Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

janno

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
H Εμμυ τι λέει από υπηρεσίες?

Παιδιά εγώ δηλώνω fun της Ζάνας. Την είχα πάρει πρώτη φορά όταν δούλευε στη Σολωμού και είχα μείνει άφωνος με το service. Από τα κορυφαία του χώρου κάθε φορά και καλύτερη.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ρε φίλε ολα αυτά τα έχει η ΕΛΕΝΑς ΣΠΑ ....την τιμή πρέπει να φιάξει μόνο , τα φρούτα , τά λαχανικά ,το υπερμουνο ,και να μπορείς να πυρποληθείς μόνο σε μια ωρα...  :2funny: :2funny: :2funny:

το τελευταίο με νοιάζει πλέον ρε φίλε.. :2funny:

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
H Εμμυ τι λέει από υπηρεσίες?

Παιδιά εγώ δηλώνω fun της Ζάνας. Την είχα πάρει πρώτη φορά όταν δούλευε στη Σολωμού και είχα μείνει άφωνος με το service. Από τα κορυφαία του χώρου κάθε φορά και καλύτερη.
γιατι καμια κυρια εκει μεσα σεν συστηνεται ως ζανα θελεται να παειται και σε μας πως και ποια ειναι??
εκτος και αν νομιζεται πως ειναι η γκομενα σας και ετσι οποτε πασο....

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.762
Πόντοι
19.795
γιατι καμια κυρια εκει μεσα σεν συστηνεται ως ζανα θελεται να παειται και σε μας πως και ποια ειναι??
εκτος και αν νομιζεται πως ειναι η γκομενα σας και ετσι οποτε πασο....
Η Ζανα αυτες τις μερες λειπει απο το ιδρυμα.

anemoss119

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
1
τελικα υπαρχει κανεις που περασε με τιν αντριαννα και δεν τον δαγκοσε ??? παντωσς ειναι καλο κοτοπουτανο !!! λιγο αλβανο μου φερνει .. αλλα αφου τα κανει ολα  :fuck2: :pipa1:. για μενα μια χαρα τιν ξανατιμαω ευχαριστως . για κουλουρι ξερει κανεις ???? δινει ??? ποσο το εξτρα ??

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.093
Πόντοι
22.785
τελικα υπαρχει κανεις που περασε με τιν αντριαννα και δεν τον δαγκοσε ??? παντωσς ειναι καλο κοτοπουτανο !!! λιγο αλβανο μου φερνει .. αλλα αφου τα κανει ολα  :fuck2: :pipa1:. για μενα μια χαρα τιν ξανατιμαω ευχαριστως . για κουλουρι ξερει κανεις ???? δινει ??? ποσο το εξτρα ??

Δίνη , μέ 20 ευρουλάκια !!!!

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
H Εμμυ τι λέει από υπηρεσίες?Παιδιά εγώ δηλώνω fun της Ζάνας. Την είχα πάρει πρώτη φορά όταν δούλευε στη Σολωμού και είχα μείνει άφωνος με το service. Από τα κορυφαία του χώρου κάθε φορά και καλύτερη.

Άβγαλτο κοντοπούτανο με στενό μουνάκι και γρι ελληνικά-αγγλικά αγνώστων λοιπών στοιχείων...το :fuck1: ψες αργά, αξίζει για μια φορά τουλάχιστον...η έλλειψη επικοινωνίας βέβαια λόγω γλώσσας στα πλην...τη μόνη λέξη που καταλάβαινε είναι πουτάνα, ούτε καν τη λέξη πούτσα δεν ήξερε :tooth:...Ζάνα άρχισε της εντατικά μαθήματα ;)

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16

εγώ σε παλιότερη επίσκεψη αφού :fuck1: :fuck1: :fuck1: ανελέητα τη σούφρα της έχυσα πάνω στη κωλοτρυπίδα της! :rockon: :rockon: :rockon:

k-king

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
6
Πόντοι
1
αποχωρησε η αντριαννα.....καποιος δεν εκοψε τα νυχια του.....
και της πληγωσε το κωλαρακι της......ψιλοεγινε φασαρια....

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.093
Πόντοι
22.785
Θά κάνωμεν άπογευματινή έπίσκεψη γιά διπλό σήμερα !!!!!

anemoss119

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
1
ΓΙΑ  πες τι εμαθες !!! τι φασαρια ? . παντως για διπλο και εγω μεσα ειμαι . δεν παμε στο μεγαλο να κανουμε τετραπλο κιολασς !!!!!!!

OP
OP
A

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
ΓΙΑ  πες τι εμαθες !!! τι φασαρια ? . παντως για διπλο και εγω μεσα ειμαι . δεν παμε στο μεγαλο να κανουμε τετραπλο κιολασς !!!!!!!

Τέσσερις νοματαίοι είναι πολλοί....., ακόμη για το μεγάλο.

anemoss119

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
1
ελα τωρα . νομιζω πως η ζανα τα καταφερνει ανετα και με 3 και 4 .  :jerking: :fuck2: :pipa1: ολα μαζι !!!!!!

anemoss119

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
1
Τα καταφέρνει......! Το δωμάτιο θα χωράει όμως?
θα παρουμε και την κουζινιτσα που καθοντε . κατι θα γινει δεν μπορει. η ζανα δεν αφηνει ποτε κανεναν παραπονουμενο  ;)

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.672
Πόντοι
6.495

k-king

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
6
Πόντοι
1
εμμυ.....καλο..δεν ξερει ελληνικα και ειναι ακομα καλυτερα..
δεν ξυνιζει σε τιποτα

anemoss119

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
1
εμμυ.....καλο..δεν ξερει ελληνικα και ειναι ακομα καλυτερα..
δεν ξυνιζει σε τιποτα
ΠΕΣ μας και αλλα για το κοντοποτανο ... α !!! πες κιολασ τι εμαθες για την φασαρια με την αντριαννα .

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
σημερα ειχε πολυ κοσμο το μαγαζι.

k-king

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
6
Πόντοι
1
ΠΕΣ μας και αλλα για το κοντοποτανο ... α !!! πες κιολασ τι εμαθες για την φασαρια με την αντριαννα .

εμμυ ...ειναι παρα πολυ καλη και υπομονετικη.....δεν σου σπαει τα αρχιδια
με διαφορες ερωτησεις αφου δεν ξερει ελληνικα......ψιλοκαλο μασαζ,πολυ καλο σερβις...
αντριαννα....καποιος ...απο οτι καταλαβα της ανοιξε βιαια την κωλοτρυπα ,και κατα τα δικα της την γρατσουνισε με το νυχι..............πηγε η μαρια ...και καθαρισε την υποθεση.....
εγινε παρεξηγηση με την ζανα,που δεν ηταν εκει (στο τηλ)και μετα αποχωρησε απο το καταστημα για παντα.............κριμα............

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom