You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
ρε φίλε ολα αυτά τα έχει η ΕΛΕΝΑς ΣΠΑ ....την τιμή πρέπει να φιάξει μόνο , τα φρούτα , τά λαχανικά ,το υπερμουνο ,και να μπορείς να πυρποληθείς μόνο σε μια ωρα...
το τελευταίο με νοιάζει πλέον ρε φίλε..
alexalex77777
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Like
- 57
- Πόντοι
- 6
γιατι καμια κυρια εκει μεσα σεν συστηνεται ως ζανα θελεται να παειται και σε μας πως και ποια ειναι??H Εμμυ τι λέει από υπηρεσίες?
Παιδιά εγώ δηλώνω fun της Ζάνας. Την είχα πάρει πρώτη φορά όταν δούλευε στη Σολωμού και είχα μείνει άφωνος με το service. Από τα κορυφαία του χώρου κάθε φορά και καλύτερη.
εκτος και αν νομιζεται πως ειναι η γκομενα σας και ετσι οποτε πασο....
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.762
- Πόντοι
- 19.795
Η Ζανα αυτες τις μερες λειπει απο το ιδρυμα.γιατι καμια κυρια εκει μεσα σεν συστηνεται ως ζανα θελεται να παειται και σε μας πως και ποια ειναι??
εκτος και αν νομιζεται πως ειναι η γκομενα σας και ετσι οποτε πασο....
anemoss119
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
τελικα υπαρχει κανεις που περασε με τιν αντριαννα και δεν τον δαγκοσε ??? παντωσς ειναι καλο κοτοπουτανο !!! λιγο αλβανο μου φερνει .. αλλα αφου τα κανει ολα . για μενα μια χαρα τιν ξανατιμαω ευχαριστως . για κουλουρι ξερει κανεις ???? δινει ??? ποσο το εξτρα ??
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.093
- Πόντοι
- 22.785
τελικα υπαρχει κανεις που περασε με τιν αντριαννα και δεν τον δαγκοσε ??? παντωσς ειναι καλο κοτοπουτανο !!! λιγο αλβανο μου φερνει .. αλλα αφου τα κανει ολα . για μενα μια χαρα τιν ξανατιμαω ευχαριστως . για κουλουρι ξερει κανεις ???? δινει ??? ποσο το εξτρα ??
Δίνη , μέ 20 ευρουλάκια !!!!
sotomoto64
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
H Εμμυ τι λέει από υπηρεσίες?Παιδιά εγώ δηλώνω fun της Ζάνας. Την είχα πάρει πρώτη φορά όταν δούλευε στη Σολωμού και είχα μείνει άφωνος με το service. Από τα κορυφαία του χώρου κάθε φορά και καλύτερη.
Άβγαλτο κοντοπούτανο με στενό μουνάκι και γρι ελληνικά-αγγλικά αγνώστων λοιπών στοιχείων...το ψες αργά, αξίζει για μια φορά τουλάχιστον...η έλλειψη επικοινωνίας βέβαια λόγω γλώσσας στα πλην...τη μόνη λέξη που καταλάβαινε είναι πουτάνα, ούτε καν τη λέξη πούτσα δεν ήξερε ...Ζάνα άρχισε της εντατικά μαθήματα ;)
sotomoto64
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
εγώ σε παλιότερη επίσκεψη αφού ανελέητα τη σούφρα της έχυσα πάνω στη κωλοτρυπίδα της!
anemoss119
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
ΓΙΑ πες τι εμαθες !!! τι φασαρια ? . παντως για διπλο και εγω μεσα ειμαι . δεν παμε στο μεγαλο να κανουμε τετραπλο κιολασς !!!!!!!
ΓΙΑ πες τι εμαθες !!! τι φασαρια ? . παντως για διπλο και εγω μεσα ειμαι . δεν παμε στο μεγαλο να κανουμε τετραπλο κιολασς !!!!!!!
Τέσσερις νοματαίοι είναι πολλοί....., ακόμη για το μεγάλο.
anemoss119
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
ελα τωρα . νομιζω πως η ζανα τα καταφερνει ανετα και με 3 και 4 . ολα μαζι !!!!!!
ελα τωρα . νομιζω πως η ζανα τα καταφερνει ανετα και με 3 και 4 . ολα μαζι !!!!!!
Τα καταφέρνει......! Το δωμάτιο θα χωράει όμως?
anemoss119
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
θα παρουμε και την κουζινιτσα που καθοντε . κατι θα γινει δεν μπορει. η ζανα δεν αφηνει ποτε κανεναν παραπονουμενο ;)Τα καταφέρνει......! Το δωμάτιο θα χωράει όμως?
nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.672
- Πόντοι
- 6.495
Είμαι μέσα . Δώστε ραντεβού έστω και με Pm.θα παρουμε και την κουζινιτσα που καθοντε . κατι θα γινει δεν μπορει. η ζανα δεν αφηνει ποτε κανεναν παραπονουμενο ;)
anemoss119
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
ΠΕΣ μας και αλλα για το κοντοποτανο ... α !!! πες κιολασ τι εμαθες για την φασαρια με την αντριαννα .εμμυ.....καλο..δεν ξερει ελληνικα και ειναι ακομα καλυτερα..
δεν ξυνιζει σε τιποτα
k-king
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
ΠΕΣ μας και αλλα για το κοντοποτανο ... α !!! πες κιολασ τι εμαθες για την φασαρια με την αντριαννα .
εμμυ ...ειναι παρα πολυ καλη και υπομονετικη.....δεν σου σπαει τα αρχιδια
με διαφορες ερωτησεις αφου δεν ξερει ελληνικα......ψιλοκαλο μασαζ,πολυ καλο σερβις...
αντριαννα....καποιος ...απο οτι καταλαβα της ανοιξε βιαια την κωλοτρυπα ,και κατα τα δικα της την γρατσουνισε με το νυχι..............πηγε η μαρια ...και καθαρισε την υποθεση.....
εγινε παρεξηγηση με την ζανα,που δεν ηταν εκει (στο τηλ)και μετα αποχωρησε απο το καταστημα για παντα.............κριμα............
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K