευχαριστώΗ Μονικα είναι εκεί, πιο μικρές η Άννα και η Ιζαμπέλα. Η Άννα εχει ένα καλο πακέτο αν δεν θες extreme καταστάσεις!
λιζα όπως είπα ήταν δε αδεια ( ζανα το ειπε) , Μαρία είναι η κλασσική το αλβανιδάκι με τα μεγάλα βυζιά και χθες ήταν και ένα ακόμα ομορφο κοριτσάκι , ψηλό ωραίο με το ίδιο όνομα μου συστηθηκε , με ενα απιστευτο κοντο φορεματακιΜαλλον εννοεί την Αλβανίδα Μαρία, αλλα πριν λέει ότι δεν ηταν εκεί και Λιζα εκεί δεν υπαρχει....
Αυτά τα κοντά φορέματα μας αναβουνλιζα όπως είπα ήταν δε αδεια ( ζανα το ειπε) , Μαρία είναι η κλασσική το αλβανιδάκι με τα μεγάλα βυζιά και χθες ήταν και ένα ακόμα ομορφο κοριτσάκι , ψηλό ωραίο με το ίδιο όνομα μου συστηθηκε , με ενα απιστευτο κοντο φορεματακι
Καλο service σε GFE πλαισια με φιλια, ελεύθερο και αξιοπρεπές μασαζ. Πολυ καθαρη. Exretme Εννοω ότι δεν δίνει κολο, δεν γλύφει κολο και γι αυτούς που θέλουν λεκτικό ρεπερτόριο εμένα τουλάχιστον δεν μου το βγάζει....Παρακαλώ μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος, τι εννοείς extreme κατάστασεις , ευχαριστώ
extreme καταστασεις όπως....ακάποτα τσιμπούκια αχαχαχαχαχαχα. Κάνει μόνο τα προβλεπόμενα....πως ήμασταν εμείς φαντάροι ένα πράμα?????Παρακαλώ μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος, τι εννοείς extreme κατάστασεις , ευχαριστώ
Έχω απαντησει......extreme καταστασεις όπως....ακάποτα τσιμπούκια αχαχαχαχαχαχα. Κάνει μόνο τα προβλεπόμενα....πως ήμασταν εμείς φαντάροι ένα πράμα?????
ναι σωσταΈχω απαντησει......
ναι και με καπότα και η πίπα,,,,,άσε μας κουκλίτσα μου!!!!!!!!!!Σήμερα μεσημέρι μόνο η Μόνικα ήταν ελεύθερη, χαμός στο ίδρυμα, πέρασα μια ευχάριστη και παθιασμένη ώρα με την Άννα, η κοπέλα έχει την φιλοσοφία γκέισας, υπακοή και δοτική, προτείνετε ανεπιφύλακτα.
Άν πάρεις ώρα με 100 κάνει χωρίς.... ξεψαρωσαν κ οι αλβανιδεςναι και με καπότα και η πίπα,,,,,άσε μας κουκλίτσα μου!!!!!!!!!!
Εμένα χωρίς, με ρώτησε αν θέλω με η χωρίς, της είπα χωρίς και έληξε η κουβέντα εκεί παραπέρα δεν ξέρωναι και με καπότα και η πίπα,,,,,άσε μας κουκλίτσα μου!!!!!!!!!!
Ετσι είναι γιατί επιμένει ο bixterious δεν καταλαβαινω......Εμένα χωρίς, με ρώτησε αν θέλω με η χωρίς, της είπα χωρίς και έληξε η κουβέντα εκεί παραπέρα δεν ξέρω
Ισχύει και για εμένα. και επιβεβαιώνω.Ετσι είναι γιατί επιμένει ο bixterious δεν καταλαβαινω......
Και τώρα εχει και περισσότερα εκτος αν με τη λέξη τεμάχια εννοείς top model. Αν όχι, τότε Λια, Μονικα, Βερονικα, Άννα, Ελένη, Σόφη, Ιζαμπέλα, Μαρία, Λαουρα και Μαρία μικρή κάνουν 10....σε εφτά δωμάτια....Ποιος θύμαται πριν 3 χρόνια τη Βικτωρία βικυ την φωναζαν οι αλλες μικρούλα Ρωσίδα με κοντο ξανθό μαλλί με μπλε ανταύγειες κ πολλά σκουλαρίκια στο σώμα κ ταττου ?? είχε μόνο 3 μήνες στο μαγαζί κ δύναμη το κορίτσι στον αγώνα!!! Όπλο εκ Ρωσίας!!! Δεν τις άρεσε εδώ στην Ελλάδα κ την έκανε δυστυχώς...ήταν τούμπανο 21 ετών κ 1.70 με πολύ ωραίο κώλο... ήταν η πρώτη που πήρα στο ίδρυμα.... μετά παρηγοριά στον άρρωστο η αλβανιδα Αννουλα για 4 φορές...που είναι οι εποχές που είχε περαλαση 10 τεμάχια τη μέρα ???
Δηλαδή δυνατή παρέλαση τώρα;Και τώρα εχει και περισσότερα εκτος αν με τη λέξη τεμάχια εννοείς top model. Αν όχι, τότε Λια, Μονικα, Βερονικα, Άννα, Ελένη, Σόφη, Ιζαμπέλα, Μαρία, Λαουρα και Μαρία μικρή κάνουν 10....σε εφτά δωμάτια....