Επειδή πήγα στο άνοιγμα πέρασαν:ε πες βρε και τα ονοματα!!!! αφου κανεις που κανεις το καλο
Ελένη, Σόφη, Μελίνα, Αννα, Ιζαμπέλα, Λία, Βερόνικα.
Επειδή πήγα στο άνοιγμα πέρασαν:ε πες βρε και τα ονοματα!!!! αφου κανεις που κανεις το καλο
Αυτό για την πίπα...Κρατάω το τελευταίο...Πιο fake συμπεριφορά πεθαίνεις πάντως!!!!!!!!!!! Βέβαια ακόμη και fake που είναι σε φτιάχνει αν πάς μια δυο φορές ειδικά η πίπα της είναι όλα τα φταλέ....
για το face στη συμπεριφορά έχεις απόλυτο δίκιοπιο fake συμπεριφορά πεθαίνεις πάντως!!!!!!!!!!! Βέβαια ακόμη και fake που είναι σε φτιάχνει αν πάς μια δυο φορές ειδικά η πίπα της είναι όλα τα φταλέ....
μάλλον την Ιζαμπέλα εννοείςΞέρεις κανείς πώς
λέγεται η μελαχρινή στρογγυλοπρόσωπη κοπελίτσα
με τα
πίρσινγκ που είναι συνήθως απόγευμα υποδοχή ;;; Συμπεριλαμβάνεται στις κοπέλες
που
μπαίνουν δωμάτιο;
ναί μόνο που όταν έχεις ζήσει ΤΑΑΑ ΓΑΜΙΣΙΑ με κοπέλες του χώρου στο παρελθόν, ξενερώνεις με όλες αυτές τις fake υπηρεσίες.....για το face στη συμπεριφορά έχεις απόλυτο δίκιο
όμως ...επαγγελματίες τάνες είναι...ξέρουμε τί ζητάμε?
αγοράζουμε υπηρεσίες όχι καυλωμένα γαμήσια με τη γκόμενα μας...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μάλλον την Ιζαμπέλα εννοείς
Οκ δεν την έχω δειΠοτε ξανθιά ποτε Καστανή με κοντο αγορε μαλι.
Τις είδες όλες και διάλεξες Έλενα ή πηγες στοχευμένα?δοκίμασα Έλενα τις προάλλες και το μετάνιωσα.....καλό μασάζ αλλά από υπηρεσίες πολύ χάλι μαύρο.....όπως και δυστυχώς όλες εκεί μέσα πλην μόνικας πλέον....
πήγα για μόνικα αλλά μου κανε νεράκια.......και έτσι από την βαρεμάρα μου να πάω αλλού...επέλεξα την έλενα.Τις είδες όλες και διάλεξες Έλενα ή πηγες στοχευμένα?
την πρώτη φορά που την πήρα πριν κάτι 4-5 χρόνια πέρασα πολύ καλά και στο μασάζ αλλά και στο ψητό...δε το έχω πει άλλη φορά εδώ αλλά είχα την αίσθηση ότι ήμουν με γκόμενα και ακόμα καλύτερα!!!!δοκίμασα Έλενα τις προάλλες και το μετάνιωσα.....καλό μασάζ αλλά από υπηρεσίες πολύ χάλι μαύρο.....όπως και δυστυχώς όλες εκεί μέσα πλην μόνικας πλέον....
Την Ελένη από Αλβανία εννοείς μελαχρινη με τατουάζ στη μεση? γύρω στα 50.... παλτό σκετο πήγα με προτροπή ενός φίλου κ μάπα το καρπούζι!! Βαριονταν που ζούσε.... για άλλη πήγα και έλειπε κ κατέληξα εκεί...δοκίμασα Έλενα τις προάλλες και το μετάνιωσα.....καλό μασάζ αλλά από υπηρεσίες πολύ χάλι μαύρο.....όπως και δυστυχώς όλες εκεί μέσα πλην μόνικας πλέον....
Αφου δεν σου έκανε η Αριανα δύσκολα θα έβρισκες άκρη με Ελένη.......αν δεν υπηρχε Μονικα η Λια είναι μονόδρομος για υψηλού επιπεδου συνδυασμό.....πήγα για μόνικα αλλά μου κανε νεράκια.......και έτσι από την βαρεμάρα μου να πάω αλλού...επέλεξα την έλενα.
αυτή την παλτουδιά δυστυχώς.....πάλι καλά που ήξερε από μασάζ...Την Ελένη από Αλβανία εννοείς μελαχρινη με τατουάζ στη μεση? γύρω στα 50.... παλτό σκετο πήγα με προτροπή ενός φίλου κ μάπα το καρπούζι!! Βαριονταν που ζούσε.... για άλλη πήγα και έλειπε κ κατέληξα εκεί...
Η Μονικα είναι εκεί, πιο μικρές η Άννα και η Ιζαμπέλα. Η Άννα εχει ένα καλο πακέτο αν δεν θες extreme καταστάσεις!Ερωτηση (σε οποιον γνωριζει και θελει να μου απαντησει):
Απο το εν λογω ιδρυμα εχω να περασω καιρο (αλλα θελω να περασω ξανα με την πρωτη ευκαιρια)..
Για αυτον ακριβως το λογο επειδη οπως ειπα εχω να περασω καιρο θελω να ρωτησω αν εξακολουθει να δουλευει η Μονικα (η Σερβα) και αν υπαρχει τιποτα καλο σε ποιο νεαρη ηλικια?
Κατά καιρούς σκάνε κάποιες μικρές για λίγο καιρό.Ερωτηση (σε οποιον γνωριζει και θελει να μου απαντησει):
Απο το εν λογω ιδρυμα εχω να περασω καιρο (αλλα θελω να περασω ξανα με την πρωτη ευκαιρια)..
Για αυτον ακριβως το λογο επειδη οπως ειπα εχω να περασω καιρο θελω να ρωτησω αν εξακολουθει να δουλευει η Μονικα (η Σερβα) και αν υπαρχει τιποτα καλο σε ποιο νεαρη ηλικια?
Για ξαναδές το αυτο που έγραψες, είναι για εδώ?Μαρία και Λίζα δεν ήταν εκέι σήμερα, αντίθετα πέτυχα Μαράκι φωτια!!
Το Μαράκι ποιό είναι;Μαρία και Λίζα δεν ήταν εκέι σήμερα, αντίθετα πέτυχα Μαράκι φωτια!!